Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Безплатни игри, мелодии, картинки и др. за GSM

Featured Replies

Публикувано изображение

Днес ви предлагам да не лоши пакета:

# 12.000 Logs и Ringtons Nokia (12 хиляди логотипи и Рингтони за Nokia, логотипите ще станат и за други марки телефони)

# И втория пакет, просто 4500 Ringtones

12.000 Logs и Ringtons Nokia - 8.4 Mb

4500 Ringtones - 28.4 Mb

• Отговори 315
  • Прегледи 512k
  • Създадено
  • Последен отговор

Сайтовете са много яки,но за съжаление аз мога само да гледам,защото съм с Прима и немога да имам WAP Публикувано изображение Ако някой знае сайт,където ти пращат  мелодийката или друго там...А ако е и безплатно... Публикувано изображение Щото преди си спомням,че имаше нещо такова:изпращаш един код,и марката на телефона си,и после ти пращат картинката или мелодийката направо,а не адрес,от който можеш да си я изтеглеш през WAР...Та ако някой знае такъв сайт,да даде линкче  :)

<{POST_SNAPBACK}>

Това че си с Прима не значи, че не можеш да използваш WAP. Само трябва да нагласиш телефона както трябва. А за да получаваш мелодийки и картинки ти трябва да имаш поне 1 MMS предплатен. Ако нямаш предплатен за пращане не можеш да получаваш.

Ето малко безплатни сайтове и от мен (специално за Siemens)

http://tagtag.com/holodok

http://213.91.135.131 (Мафия)

Сайтовете са много яки,но за съжаление аз мога само да гледам,защото съм с Прима и немога да имам WAP Публикувано изображение Ако някой знае сайт,където ти пращат  мелодийката или друго там...А ако е и безплатно... Публикувано изображение Щото преди си спомням,че имаше нещо такова:изпращаш един код,и марката на телефона си,и после ти пращат картинката или мелодийката направо,а не адрес,от който можеш да си я изтеглеш през WAР...Та ако някой знае такъв сайт,да даде линкче  :P

<{POST_SNAPBACK}>

Аз също съм на Прима и това не е проблем! Стига само GSM-а ти да има такава опция!Само трябва да се обадиш на безплатния номер на М-тел и да помолиш да ти настроят опцията.След това ще получиш инсталационен SMS, с които вече ще можещ да си ползваш WAP-a! Публикувано изображение

Надявам се, че съм помогнала!

П.С Хубаво е че има хора като вас да помагат на нуждаещите се ;);)

Браво за сайтчето за GSM глезотии наистина ценно! Много! :):wors:

Ммм,не,не сте прави :P Звънях на оператор,пратиха ми автоматични настройки,само трябва да дам промяна и -готово.Не стана.Обадих се от друг телефон,за да направим настойките ръчно,но пак не стана.Пратиха ме в центъра на М-тел и служителката се мъчи,мъчи и каза,че немога да имам WAP,защото нямам GPRS,а нямам GPRS,защото съм на Прима Публикувано изображение Ако бях на абонаментен план,щях да си имам Уап без проблем ;) А,и още нещо-сетих се,че тези картинки,дето ти ги пращат наготово,не са цветни :)

ПП.С Motorola V547 съм

• 2 седмици по-късно...

Освен това този код дето те карат да го пратиш струва поне 1 лв.

>>> Днес http://wapes.hit.bg отново бе обновен и този път е наблегнато на залезите. :P

• 2 седмици по-късно...

Вече ви предлагаме и java игри за GSM.

Приятно сваляне ....

<{POST_SNAPBACK}>

А случайно знаете ли че има вирус в сайта Ви. :P

ами хубаво. ти тегли това което ти трябва и после с датакабела :computer2:) мене не ме е скрънза за малко wap парички да дам ама ама ме е страх ТАМ от вируси ;-))

• 2 седмици по-късно...

