Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Какво искате да ви донесе дядо Коледа?

Featured Replies

Така... сега като официален представител на 'дядо Коледа и Снежанка Ентертеймънт' ™ за Калдата Форуми пиша тази тема с цел да разбера кой какво си е поръчал за Коледа? За да се ускорят доставките, за да получите това, което искате - казвайте тук! Слушам ви - камиончета, влакчета... кукли, мукли - всичко записвам!

Внимавайте - имам тука един списък с послушните и непослушните 'деца' biggrin.gif

Айде сега сериозно - кажете какво искате за Коледа? :)

Здраве,кьсмет,и много много жени cool.gif

Внимавайте - имам тука един списък с послушните и непослушните 'деца'

Надявам се че сьм от послушните деца :)

Здраве,кьсмет,и много много жени добавям само и много разбиране.

• Автор

Чшшш т'ва здраве как се носи в чувала бре хора?!

Я бъдете по-материалисти... здравето и късмета ще си ги получите от баницата дето ще забъркаме тука с модераторките и юзърките за Нова Година biggrin.gif

Чшшш т'ва здраве как се носи в чувала бре хора?!

Я бъдете по-материалисти... здравето и късмета ще си ги получите от баницата дето ще забъркаме тука с модераторките и юзърките за Нова Година

Е добре тогава.

1000000$ кеш и никакви даньци доживот.

cool.gif

Аз искам жълто боклукчийско камионче...Когато бях малък писах 3-4 писма с желание за такова, но в крайна сметка Дядо Мраз (тогава) ми донесе кран.

Аз пък искам нова къща. :clap:

Искам от дядо Коледа, да ми донесе здраве, много, много щастие. Искам да ми донесе, стимул и амбиции, да ми донесе цяла торба с усмивки, приатни емоции и изненади за да си имам за цялата година. Искам да донесе щастие и здраве на цялото ми семейство и на всички който обичам.

Ако става въпрос за нещо материално, то тогава искам дядо Коледа да ми донесе БМВ, защото обожавам да пътувам.

От духовното искам просто да съм жив и здрав, както и хората край мен. Вярвам, че щастието можем да си го постигнем сами.

Какво да си пожелая?....Първо и най-важно здраве! :) без него сме за никъде :) Второ много късмет,защото понякога точно това не ти достига,за да постигнеш това,което най-много желаеш biggrin.gif Третото ми желание е....любовта вече я намерих cool.gif така че- нека се сбънат 1то и 2то за семейството и приятелите ми,всичко останало само ще дойде,независимо дали искам или не :)

Аз искам бележник пълен с шестици и книга с коктейли.

аз искам мноооооооооооооого ЛЮБОВ :love: !!!Искам с НИКОЛАЙ пак да сме приятели :) :kiss2: :love: !!!Искам мноооооооооого здраве за мен ,френд4етата ми :beer:, роднините ми!!!А от материалното нов комп или ново телефон4е !!!

Скромна съм нали?!? ;)

sad.gif аз си искам милото ... това си ми стига :beer:
Ако става въпрос за нещо материално, то тогава искам дядо Коледа да ми донесе БМВ, защото обожавам да пътувам.

От духовното искам просто да съм жив и здрав, както и хората край мен. Вярвам, че щастието можем да си го постигнем сами.

<{POST_SNAPBACK}>

Желанията от към материалната страна напълно ни се покриват,дори и за модела(това е КОЛАТА)

А иначе в духовен план просто искам следващата година да е по спокойна от тази и по успешна:beer:

Какво искам да ми донесе Дядо Коледа ли? Ами това, което си пожелах и сутринта на днешния ден, ден в който съм се появил на този свят. Какво съм си пожелал ли? Ами то е нещо много много семпло и истинско. Пожелах си само и единствено здрав. Здрав ли съм, всичко друго ще се нареди.

Абе аз май не съм разбрала много много темата. То било какво искам като подарък/вещ. Искам златна гривна, като тази от клипа на Мартия с бирата. Ето казах си плоските, материялни, суетни желания ;) аххаха:bighat:

1000000$ кеш и никакви даньци доживот.

cool.gif

<{POST_SNAPBACK}>

:):P:P

И аз като backata. Друго ми не трябва...

За Коледа искам да стана по-добра ... В момента съм лоша и се карам много често с мама и с най-добрият ми приятел , като в последствие плача и не се понасям , но ... кой знае , нервите ми са зле , пък и цигари много взех да пуша ...Кво друго ? Искам да има по-малко просещи циганчета. Искам здраве и любов за важните за мен хора. И искам това което сигурно всеки си пожелава ... всички които обичам да са около мен !!!

Искам на Коледа да има светлина.

Какво искам за Коледа...май за пръв път съм неподготвена за този въпрос,но има някой неща които искам да ми се случат...

Искам благотворителния концерт на 20-ти,организиран от БЧК да премине успешно,все пак доста труд хвърлихме по него и подготовката на 600-те пакета за социално слабите семейства.

Иска ми се децата от домовете,в които ще ходим,да се зарадват на играчките, които събираме и ще им подарим с толкова любов.

Иска ми се да виждам все повече щастливи хора или поне леко усмихнати,защото нещастието не е хубаво да взима връх в емоциите ни.

Иска ми се тези 12 месеца да минат като 12 секунди пълни с любов и сила,за да осъществим мечтите си.

Искам да си намеря кучето.Няма го вече месец,месец и нещо и адски много ми липсва,но съм сигурна че по Коледа стават чудеса,а и надеждата ми още не е умряла... :)

Май това са нещата,които искам да се случат,а за чисто материалните-не съм мислила-Знам,че Дядо Коледа ще ме изненада,защото тази година бях удивително послушно дете. :)

Не зная какво мога да поискам от дядо Коледа. Защото за мен тази година празникът няма да е щастлив. Преди седмица мама почина. Така че молбата ми към него вече е безмислена. Но всъщност искам да донесе здраве на тези, за които все още има някаква надежда за оздравяване. Защото е много болезнено да загубиш някого...и най-вече преди Коледа. :)

Не зная какво мога да поискам от дядо Коледа. Защото за мен тази година празникът няма да е щастлив. Преди седмица мама почина. Така че молбата ми към него вече е безмислена. Но всъщност искам да донесе здраве на тези, за които все още има някаква надежда за оздравяване. Защото е много болезнено да загубиш някого...и най-вече преди Коледа.  :)

<{POST_SNAPBACK}>

Ето в такива лоши моменти разбираме колко скъп е живота и здравето...така че ако Дядо Коледа прави такива подаръци искам такав за мен и всички хора по света :)

Нека ми донесе:Здраве,щастие и късмет-само това ми трябва...

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.