Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Избраха за Мис Вселена 2009

Featured Replies

Избраха за Мис Вселена венецуелката Стефания Фернандес

24 август 2009 07:31

path_7755.jpg

Венецуелката Стефания Фернандес беше избрана за "Мис Вселена" за 2009 г., съобщиха световните агенции.

Miss%20Universe%20(59).jpg

Miss%20Universe%20(58).jpg

18-годишната красавица получи титлата си на церемония в хотел "Атлантис" в Насау, на Бахамските острови, съпроводена от музикални изпълнения на Фло Райда, Хайди Монтаг, Дейвид Гета и Кели Роуланд, и други. В журито участваха актьорът Дийн Кейн и супермоделът Валерия Маца.

Фернандес е 58-ата носителка на престижната награда и петата "Мис Венецуела", която може да се похвали с това. Тя получи короната от миналогодишната победителка Даяна Мендоса, също от Венецуела. Второто място беше заето от Мис Доминиканска република Ада Айме де ла Крус. След нея се наредиха красавиците от Австралия, Пуерто Рико и Косово.

Китайката Ван Цзиняо беше избрана за "Мис приветливост", а тайландката Чутима Дургондедж - за "Мис фотогеничност".

Miss%20Universe%20(69).jpg

dariknews.bg

снимки: bikinizine.blogspot.com

Още снимки на момичетата тук.

ей, тия венецуелки biggrin.gif

Китайката определено не ми харесва, сега трябва да видим и тайландката дали в действителност е толкова фотогенична :eek:

Лично на мен не ми харева.

Мнението си е мое.

Нещо против ?!

имам против типичното българско злобно форумно критикарство. ти в случая си неговото лице.

Е,хубава е! :) Дали и там им купуват титлите?.. cool.gif

11347_2.jpg

• Автор
Е,хубава е! :) Дали и там им купуват титлите?.. cool.gif

Да не мислиш, че това е измислено в България и то в последните 15-ина години...

Естествено, че им ги купуват. Но поне не по просташкия начин и не всеки може да го направи, докато при нас няма значение кой дава парАта.

В Бг май сме много напред в това отношение,като гледам какви миски си избираме.. cool.gif

имам против типичното българско злобно форумно критикарство. ти в случая си неговото лице.

Къде видя злоба? Къде видя критикарство?

Аз познавам и по - красиви момичета :)

Красиво е момичето (да я нарека жена на 18 год. ми е малко странно...) , но можеше и по-добре...

Ако трябва да съм искрена - убедена съм, че е имало и по-красиви претендентки за титлата, нооо.... щом тя е Мис Вселена ...честито да й е. :)

Красиво е момичето (да я нарека жена на 18 год. ми е малко странно...) , но можеше и по-добре...

Ако трябва да съм искрена - убедена съм, че е имало и по-красиви претендентки за титлата, нооо.... щом тя е Мис Вселена ...честито да й е. :speak:

мислим еднакво :P

Ако трябва да съм искрена - убедена съм, че е имало и по-красиви претендентки за титлата, нооо.... щом тя е Мис Вселена ...честито да й е. :speak:

Почти никога не е печелила някоя дама, която и на мен да ми хареса напълно. Винаги на 2-ро, 3-то или по-долно място в класацията са оставали момичета, които са ми направили силно впечатление, но...какво да се прави. Все пак не им нося аз короните laugh.gif

Почти никога не е печелила някоя дама, която и на мен да ми хареса напълно. Винаги на 2-ро, 3-то или по-долно място в класацията са оставали момичета, които са ми направили силно впечатление...

Споделям напълно това изказване, но обикновено тези конкурси опират до лобиране. И друг път е имало сгодни венецуелки, но, с риск да ме упрекнете в изместване на темата, все пак ще попитам дали изборът на дамата за топ-красавица има нещо общо с Уго Чавес.

И друго - не ми е ясно и какво означава "Мис Приветливост", но въпросната китайка не покрива изцяло поне моите представи за какъвто и да е положителен приз.

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.