Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

RQ:IP-TV Player за онлайн телевизия

Featured Replies

Преди малко работеше идеално,а сега пак спря нещо... :speak:

• Отговори 58
  • Прегледи 37,2k
  • Създадено
  • Последен отговор

Точно щях да питам при вас дали работи... Ей сега реших да го пусна и гледам нищо не тръгва...

И при мен спря Публикувано изображение

Абе ялова работа са тези интернет телевизии... :P Пусни си телевизора и гледай...

Няма нищо безплатно май .Усетиха се май.Спря наистина.

• Автор

Няма нищо безплатно май .Усетиха се май.Спря наистина.

Не просто човека който шерва стрийма е прекъснал.Но не задълго.Да не забравяме че все пак е безплатно.Иначе който иска начина е известен,плащаш като поп и готово няма изненади. :P

Не знам кой е спрял шаринга , ама спрете да пишете публични теми ,че току виж сме изкарали беля на човека - имам чувство че колкото сме по- малко накачени толкова по добре . Аз лично я свалих от бт ..... и не съм я пращал на никой :) -може пък от мрежа да засичат потребители -знам ли :rolleyes:

Редактирано от radex (преглед на промените)

• Автор

Не знам кой е спрял шаринга , ама спрете да пишете публични теми ,че току виж сме изкарали беля на човека - имам чувство че колкото сме по- малко накачени толкова по добре . Аз лично я свалих от бт ..... и не съм я пращал на никой ;) -може пък от мрежа да засичат потребители -знам ли :P

Типичното българско егоистично мислене-за мен да има а пък другите да го ду..т Жалка картинка но реална ........за съжаление :):wors:

Редактирано от anatoliman (преглед на промените)

Типичното българско егоистично мислене-за мен да има а пък другите да го ду..т Жалка картинка но реална ........за съжаление :):wors:

Е добре но сега не само за тебе няма да има , ами и за всички други - не разбра ли че услугата е ограничена - ти като си толкова дашен модни програмата с твоя провайдър и пусни на цяла БГ и после да те видим каква ряпа ще вадиш

плащаш като поп и готово няма изненади. :wors:

Ама ще гледаш сигурно а няма да чакаш кога ще тръгне (и не е толкова скъпо) Публикувано изображение

Ама ще гледаш сигурно а няма да чакаш кога ще тръгне (и не е толкова скъпо) Публикувано изображение

И аз съм на този принцип , затова си гледам булсатком и мисля че платената услуга трябва да се плаща а не да се тарикатее за жълти стотинки
  • Автор

Е добре но сега не само за тебе няма да има , ами и за всички други - не разбра ли че услугата е ограничена - ти като си толкова дашен модни програмата с твоя провайдър и пусни на цяла БГ и после да те видим каква ряпа ще вадиш

За мен не е от първостепенно значение дали ще върви или не, просто ТВ рядко гледам но ако мислех като теб не трябваше да я споделям програмата с никой от форума и много от вас нямаше и да знаят че има и може да се гледа по този начин,да но мисля че Ви беше добре като гледахте. ;)

ПП. И пак ще гледате.

Редактирано от anatoliman (преглед на промените)

За мен не е от първостепенно значение дали ще върви или не, просто ТВ рядко гледам но ако мислех като теб не трябваше да я споделям програмата с никой от форума и много от вас нямаше и да знаят че има и може да се гледа по този начин,да но мисля че Ви беше добре като гледахте. :)

ПП. И пак ще гледате.

За мен също не е от голямо значение дали ще работи , така или иначе съм абонат на булсат . И не мисля че първоизточника на програмата е форума , лично аз я имам от 2 месеца и я изтеглих от бг тракер - преди това пак спираше но не за толкова дълго

"anatoliman"мерси за програмата ,ако не беше създал темата едва ли щях да разбера за нея.Аз по принцип въртях само музикални канали ,след като се разпадна сигнала от "булшиткома" го настроих към руски провайдер и пак гледам музикален канал,общо взето при мен може да се каже че работи дори когато не работи. И си викам що не ти тегля едно голямо МЕРСИ за темата,плеара и т.н.,заслужаваш да почерпя. С жената избягваме да се обвързваме с разни кабеларки "скръндзи сме ", и програмата ни е от полза. :bye1:

• Автор

"anatoliman"мерси за програмата ,ако не беше създал темата едва ли щях да разбера за нея.Аз по принцип въртях само музикални канали ,след като се разпадна сигнала от "булшиткома" го настроих към руски провайдер и пак гледам музикален канал,общо взето при мен може да се каже че работи дори когато не работи.

И си викам що не ти тегля едно голямо МЕРСИ за темата,плеара и т.н.,заслужаваш да почерпя.

С жената избягваме да се обвързваме с разни кабеларки "скръндзи сме ", и програмата ни е от полза. ;)

;):blink: Добре че все пак са останали още хора със съвест.

.................... го настроих към руски провайдер и пак гледам музикален канал,общо взето при мен може да се каже че работи дори когато не работи.

Я кажи кои руски провайдъри работят, тъй като си я изтеглих и аз с много провайдъри, но повечето от тях неработят!

Я кажи кои руски провайдъри работят, тъй като си я изтеглих и аз с много провайдъри, но повечето от тях неработят!

Руския булсатком Публикувано изображениеПубликувано изображение

А кой е той???

За това спират да работят... защото се разбират кои са Публикувано изображение

дали ще се оправи аз искам от тези тв да гледам само тв+ 4е го нямам на тв-то а там дават испанското първенство има ли каде другаде да се гледа тв+

дали ще се оправи аз искам от тези тв да гледам само тв+ 4е го нямам на тв-то а там дават испанското първенство има ли каде другаде да се гледа тв+

По този въпрос не е редно да пишем във форума, затова имам предложение.

Оставям си ника на SKYPE. Който желае да си обменяме информация да заповяда.

Желателно е да бъдат само тези, които се интересуват от въпроса. Аз също съм на Булсатком

и с приемането, нямам проблеми.

Skype lz4jw-stefan

Здравейте, дали някои има информация скоро ще пуснат ли наново ИПТВ-то?

Явно спря далаверата ,но ако някой гледа от руски провайдъри нека да каже как става това.

• Автор

Явно спря далаверата ,но ако някой гледа от руски провайдъри нека да каже как става това.

Потърпете още малко де ,ще тръгне споко. ;)

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.