Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Всичко за The Saboteur

26 гласували потребители

1. 1. Къ мислиш, ще я бъде ли играта?

• Епаа от скрийнове, клипове тва онва, май ще става мазало...
      52%
      13
    • Саботьор?! Я беги от тука!
      24%
      6
    • Не изглежда зле, ама сигурно пак ще ни я доставят полу-сготвена от Pandemic.
      24%
      6

Моля влезте или се регистрирайте за да гласувате в тази анкета.

Featured Replies

The Saboteur

thesaboteurcoverart.jpg

Разработва: Pandemic Studios

Разпространява: Electronic Arts

Жанр: Action, Adventure, Stealth

Платформи: PC, XBox360, PS3

Излиза: 8.12.2009

Сайт на играта

Действието в The Saboteur ще се развива в окупирана Франция, през Втората световна война. Целта на главния герой в играта ще е да саботира нацистите, като им пречи да изпълняват пъклените си планове. Естествено без грешки ще е неминуемо и ще са налага също така да елеминирате стражите, които са на пътя ви или са ви заловили на местопрестъплението. Ще е един вид GTA-like, тъй като вие ще сте човека, който ще си избира мисиите, било то Main или Secondary. Естествено преди да сте си минали настоящите мисийки отделни части на града (не знам кой ще е той, може би Париж) ще са заключени. Ще имате доста голяма свобода на движение и ще могат да се използват всевъзможни инструменти за преодоляване на препядствията до мястото на саботаж. Това навярно включва голяма част от немския оръжеен арсенал, крадене на коли, голям interaction с околната среда и т.н. Играта ще използва Odin engine.

Не знае много за играта все още, но това е какво аз знам до момента. Очаква се да е голям хит, но дано не се превърне и в голямо падение, както предишните игри на Pandemic.

Снимки от играта тук

Трейлър 1

Трейлър 2

Стискаме палци Nenka style! line%20dance.gif

P.S. Не, няма още изисквания, стига сте питали за тях!

Редактирано от Crimsader (преглед на промените)

Изглежда доста добре,има потенциял да е прилична.Графично е доста добра сигурно ще има доста хубави мисии .Екшън сигурно няма да има много,но пък мисиите ще са интересни ще има стелт предполагам,взреви оновоа това

нещо не ми допада ...

thedemonhunter: Exactly! Аз гласувах с второто и четвъртото :lol6:

Редактирано от thedemonhunter (преглед на промените)

• Автор

Добре е, Борко, разбрахме че не ти харесва от първия коментар, ама не ми променяй анкетата. Аз един път ще имам възможност да си ги турям в темите и ти ще ми ги едитваш. Напиши си в коментара, че е френска помия (не е френска) и толкоз.

И доколкото знам имаш право да едитваш съобенията на потребителите, ако въпросното съобщение е в разрез с правилата или автора му не може да пише на книжовен език. От това последното нямаше нужда...

Вярно, че има висок процент Pandemic да оплескат работата, ама нека да й дадем шанс. Кой знае може пък да се извъди нещо добро... Мене само като прочетох статията в списанието ме грабна.

• 3 месеца по-късно...

Дава send/dont send при стартиране на videosetup.exe Със седмица 32 бита съм, опитах с административни привилегии и compability към xp sp3 - не става. Някави идеи? Релийза е на релоудед.

EDIT: Няма да откажа съдържанието на config.ini, намира се в my documents\my games\the saboteur\savegames с максимални настройки, специфично тези:

TextureQuality	3

SliceQuality	1

ClipRange	1

ObjectQuality	3

RainDensity	100

Редактирано от go6o_kara (преглед на промените)

• Автор

Па на мене ми крашва... Йее бейби.

Върви ми перфектно на XP SP 2' date=' не знам за вас - спасявайте се :D [/quote'] Мм колко мило...

Редактирано от Crimsader (преглед на промените)

С 64 бит 7-ца .Пускам зарежда менто цъкам опции забива играта.Цкам нова игра изибрам трудности отива до логото на Еа и пак забива.Крака ли е проблема?Съмнява ме да е от мен.

Верно ли само на АТИ карти става това?

Редактирано от Remix1912 (преглед на промените)

Аз съм с Nvidia GeForce 9800 и си бачка пирфектну!Слагайте Сървис Пак 2 на XP и джъткайте!Искам само да кажа, че играта е много добра и сега съм точно след като британците бомбардираха нацисткия лагер.Сега отново се "потапям в екшъна" :whist:

ПС: TextureQuality 3

SliceQuality 3

ClipRange 3

ObjectQuality 3

RainDensity 100 за go6o_kara.

