Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Похвалете се с компютъра си

Featured Replies

Ще ме извиняваш, но има разлика във вграденото видео.

За хора като мен, които не са тежки геймъри, това е от голямо значение.

==> http://www.tomshardware.com/reviews/gaming-graphics-card-review,3107-7.html

Добре тук ще се съглася. Мен ме интересува процесора а не вграденото му видео.

Росенчо,пиле шарено,твоите думи предполагат започване на спор-все влизаш с рогата,а се чудиш що ядеш тоягата и другите криви.

А аз да те питам-докато Интел изкарваха "5 поколения",кво стана с АМД? Искам да има конкуренция,по-ниски цени и развитие,ама АМД ни принуждават да купуваме скъпите Интел.

А имаше ли смисъл от 5 еднакви поколения? Едва ли. Ас питам защото може да поръчам такъв още сега. Но ако е същия като хаспел да се чудя как да го охлаждам ще изчакам до 2016 за амд зен. Та нека се придържаме към въпроса. Ти дори нямаш компютъра за който говориш така че не си ми полезен с информация. И къде съм влязъл с рогата я ме светни..

Росенчо,пиле шарено,твоите думи предполагат започване на спор-все влизаш с рогата,а се чудиш що ядеш тоягата и другите криви.

А аз да те питам-докато Интел изкарваха "5 поколения",кво стана с АМД? Искам да има конкуренция,по-ниски цени и развитие,ама АМД ни принуждават да купуваме скъпите Интел.

А имаше ли смисъл от 5 еднакви поколения? Едва ли. Ас питам защото може да поръчам такъв още сега. Но ако е същия като хаспел да се чудя как да го охлаждам ще изчакам до 2016 за амд зен. Та нека се придържаме към въпроса. Ти дори нямаш компютъра за който говориш така че не си ми полезен с информация. И къде съм влязъл с рогата я ме светни..
  • Отговори 2,4k
  • Прегледи 427k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Дойдоха чарковете днес. Сега ми остават само скобите за водния блок и всичко това(плюс още няколко неща) трябва да влезе в онова дървеното от другата тема. Обаче като гледам как ме сърбят ръ

• Янко Влахов
    Янко Влахов

А защо изобщо му се връзвате? Ако наистина е поръчано подобно нещо, то това са едни от най-глупаво похарчените пари.

• Айде да почнем на чисто! Няколко снимки от днешното почистване. Машината от подписа:         За жалост в mallbg.com се беше изчерпала R9 290 за 500 лв., иначе щях да се подсиля с нея. Ам

Публикувани изображения

Добре тук ще се съглася. Мен ме интересува процесора а не вграденото му видео.

И три пъти да го повториш -се тая,а и мястото за питане не е тук.Чуди се как да го хладиш интела или го хлади като тоя дето "купи" лани:MSI 990FXA-GD80, AMD FX 9590, Scythe Grand Kama Cross 2, Mushkin RedLine 994170F - 4x8GB 2133MHz, MSI R9 290X 4GD5, Samsung 840 EVO 120GB,Hitachi 600GB, Ultrastar 15K600, Fractal Design Tesla R2 800W, Fractal Design Define XL R2 Titanium Grey, EIZO 27.0" Wide EV2736WFS-BK IPS W-LED 2560×1440 16:9 :lol6: 

Като стана дума за процесори... Новото недоразумение на интел как се справя и как се държи? Дали ще е оправдана покупка?

Росенчо! Новото поколение процесори на Intel е такова, каквото любимите ти AMD и след 5 години няма да имат. Покупка, която си заслужава всеки лев, защото такъв процесор можеш да го експлоатираш спокойно десетина години.

Единственото недоразумение тук, е това ти мнение! 

П.П. Честито на всички, които са се обзавели с нови машинки! Да си ги ползвате със здраве и безпроблемно.

Росенчо! Новото поколение процесори на Intel е такова, каквото любимите ти AMD и след 5 години няма да имат. Покупка, която си заслужава всеки лев, защото такъв процесор можеш да го експлоатираш спокойно десетина години.

Единственото недоразумение тук, е това ти мнение! 

П.П. Честито на всички, които са се обзавели с нови машинки! Да си ги ползвате със здраве и безпроблемно.

Нямам нищо любимо. А твоето мнение е не особено правилно. Явно ти си някакъв гуру от Севлиево и виждаш какво става в АМД с Интел за което дори те не знаят :) Да не би да ходиш при Кадиев и той да ти диктува какво да пишеш :)

Нямам нищо любимо. А твоето мнение е не особено правилно. Явно ти си някакъв гуру от Севлиево и виждаш какво става в АМД с Интел за което дори те не знаят :) Да не би да ходиш при Кадиев и той да ти диктува какво да пишеш :)

О, не! Аз не стъпвам там. Но щом го споменаваш, явно при Кадиев се отбиваш често ти. ;)

О, не! Аз не стъпвам там. Но щом го споменаваш, явно при Кадиев се отбиваш често ти. ;)

Офф: Много сте ми странни част от старите потребители. В HWBG сте смирени мушици, а тук лъвове. Виждам всичко, агенте. ;)

Офф: Много сте ми странни част от старите потребители. В HWBG сте смирени мушици, а тук лъвове. Виждам всичко, агенте. ;)

А ти си си същият празноглав многознайко и тук и във вибокса.

А ти си си същият празноглав многознайко и тук и във вибокса.