Слушайте сега далаверата нямам нито порт нито блутут даже и кабел нямам отварям си ММС албума в сайта на глобул и тела ми за 5 мин е пален с картинки и мелодии игрите незнам оште как се пращат ама ще разбера и ПАРИЧКИ не ми взима :hush::):P:down::huh:

• 2 седмици по-късно...

Ето един от най-богатата колекция с мелодии, картинки, клипове и java игри за Нокиа - wap.nokiazone.ru .Аз лично ползвам най-често колекцията с джава игри, за Нокия серия 40 има над 1000 заглавия.

Ето един от най-богатата колекция с мелодии, картинки, клипове и java игри за Нокиа - wap.nokiazone.ru .Аз лично ползвам най-често колекцията с джава игри, за Нокия серия 40 има над 1000 заглавия.

<{POST_SNAPBACK}>

http://www.iphone-forum.org/

за мен един от най дорите форуми (всичко за нокиа )

• 3 седмици по-късно...

:hush:

Само за сравнение. Колко ще дадете за платена картинка??? 1лев а може и 2 лева за СМС-а + това че пак  ще минеш през УАП за да си я свалиш, не се лъжа нали?!

Къде пише, че е задължително да си я свалиш през УАП? Ако четеш HELP-a, който е на видно място в сайта, щеше да разбереш за една друга възможност. Не те карам на сила да използваш УАП, ако искаш купи си кабел за 20 лева и си сваляй наволя от компютъра. :P

И все пак, си е направо безплатно в сравнение с другите сайтове в които се плаща....

WAP(УАП) услугите се заплащат както следва: 5 стотинки на минута - а една картинка се сваля точно за около 15 секунди. 4х15=60 ==> за 5 стотинки получаваш 4 картинки, е това ако не далавера здраве му кажи!

Приятно сваляне. Публикувано изображение

<{POST_SNAPBACK}>

Това беше лишено от смисъл!!! :)

Щом има Wap-има и кинти в кеш,е ко му е безплатното бре приятел??????????

Е добре да Ви попитам,като си сваля Игра от някои сайт после ми дава Жар. формат как да си я кача на ГСМ-а?Имам си блутут и като я кача ми слага в папка дръги от там нищо немога да направа!този жар формат требжа ле някак си да го инсталирам?Аз съм с Сони Ериксон К700и.

Благодаря Ви предварително

:bye:

Е добре да Ви попитам,като си сваля Игра от някои сайт после ми  дава Жар. формат как да си я кача на ГСМ-а?Имам си блутут и като я кача ми слага в папка дръги от там нищо немога да направа!този жар формат требжа ле някак си да го инсталирам?Аз съм с Сони Ериксон К700и.

Благодаря Ви предварително

:bye:

<{POST_SNAPBACK}>

Значи играта не става!!! Игри за к700 можеш да си дръпнеш от

]тук или тук

Редактирано от redman (преглед на промените)

Е добре същата рабпта свалям си я от саита без проблем на компютъра ми после я дава в ЖаР формат и по нататък нз.каде да преместа ли?Какво да правя въобще нз.как да си я инсталирам ако мога така да се изразя!ако не ви затруднявам моля кажете какво да правя!Благодаря Ви!

Това беше лишено от смисъл!!! ;)

Щом има Wap-има и кинти в кеш,е ко му е безплатното бре приятел??????????

<{POST_SNAPBACK}>

Да има УАП но е 0.05 лева , при платените е 2.05 лева сега схвана ли смисъла??!

• 1 месец по-късно...

ето един страхотен сайт за безплатни мелодии, игри, картинки и т.н www.zedge.no поддържа почти всички модели телефони

Ето ви един руски сайт с мелодии има mp3 ; amr ;wav ;mid ;mmf и т.н. И всичко това е безплатно!!!Мисля ,че няма wap версия ,но не съм сигурен.

http://zvonit.ru/

Да ама като изтегля МП3 мелодия ми дава някакъв друг файл и не мога да го инсталирам на телефона. Дайте съвет.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.