Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

RQ:IP-TV Player за онлайн телевизия

Featured Replies

Здравейте! Въпроса ми не е точно в контекста на последните коментари, но все пак да попитам и аз. Та става дума за следното - в Windows Media Center (WMC) на Windows 7 има вградена възможност за гледане на интернет телевизия - IPTV 2.0 Beta са го именували. За съжаление могат да се гледат само неща от сървъра на MSN. Интересувам се, дали някой е пробвал възможността да се посочи (промени) адресa на сървърa за IPTV и ако да, къде точно в настройките става това? Благодаря

• Отговори 58
  • Прегледи 37,2k
  • Създадено
  • Последен отговор

Май не работи (поне при мен), сега пак си я дръпнах с провайдера на мрежата и имам листата с всичките 73 канала, повечето от който са бг, но нито един не тръгва. По принцип моят интернет доставчик има договор с IPTV, но там е много постно, при вас работи ли провайдера на мрежатабг?

Редактирано от monkat1 (преглед на промените)

Ама вие тука сериозна тема сте заформили, на никой ли не му идва наум, че всичкото това, спиране и пускане, е с цел - зарибявка.

Пускаш - върви, и си викаш: брех какъв кеф, обаче по някое време спира, отиваш на сайта им и ти казват: "вашия провайдер не е наш партньор", ти се ядосваш и започваш да въртиш телефони в офиса им и да ги притесняваш, защо аджеба не предлагат тази супер услуга.

Ей това го пише в сайта на "АЙ ПИ - ТВ" "За да получите пълен достъп, вашият текущ доставчик, трябва да стане наш партньор.

Обадете се на доставчика си."

Моят интернет доставчик е партньор с АЙ ПИ - ТВ, но не ме устройват каналите които предлагат, дори нямат и нова-тв. Да имам тв с всички канали мога да си ги гледам там, но аз исках да си записвам някои предавания от нова-тв, но нямам тв-тунер, от IPTV мога да записвам с добро качество, но нямат програмата която ми трябва. Този плеар с листата на мрежата(булсатком) има всичко, но нищо не тръгва. Както и да е няма да гледаме през него и това е... Като се замисли човек интернета се е развил толкова много в сяко едно отношение, а все още не може да покрие елементарните функции на домашното тв :help:

Редактирано от monkat1 (преглед на промените)

• Автор

... от IPTV мога да записвам с добро качество, но нямат програмата която ми трябва. Този плеар с листата на мрежата(булсатком) има всичко, но нищо не тръгва. Както и да е няма да гледаме през него и това е...

Айде пускай и записвай, щото не се знае докога ще върви но днес върви. :P

Редактирано от anatoliman (преглед на промените)

• 5 месеца по-късно...

Oт седмица и повече всеки ден проверявам,ама никой канал не ми работи.Та да попитам бачка ли или само при мен не бачка?

Няма голям смисъл да теглите разни моднати програми. Повечето са базирани на VLC, а списъка с каналите се изтегля от зададен адрес. Само че понякога сработва само със старата версия (0.9.8а).

Oт седмица и повече всеки ден проверявам,ама никой канал не ми работи.Та да попитам бачка ли или само при мен не бачка?

Ако очакваш плеяра да подкара точно плейлистата с бг каналите от Mreja.net по добре забрави.Аз лично съм си го настроил върху основата на VLC 0.8.6F и си зареждам различни плейлисти с пиратски и тестови потоци.В IP-TV Player са оставени само основни настройки които могат да иматзначение за качеството при въэпроизвеждането на даден стрийм(http caching и Deinterlaceing filter).Отделно си ползвам и VLC 1.0.5

Прави ми впечатление че в бг още сме много боси с IPTV.

• 1 година по-късно...

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.