Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Мокрите ли си главата

Featured Replies

Убедих се , че дамите не обичат да си мокрят прическата в морето , а на мен не ми пука , сигурно не съм дама

Не обичам на плажа да играя карти , табла и .. тн, и да бира

На плажа съм темерут- само аз и морето cool.gif

Всъщноост подслушвам тайно , но без да искам - научих как се ядат рапани и всякакви морски гадости и ..

Какво е плажното ви поведение изобщо? biggrin.gif

Убедих се , че дамите не обичат да си мокрят прическата в морето , а на мен не ми пука , сигурно не съм дама

Всъщноост подслушвам тайно , но без да искам - научих как се ядат рапани и всякакви морски гадости и ..

коя глава :speak:

Виви, ти си късметлийка, тази година няма да помириша нашето море. А и не обичам миди, риба и т.н. Само лангуста :speak:

А за прическите ми звучи странно, но хора всякакви

Редактирано от capnemo (преглед на промените)

• Автор
коя глава :speak:

Която ходи на фризьор :P

Ако това е критерий, значи и аз не съм дама.

Тъкмо напротив, дори обичам да си мокря косата в морето. И не съществува прическа, заради която няма да го направя.

vacation6.gif

• Автор
Виви, ти си късметлийка, тази година няма да помириша нашето море. А и не обичам миди, риба и т.н. Само лангуста :speak:

А за прическите ми звучи странно, но хора всякакви

И на мен ми е странно , но ...

Между другото тази година морето беше в пъти по-чисто от миналата година , не мога да си го обясня , но е факт

Сафридът беше готин :P

Ако това е критерий, значи и аз не съм дама.

Тъкмо напротив, дори обичам да си мокря косата в морето. И не съществува прическа, заради която няма да го направя.

vacation6.gif

Ставаме две :P

Иван Славков скоро беше казал нещо от сорта на "Идиотите трябва да се разстрелват".

И аз съм съгласен с него.

Лошото е, че куршумите няма да стигнат.

Дали китайците правят куршуми?

А дали рибите си говорят помежду си кви кухи лейки сме хората или просто убиват простаците (хората) с мълчание?!?!

Хм...

• Автор
Иван Славков скоро беше казал нещо от сорта на "Идиотите трябва да се разстрелват".

И аз съм съгласен с него.

Лошото е, че куршумите няма да стигнат.

Дали китайците правят куршуми?

А дали рибите си говорят помежду си кви кухи лейки сме хората или просто убиват простаците (хората) с мълчание?!?!

Хм...

Пак се изпусна, стискай , дее. Т biggrin.gif ва не е за хвалба

И не намесвай рибите и китайците, те са толкова невинни

• 2 седмици по-късно...

Ха ха. Не знам, но ми харесва темата - плажното ви поведение.

Отивам, постилам си хавлия, оправям багажа. Пека се по монокини. Предимно се препичам, отколкото да влизам в морето, защото искам да хвана тен, понеже ми тича много и се чувствам добре тогава. Когато влизам в морето не ми пука за косата, ама никак! Плачикам си се, понякога поплувам малко (малко-малко, ако има с кой отиват близо 20-40 мин. неусетно, зависи колко и другия стои, и не съм по водните щуротии ахо-иху, все едно сефте виждам море). Излизам лягам да се пека и това е! Винаги си нося шише с вода за пиене и само това консумирам на плажа. 40 мин. се пека от едната страна или час, после толкова и от другата страна и така сменям. Плажни чадъри не ползвам и не намирам логика да ползвам, след като съм отишла да се препичам. Релаксирам си vacation1.gif , ако съм сама, а ако не съм си лафим с човека (ходя с 1, максимум 2-3 човека на плаж, ако не сама).

Ей, ти го поведението ми на плажа. :speak:

Редактирано от Someone_Else (преглед на промените)

Аз от водата излизам ,само ако някой ме хване за косата и насила ме довлече на сушата или получа тотална хипотермия и зъбите ми затракат неудържимо. :ph34r:

А косата ми е постоянно мокра ,но пет пари не давам за тоя факт,все пак съм на плаж ,а не на официален коктейл нали!? cool.gif

Пък и с това постоянно висене във водата и поради факта ,че не е нито къса ,нито рядка трудно ,да не кажа невъзможно ми е да я изсуша,а и излагането на слънчеви лъчи хич не ми е по-вкуса. :blink:

Така че съм се примирила с факта ,че ще се разхождам по плажа неглиже в главата. :blink:

P.S.Ако може да вметна и едно допълнително въпросче ,само за дамите.

Слагате ли грим ,като ходите на плаж?

Аз честно доста се разсмивам ,като видя някоя женица с много грим на плаж и все се чудя от суета ли е или е някаква проява на комплекси. :eek:Клоня към второто :lol6:

Редактирано от Evva (преглед на промените)

P.S.Ако може да вметна и едно допълнително въпросче ,само за дамите.

