Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Проблем с Windows - изчезнаха ми иконите

Featured Replies

Проблема е следния:

Днес си дадох компътъра са ми инсталират" Need for Speed: Most Wanted".Взех си го след работа и в къщи го включих.След като Уиндолса ми зареди не се появиха иконите на десктопа,нямаше го и старт менюто.След рестарт,старт менюто си дойде на мястото но иконите на десктопа така и не се появиха.някой от тези които са в старт менюто работят а други като ги стартирам изчезват в дясно на екрана сякаш излизат извън него.Със Уиндолс XP SP2 съм ако това има значение!Благодаря Ви за вниманието!

Инструмента TuneUp Utilities 2006 поправя подобни симптоми (сканира ли за вируси и шпиони) ?

Ето снимки:

http://img505.imageshack.us/my.php?image=s...052028255wg.png

http://img380.imageshack.us/my.php?image=s...052029087mi.png

Всички икони ли изчезнаха тези в "system tray и quick launch" стоят ли си ?

Пробвай и още нещо:

Отиди с дясното копче на мишката на десктопа и избери PROPERTIES => DESKTOP => CUSTOMIZE DESKTOP и виж има ли отметки пред DESKTOP ICONS (поне дали тези ще се появят)

Ако беше с 98 там имаше такава опция да не се показват иконите в режим на WEB page !!!

Редактирано от B-boy[StyLe] (преглед на промените)

Ако знаеш как си направи нов акаунт и изстрий стария.Проблемът със сигурност ще изчезне. Разбира се после ще трябва да си наредиш десктопа отначало.

Редактирано от Melmak ® (преглед на промените)

• Автор

Значи на десктопа няма абсолютно нищо освен тапета.Снощи пуснах Касперски и Ad-aware но не са прихващали нищо.Сега ще намеря TuneUp Utilities 2006 и ще пробвам с него(дано стане).Не зная как да си направя акаунт но ако се стигне до там Melmak ®(не се сърди) ще те търся за съвет.Благодаря Ви!

Редактирано от BMW (преглед на промените)

Няма проблем ще ти кажа как става.Въпроса е че при изстриване на стария акаунт заминава и Favorites и History на интернет експлорер, та ще трябва май да казвам и какво да копираш...

Пробвай какво ще направиш с програмата отгоре и ако не стане създай нов усер от контрол панел > юсер акаунт. Ще се ориентираш лесно, но на първо време НЕ трий стария акаунт както те бях посъветвал одеве. Тъкмо ще видиш как би изглеждал :) .

Вероятна причина за проблема ти:

- наличие на гадни паразити

- повреден explorer.exe (причини: вируси, грешки по диска)

- доста упорито ръчкане из груповите политики, и рестриктиране на ненужни компоненти

- софтуери и настройки, забавящи или направо спиращи нормалния старт след logon

какво да направиш:

- стартирай в Сигурен Режим (Safe Mode), и виж дали проблема е наличен там, ако ДА, търси за вируси и грешки по диска - пробем с драйверите и разни софтуери отпада ! Ако е НЕ, търси програмки и драйвери които си инсталирал наскоро !

Генерален съвет: прегледай логовете на Windows !!!!

Незнам защо никой почти не ги чете, а там всичко си пише !

Редактирано от softman (преглед на промените)

• Автор

Softman,във Safe Mode иконите са си на място.Пускам Касперски да си свърши работата.Още един въпрос.Може ли да е от драйвърите на видеокартата?Благодаря.

Проблемът идва от това че настроиките на Explorer са развалени по някакъв начин.

По-принцип е оправимо но понякога е-по лесно и бързо да почнеш на чисто.

Съмнява ме да е от драйвърите на видеокартата.

• Автор

Melmak ® благодаря,ще опитам всичко! :wors:

Пробвай още:

WinKey+R - пишеш "regedit" после Enter.

Търсиш:

Hive: HKEY_CURRENT_USER

Key: Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Explorer\Advanced

Name: HideIcons

Type: REG_DWORD

Value: 0

Ако Value при теб е 1 го промени на 0 /става с десен клик върху HideIcons и в появилият се прозорец пишеш 0/.

Ако стойността си е 0 - не пипаш нищо!

НЕ ПИПАЙ АБСОЛЮТНО НИЩО ДРУГО!!!!

Провери отново за вируси...

П.С. Имаш ли десен клик върху десктопа?

• Автор

Благодаря на всички които помагаха. :beer: Днес докато бях на работа един приятел (на когото се бях обадил вчера) дошъл и оправил проблема.Още веднъж Ви благодаря за помоща. :bye:

• 4 години по-късно...

Наистина с тънапа си оправих компа и иконите си дойдоха на място.много писма заразени почнаха да влизат и махнах аваст и си инсталирах безплатна панда.мерси много за помоща,искренни благодарности на хората от форума,с уважение.Антон Илиев.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.