Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

RQ:IP-TV Player за онлайн телевизия

Featured Replies

Здравйте. Искам да попитам някой знае ли защо от вчера с този плеър-www.borpas.info/iptvplayer не вървят онлайн каналите(Булсатком)при положение че до вчера всичко си беше наред, но днес не тръгват.Ако някой хвърли светлина по въпроса ще съм благодарен. ;)

Редактирано от anatoliman (преглед на промените)

• Отговори 58
  • Прегледи 37,2k
  • Създадено
  • Последен отговор
  • Автор

Какво става още ли не сте разбрали за тази програмка с която се гледат каналите на Булсатком та някой да даде мнение къде е проблема?

Ами, ако се гледат нелегално най-вероятно проблемът е в Булсатком - т.е. взели са някакви мерки!

• Автор

Дали са нелегално не знам но качеството беше перфектно и нямаше никакво насичане на сигнала а относно възможните мерки от страна на Булсат едва ли.Дано се оправят нещата, но явно Булсат са пипнали тук там по настройките си на каналите, но това ще е за известно време, пак ще и хванат цаката.:)

Я кажи как точно гледаш каналите на Булсатком! Аз я изтеглих, но го няма като провайдър - допълнително ли се вкарва?

Здравейте,

Понеже и на мен ми беше интересно и реших да поровя малко, та открих следното нещо което може да се свали тук!

Това е същия плеър леко понашарен, но вътре са вкарани съответните TV програми. За момента никоя от TV програмите не тръгва, явно защото самия стрийм сървър не стриймва нищо. Няма да се изненадам ако тези от MREJA.NET са били "посъветвани" да прекратят сриймването при положение, че това най-вероятно е нелегално. В крайна сметка нищо не пречи да цъквам плърчето тези дни за проба, пък ако се появи нещо и се задържи така ще го ползваме занапред!

• Автор

Тази програмка(плеър)я дръпнах от един български сайт, но само след 1 час беше изтрита вече както и в последствие от други 2 сайта.Иначе просто се инсталва след което при първо стартиране се избира провайдер-Mreja.net след което се ъпдейтва спиъка с канали и от докуменчето долу до часовника се извеждат всички 51 канала на Булсат и като се кликнеше 2 пъти на кяой той тръгва.Да ама от два дни нещо спря а преди това от петък се гледаше без проблеми и без насичане на сигнала.

Да мене ме интересува кой провайдър се избира - и аз ще го наблюдавам, ако стигнете до нещо пишете!

П.П. М/у другото аз пробвах и няколко други провайдъра от списъка, но на никой не тръгва нито един канал!

П.П. Сега изтеглих програмата от горе посоченият линк и видях, че там като провайдър има само MrejaNet, а вчера си изтеглих същата програма, но имаше поне 20 провайдъра вътре - непомня откъде я дръонах, по-късно ще се опитам да проверя и ще ви кажа или ще я кача!

Редактирано от icemans (преглед на промените)

Ако доставчика ви е един от тези http://iptv.bg/isps можете да гледате телевизия там, само трябва да се регистрирате. Моят не е.... за жалост Публикувано изображение Иначе за програмата и при мен нищо не става.

Значи аз първият път я изтеглих от тук и е пълно с руски провайдъри и канали!

Редактирано от icemans (преглед на промените)

Ако доставчика ви е един от тези http://iptv.bg/isps можете да гледате телевизия там, само трябва да се регистрирате. Моят не е.... за жалост Публикувано изображение Иначе за програмата и при мен нищо не става.

Tц, не може. Аз съм към Мегалан и може да се гледат само някои канали, най-умрелите и неизвестни. Не стига, че повечето ги няма в списъка, а тези, които ги има искат платен абонамент!
  • Автор

Аз съм на VISIO Net и него го няма в списъка а от петък до неделя сутрин вървяха каналите.
  • Автор

Ураааа отново тръгна след дълго прекъсване незнайно защо плеърчето с каналите на Булсатком-iptvplayerr.Перфектно качество на всички канали. Публикувано изображение

Ураааа отново тръгна след дълго прекъсване незнайно защо плеърчето с каналите на Булсатком-iptvplayerr.Перфектно качество на всички канали. Публикувано изображение

Да работи и при мен :):P

Може ли да ми напишете точния адрес на Проваидара?

ПП http://mreja.net/c.pls това е адреса които трябва да посочите като Chanel list

Редактирано от d_bonchev (преглед на промените)

• Автор

Може ли да ми напишете точния адрес на Проваидара?

ПП http://mreja.net/c.pls това е адреса които трябва да посочите като Chanel list

Инсталирай си просто плеъра и задай като провайдър mreja.net от там нататък плеъра сам си тръгва не се рови много много а се наслаждавай.

Сега го тегля и ще го пробвам. едит: Супер е. Работи и дори не ми засичат програмите :) Хахах пуснах си го на ТВ Аут-а, перфектно се вижда. Много благодаря :)

Редактирано от rusen1993 (преглед на промените)

Сега го тегля и ще го пробвам.

едит: Супер е. Работи и дори не ми засичат програмите ;) Хахах пуснах си го на ТВ Аут-а, перфектно се вижда. Много благодаря :)

А бе всичко хубаво,ама днеска почти не работи.Постоянно прекъсва.... Публикувано изображение ... от мен ли е или ?При вас как е?

При мен работи добре, има пикселизиране на някой канали, но това е по-скоро от сигнала на Булсатком.

А бе всичко хубаво,ама днеска почти не работи.Постоянно прекъсва.... Публикувано изображение ... от мен ли е или ?При вас как е?

При мен няма проблеми. Аз и не съм го пускал много, сега пробвах всичко си работи.

И при мен засича, явно не успява да буферира достатъчно голям обем от стрийма

При мен повечето канали вървят доста добре и с учудващо добро качество! Насичат някой, но като цяло е доста добро - дано да се задържи!

• Автор

Всички канали до един вървят при мен нормално, явно проблема ти е от Нета. :)

Момчета, благодаря, засега има добър стрийминги образа е отличен!!!! лек ден!

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.