Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Избор между 4 лаптопа - моля за съвет

Featured Replies

Отнася се за избор между 4 машини, посочени в линковете по-долу. Важно условие е, че цените са за amazon.com и изборът не бива да излиза извън този сайт!. Параметрите на изброените са сходни, но с известни особености на видеокартите им, които малко ме възпират, не ги познавам по-детайлно.

Приемам и други разумни предложения в рамките на 800$.

Ето и линковете:

HP Pavilion DV6-1260SE 15.6-Inch Entertainment Laptop - 799,99$ - http://www.amazon.com/Pavilion-DV6-1260SE-...6248&sr=1-6

HP Pavilion DV6-1250US 15.6-Inch Entertainment Laptop - 799,99$ - http://www.amazon.com/Pavilion-DV6-1250US-...892&sr=1-17

HP Pavilion DV7-1450US 17-Inch Entertainment Laptop - 773,07$ - http://www.amazon.com/Pavilion-DV7-1450US-...892&sr=1-18

Toshiba Satellite A505-S6970 16.0-Inch Laptop - 817,99$ - http://www.amazon.com/Toshiba-Satellite-A5...7229&sr=1-5

Благодаря за вниманието.

Редактирано от hlevoust (преглед на промените)

Според мен Toshibа-та e най-добрия избор, със единствен недостатък че Windows-a не е 64 битов.

Щом гледаш този саит значе си в америка. затова ти препоръчвам да си купиш от официалниа саит на НР кадето ако си купиш добра машина ти правят отстъпка на мене за моя ми направиха отстъпка от 500$ миналата година. Аз съм много доволен моя НР. http://www.google.com/search?hl=en&q=hp+coupons тука можа да намериш купон за отстъпка.

• Автор
Щом гледаш този саит значе си в америка...

Не съм там, де да бях... Дърпам конците от тук, трябва да пратя съвет на близък какво точно да купи, при това условието за покупка от amazon.com е константа.

Toshiba-та е най-добрия от тези ! cool.gif

Да... твърдо е най-мощния от всички изброени cool.gif

Абе луд ли си. Мани го тоя HP, само проблеми си търсиш...

Абе луд ли си. Мани го тоя HP, само проблеми си търсиш...

HP са едни от най-добрата марка лаптопи. :yanim:

Pavilion серията дава едни от най-многото дефекти.

Pavilion серията дава едни от най-многото дефекти.

+ 1 глас. Ужасни са. 5 съм купил от САЩ и 5-те с проблеми. Най-малкият от който бе една гадна по-бледа линия в центъра на дисплея. А и DV5 сериите бяха ужасни на допир ( повърхноста и клавиатурата+тъчпада) Тези са почти същите(+0.2 инча). Единственото нещо което ги конкурира по лошо избраните материали е сегашната ми тошиба А300 която пък е другия ти избор.

Ужасни са. Това лъскавото покритие убира всеки отпечатак и остава чуство за мазна и зацапана повърхност дори 5 мин след като го изчистиш.

Колкото до параметрите определено тошибата е най-добрата.

Би трябвало да има от вариантите на DV6 с 9600GT на nVidia.

Дори и да намериш такъв обаче с 2 ръце съм за Toshiba! Поне пред тези.

Мултимедиините й бутони поне работят както трябва, не след 15 минути да отчитат дейност като на HP.

• Автор

Благодаря за мненията, господа.

При избора съмсе ръководил първо от цената, а изхождайки от нея след това търсех оптимално съчетание между максимално бърз процесор, 4 GB памет и добро видео, при възможност външно, а не вградено. Последният показател определено куца, но бюджетът е такъв. А и не се предвижда кой знае какво натоварване в тази посока, освен някой Photoshop, да речем, но не и тежки игри.

Опцията със сайта на НР е неудачна, защото поръчката изисква доста време, което в случай липсва - машината трябва да се купи днес-утре.

И аз изцяло гравитирам около Toshiba, още повече, че имам такъв от почти 3 години и нямам грижа с него, а и обикновено е най-оптималното съчетание цена-параметри.

хуйлет пакарт и тошиба не правят лаптопи, друг ги прави... на тошиба на гадното в лаптопите им са дисковете - тошиба - най големите боклуци...

Редактирано от the professor (преглед на промените)

Най-добре ще вървят игрички на първия.

• Автор
хуйлет пакарт и тошиба не правят лаптопи, друг ги прави...

Да, знам, но това се отнася до почти всички производители.

Най-добре ще вървят игрички на първия.

Не се предвиждат такива, освен дребосъци от типа на SolSuite, да речем. Основното натоварване на видеото ще дойде от Photoshop, писах за това по-горе.

Ако лаптопът ще се ползва в България, препоръчвам да не е Тошиба, заради сервиза - много лоши отзиви съм чувал за скоростта и качеството на обслужването. Но пък е с най-добри характеристики от изброените модели...

• Автор
...много лоши отзиви съм чувал за скоростта и качеството на обслужването...

Това не е съвсем вярно - много бързо ти казват, че най-добре ще е да го занесеш в Атика - знам това от личен опит (на близък приятел), дори го споделих някъде тук из темите. Накрая лаптопът бе ремонтиран на място, в САЩ, буквално за няколко минути, дребен технически пролем.

Много се шашкат нашенците когато видят какво да е с международна гаранция.

• 3 седмици по-късно...

тошибата е супер имам от сателитетата и е супер 1 бъг не е имал!!! :)

Ако лаптопът ще се ползва в България, препоръчвам да не е Тошиба, заради сервиза - много лоши отзиви съм чувал за скоростта и качеството на обслужването. Но пък е с най-добри характеристики от изброените модели...

Тошиба имат най-бързото RMA в България, за разлика от всички останали марки. За някоя друга марка може би говориш.

Качествените сервизи в България са именно на Toshiba, ASUS, DELL ... всички останали са под всякаква критика... Като най-зле са ACER.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.