Слагате ли грим ,като ходите на плаж?

Аз честно доста се разсмивам ,като видя някоя женица с много грим на плаж,и все се чудя от суета ли е или е някаква проява на комплекси. :)Клоня към второто :)

Слагам грим. Не виждам нищо смешно. Една жена трябва да е винаги красива, дори на плажа и една жена, според мен, трябва да носи грим (според обстоятелствата какъв и колко) - това е типично женско.

За плажа става дума за грим на очите, евентуално червило да не изсъхват устните и това е, ако въобще сложа, което е рядко. Фон Дьо Тен-и и пудри на плажа не вървят и не слагам. Дали си мокря грима - да - не се размазва.

Не е комплекси, а начин на виждане и разсъждаване. Суета - в 95% е намесена винаги суетата. Важното е да не се самозабравяш и да си Човек. Ако си красив душевно и физически (с или без грим) човек - какво по-хубаво. : ))))

По последни наблюдения, всички се мятат с прически. Нали и за фризьорите трябва да има работа.

Колкото до грима, една водоустойчива спирала върши чудеса. Ама ти като си нямаш мигли, не очаквай да го докараш от спирала biggrin.gif

Повечето играят карти и табла на плажа. И разбира се, пият бира или мента със сода, даже и в 11 сутринта.

И дааа, намират се такива, които все едно виждат море за първи път: Ела да видиш как вълните заливат краката ми :)biggrin.gif И после висят в морето до посиняване. :)

Когато ходя на плажа, ходя за да релаксирам, и да се препичам, а не да си показвам прическата ;) Въобще не ми пука че съм си била намокрила косата, няма да се затормозявам да мисля “леле, дано никой не ме изпръска, ще ми се развали прическата biggrin.gif

Влизам си спокойно във водата, и си се кефя максимално, а за прически и гримове си има други места.Съгласна съм че всяка жена трябва да се стреми да изглежда винаги добре, но все пак сме на плажа :clap: Обожавам морето, слънцето, плисъка на вълните и нищо не може да ме накара да не се насладя изцяло на това, а замисля ли се за грим и прически, вече няма да е същото :)

Съгласна съм че всяка жена трябва да се стреми да изглежда винаги добре, но все пак сме на плажа :clap: Обожавам морето, слънцето, плисъка на вълните и нищо не може да ме накара да не се насладя изцяло на това, а замисля ли се за грим и прически, вече няма да е същото :)

Защо трябва да е различно в релаксирането, когато си с грим и когато си без? : )

Това значи ли, че не може човек да се абстрахира след нанасянето на лек грим на очите, за да се наслади на почивката си на плажа, излегнал се на припек, бриз, плачикащ се в морето, защото мисли за очите си и грима на тях? Според мен просто си слагаш на очите и забравяш - не си затормозяваш мислите излишно с нещо, което вече е свършено и си окей. Отиваш, постилаш хавлията, влизаш в моренцето да поплуваш, излизаш печеш се - кеф ти и си тръгваш после. : ) Я, кафенце или Кока-Количка преди пребиране, я не.

Редактирано от Someone_Else (преглед на промените)

Защо трябва да е различно в релаксирането, когато си с грим и когато си без? : )

Това значи ли, че не може човек да се абстрахира след нанасянето на лек грим на очите, за да се наслади на почивката си на плажа, излегнал се на припек, бриз, плачикащ се в морето, защото мисли за очите си и грима на тях? Според мен просто си слагаш на очите и забравяш - не си затормозяваш мислите излишно с нещо, което вече е свършено и си окей. Отиваш, постилаш хавлията, влизаш в моренцето да поплуваш, излизаш печеш се - кеф ти и си тръгваш после. : ) Я, кафенце или Кока-Количка преди пребиране, я не.

Абе женската суета е голямо нещо, само факта че имам грим на очите, било то и водоустоичив, ме кара да внимавам, да не се мокря, да не се размажа....факт е,не бих могла да се абстрахирам чак толкова, че да се отпусна напълно...това е моето виждане :eek: А иначе...всеки си знае себе си, и прави това което на него му харесва, и което го кара да се чувства добре. cool.gif

Направо още докато сляза от превозното средство,се мятам в морето,без да се замислям,там съм да се забавлявам не да ме оценяват по десетобалната система.. biggrin.gif

Абе женската суета е голямо нещо, само факта че имам грим на очите, било то и водоустоичив, ме кара да внимавам, да не се мокря, да не се размажа....факт е,не бих могла да се абстрахирам чак толкова, че да се отпусна напълно...това е моето виждане :) А иначе...всеки си знае себе си, и прави това което на него му харесва, и което го кара да се чувства добре. cool.gif

Разбирам. :)

Съгласна :whist:

• 3 седмици по-късно...