А, мамин благ. Къде са ми снимките? Въздухар пловдивски с его на президент, а знания на детенце с побеляла брада. Толкова ли си нагъл, че не публикуваш нищо в тази насока, но се петлярчиш за пред младежите във форума?! Един обикновен младеж като Росен те разгада, скоро и другите. ;)

А, мамин благ. Къде са ми снимките? Въздухар пловдивски с его на президент, а знания на детенце с побеляла брада. Толкова ли си нагъл, че не публикуваш нищо в тази насока, но се петлярчиш за пред младежите във форума?! Един обикновен младеж като Росен те разгада, скоро и другите. ;)

Кви снимки?! Имам едно лаптопче,дет мама ми го купи,кво да му снимам на него? Къв Пловдив,от едно село до Пловдив съм. Ква бяла брада бе,аз съм на 16 години.

Кви снимки?! Имам едно лаптопче,дет мама ми го купи,кво да му снимам на него? Къв Пловдив,от едно село до Пловдив съм. Ква бяла брада бе,аз съм на 16 години.

О, синко, извинявай, че съгреших. Следователно от тук насетне замълчи! :hush:

Че виждай си! Аз никога не се крия и навсякъде съм с никът си! Никога не съм имал претенции, че съм големият "разбирачев", както някои тук се имат за такива и щъкат с една камара никове из нета - защо ли? ;)

Че виждай си! Аз никога не се крия и навсякъде съм с никът си! Никога не съм имал претенции, че съм големият "разбирачев", както някои тук се имат за такива и щъкат с една камара никове из нета - защо ли? ;)

А а а-не си прав! 

На ХЕСчо и тук и във вибокса е един и същ.  :lol6:

И аз това се чудя! ;)

При тоя касапин не съм стъпвал от 2007 а после работих там за транссофт. Едно малко магазинче до пицария прима.

9908e0f2fb95.png

Айде да се похваля. Поръчах един лайнотоп. Тези дни ще е при мен.

ПС: Сигурно джонката пак ще каже че това не съм аз и че снимката е фалшива.

Айде да се похваля. Поръчах един лайнотоп. Тези дни ще е при мен.

ПС: Сигурно джонката пак ще каже че това не съм аз и че снимката е фалшива.

Боли го фара чичо ти джонката,но,в интерес на истината,бих ти се зарадвал от сърце да си доставиш удоволствие и радост,и адмирирам всяка постигната мечта/желание при младежите,независимо от стойността ѝ (в пряко и преносно значение на думата).

Боли го фара чичо ти джонката,но,в интерес на истината,бих ти се зарадвал от сърце да си доставиш удоволствие и радост,и адмирирам всяка постигната мечта/желание при младежите,независимо от стойността ѝ (в пряко и преносно значение на думата).

dl777 е с голямо сърце!

То е по необходимост а не за да се показвам че имам. Но все пак реших да се похваля както пише в заглавието на темата.

А мечтите ми са далеч извън компютърния свят.

Редактирано от Росен Р. Александров (преглед на промените)

Да се похваля как ще ми изглежда и работи компа около месец до като емаг ми върнат захранването(в гаранция) което почна да издава кофти звуци които не ми харесват :)

5kwZrYy.jpg

линк ако не се вижда красавеца в легнало положение че прав не може :)

http://i.imgur.com/5kwZrYy.jpg

За шума от китаеца направо не ми се говори ...

Редактирано от Can Oa (преглед на промените)

Can Oa какви са тия захранвания бе човек? Купи ми една кутия виктори и ще ти дам едно фсп 350W.  ;) 

пс. Ако имаш път към София имам и един охладител сбутан някъде.

Редактирано от Roujin Z (преглед на промените)

Can Oa какви са тия захранвания бе човек? Купи ми една кутия виктори и ще ти дам едно фсп 350W.  ;) 

Имам 2 китаеца само в нас :) а моето сигурно ще го оправят да се надяваме

24пин и 4пин не стигат до слотовете за това е там ахахаха

ето го змея

B3bICZK.jpg

7 години ме е носил със E7300 и ATI 3650 Gddr4 със допълнителен 6пин за нея ;))

Обаче бях забравил за шума . мале как съм спал така преди не ми е ясно ахахах

едит: мерси но на работа имам 30 40 вида перки на deepcool и арктик :) ще си дръпна една утре че току що смених захранването

Виж му волтажите на браузер с 15на таба аз и без това друго не правя на компа :)

p2SXI.jpg

Едит2: видя ли сега ако бях си взел някоя хубава кутия нямаше да има къде да си навра китаеца :)

Редактирано от Can Oa (преглед на промените)

Да си я ползваш със здраве. Ако може някои снимка да оплакнем окото  :D

Благодаря. Производителността е потресаваща. Всеки един компонент надмина очакванията ми... особено Intel 750 ssd-тата и CPUто.

WP_20150830_09_27_28_Pro.jpg

WP_20150830_09_51_15_Pro.jpg

WP_20150904_08_19_00_Pro.jpg

Хайде като за първи пост - да се похваля какво пристигна днес.post-361487-0-73435000-1441852175_thumb.

Хайде като за първи пост - да се похваля какво пристигна днес.attachicon.gif20150909_133123-1.jpg

Първо добре дошъл в форума и второ честито със здраве да си ги ползваш! :)

Редактирано от DTodorov (преглед на промените)

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.