ПС2: За хората с ATi:

МОМЧЕТА НАМЕРИХ НАЧИН КАК ДА ИГРАЕМЕ много е лесно вече играя поне полвин час четирсет минути значи моляви ислушаите знам че е като другия начин но подобен ! значи отивате в ехето на играта и давате десен бутон пропертиес най-долу после давате на компабилити моуд от там давате рън ин май компабилити нещо от тоя род ии давате на уиндолс 95 като ви почне играта още в рекламките натискате АЛТ+ТАБ а не онова флагче ! от там пускате таск мениджер и на саботеур.ехе цъкате десен отт там сет аффинити и правите да е само едно не всички а само 1 ама не 0 или 4 или 3 а 1!!!!! пробвайте примене работи не зацепва и съм със АТИ !

Това го е написал потребител от замунда и викат, че бачка :hush:

Редактирано от Sydie (преглед на промените)

Аз проблеми с инсталацията нямах, но сега имам с играта. След като разбирам, че Сантос е предател и отивам да предопредя хората от другото скривалище, след края на мисията нито ми дава нови задачи, нито идва някой с писмо при мен. Нищо! Какво да правя?

Аз проблеми с инсталацията нямах, но сега имам с играта. След като разбирам, че Сантос е предател и отивам да предопредя хората от другото скривалище, след края на мисията нито ми дава нови задачи, нито идва някой с писмо при мен. Нищо! Какво да правя?

Според мен, чакаш и през това време си разбиваш немски инсталаций.

Превъртях я! Радвам се, че реших да я дръпна, защото като я видях за първи път си казах ""Лол, ей т'ва вече няма да се играе". Играта е луда. Повечето мисий са почти едни и съши, но специално заради 3 нива, бих я почнал отново.

Sydie, мерси за цифричките. Като ми дойде рамта и ще играя :-)

играта изглежда яка (и е яка) на мен лично ми хареса много според мен си заслужава да се дръпне :ph34r:

Някой собственик на Ати карта успя ли да я подкара тая игра.Кога ще пускат така чаканият пач който да позволява играта да тръгне и на Ати

• Автор

Баси добрата игра. Нищо, че Шон е пълен Ренегат... Жалко, че Pandemic таман направиха добра игра и се разпаднаха, хуах.

Баси добрата игра. Нищо, че Шон е пълен Ренегат... Жалко, че Pandemic таман направиха добра игра и се разпаднаха, хуах.

Поправка: те я почнаха, а ЕА я завършиха като ги купиха.

Кога тъпаците ще пускат пача.Нищо не са направили една кочина дето се нарича игра

Някой собственик на Ати карта успя ли да я подкара тая игра.Кога ще пускат така чаканият пач който да позволява играта да тръгне и на Ати

Аз я играя с ATI. Всъщност нямам никакви проблеми с видео картата. Проблемите идват от комбинацията Vista + двуядрен процесор.

Пускам играта и веднага давам Alt+tab (или направо ctrl + alt + del), пускам task manager, давам десен бутон на saboteur.exe, после Set affinity и махам тикчето от второто ядро. Така насила карам играта да използва само едното ядро и проблеми нямам ...

Аз я играя с ATI. Всъщност нямам никакви проблеми с видео картата. Проблемите идват от комбинацията Vista + двуядрен процесор.

Пускам играта и веднага давам Alt+tab (или направо ctrl + alt + del), пускам task manager, давам десен бутон на saboteur.exe, после Set affinity и махам тикчето от второто ядро. Така насила карам играта да използва само едното ядро и проблеми нямам ...

Да, но от друга страна като изпозвашсамо 1 ядро яко загрява.

Да, но от друга страна като изпозвашсамо 1 ядро яко загрява.

И един мармот ...

dobrudjanski.gif

Повече от 52 градуса не ми вдига нито натовареното, нито другото ядро. По принцип по това време на годината мога максимум до 65 да ги загрея с Ортос примерно. Демек - нищо не грре :)

• Автор

Йеп, двуядрен Котлон + Виста = епик фейл.

Иначе баси яката игра laugh.gif

Данно това ми е последния пост тука ,ако трябва да съм честен тука само си правя труда да пиша за да казвам какво са игрите на тези които не знаят!Игрите са нищо!

А това ми звучи на много отчаян геймър...

Излезе новия бета пач за играта.Има и крак и тръгва на АТИ карти,но не върви на места много добре.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.