Не! Категорично - не мокря косата си и не защото ще си разваля прическата, а защото е вредно за самата коса /все пак искам да си я имам цял живот и колкото може по-дълго да е здрава и лъскава/. Не свалям шапката от главата си отнова да предпазвам косата и кожата на лицето си. И ДА винаги ходя гримирана, с плажа също е така! Използвам козметика предпазваща кожата от слънце, лек гланц на устните и водоустойчива очна линия! А на тези които се присмиват на жени като мен, ще кажа, че щом толкова много обичат да се наслаждават на морето, нека го правят, не не да гледат и одумват дамите по плажа... не е пристойно не сме на село все пак!!!

И ДА винаги ходя гримирана, с плажа също е така! Използвам козметика предпазваща кожата от слънце, лек гланц на устните и водоустойчива очна линия! А на тези които се присмиват на жени като мен, ще кажа, че щом толкова много обичат да се наслаждават на морето, нека го правят, не не да гледат и одумват дамите по плажа... не е пристойно не сме на село все пак!!!

Всеки сам решава как ще ходи на плаж с грим или без,това си е личен избор. :P Аз лично на плаж освен слънцепредпазен крем друго не ползвам.За себе си съм решила че на плаж,в залата и като играя тенис нямам нужда от грим.Просто не мога си се представя ,като се потя в залата или на корта да съм гримирана ,същото важи и за плажа.На тия места залагам на естествената си външност . :)

Уважавам чуждият избор и не виждам нищо осъдително ,а и смешно човек да си сложи лек грим на плажа,щом така се чувства комфортно. :)

Признавам си без бой обаче ;) ,че човешката суета ме разсмива и не пропускам сгода да се посмея над нейните проявления.

В конкретният случай присмеха ми е насочен към онези,които прекаляват с грима на плажа,подчертавам -прикаляват.

Това разточителство на грим в конкретната ситуация и място считам за изключително неподходящо.

Въпросните женици с безупречен,но крайно неуместен макиаж ми изглеждат много гротесно и патетично и някак не на място. :P

За мен това е някакъв израз на комплекси ,а и проява на доста лош вкус.

Все пак никой не ходи например с вечерен тоалет на матине.Просто за всяко нещо си има място и време. :)

Но за нашите географски ширини лошия вкус и липсата на стил не са чудо невидяно ,а за съжаление често срещано явление. :mad:

P.S.Уважавам хората ,които са родени и израснали на село,макар самата да аз съм родена и да живея в голям град.

Една от големите ми мечти е един ден да си купя малка къща в някое село в Родопите и да прекарвам доста време там.Както виждам ,макар финансово изпълнението на мечтата ми да е все още химера,на вкус и поведение почти съм я осъществила. :lol6: Макар да не съм живяла на село ,явно лесно ще се впиша в селската обстановка ,видимо ми идва от вътре да съм селянка. :lol6:

Сега сериозно.Предполагам ,че имаш предвид не месторождението на човек ,в случая селото ,а определено поведение.

"Селянин" и "село" са станали нарицателни за лошо поведение,напълно незаслужено,защото там се раждат и живеят много качествени хора.

Не месторождението определа доколко един човек е читав и доколко-не.

Изразът "селянин" е използван за хора с лоша култура и възпитание.

Считам този израз много обиден за хората ,които са родени на село и крайно неподходящ да се ползва ,като нарицателно.

Просто както се казва "всички сме от село" и да се правим на "граждани"за мен е точно израз на ограниченост и тесногръдие,от същите тези хора ,които уж ги осъждат.Но това е дълга тема.

А колкото до мен дали съм "селянка" ще прозвучи доста самоуверено аз да го кажа ,но мисля че съм с добро възпитание и вкус.

Признавам обаче,че не мога да не се надсмея над човешката глупост ,която всеки ден ни "радва",ако това е "селско",то аз съм "селянка".

С риск да си остана такава и занапред няма да си затворям очите и да удържам смеха си за многобройните и прояви. ;)

Редактирано от Evva (преглед на промените)

• 8 години по-късно...

Мокря си главата разбира се

Гмуркам се

Ходя на опашка, с кок или с плитки

Никога с пусната коса и грим

преди 3 минути, Megumi написа:

Мокря си главата

и аз си мокря главата

а ти котето мокриш ли

• 2 седмици по-късно...

Плажното ми поведение е ... ортодоксално.

Харесва ми да играя волейбол. Миналата година имах възможност да карам джет, но ме беше страх.

Мокря си косата, но честно казано после ми е доста трудно да я разресвам и предпочитам да не я мокря много...

Сергеев, гладен ще си останеш, моето момче

преди 6 часа, Megumi написа:

Сергеев, гладен ще си останеш, моето момче

при бира гладен оставали се 

пише 44 калории на  100 ml

умножи го по 20

Пий си тогава

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.