Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Безплатни игри, мелодии, картинки и др. за GSM

Featured Replies

http://m65.hit.bg/
  • Отговори 315
  • Прегледи 512k
  • Създадено
  • Последен отговор

Някой ще може ли да даде WEB SITE, където си има рингтонове и wallpaperи и да мога да си ги доунлоад на ПЦ-то фрее, а не през вап? :hush: Мерси предварително :wors:

<{POST_SNAPBACK}>

Хайде и аз да се включа в рубриката "866 желания" :P за тези, които не им е писнало вече да си "качват" мелодиики на телефоните.

Заповядайте една скромна колекция от 866 полифонични мелодии (пълни) за Нокия, Сименс и Моторола.

866 мелодии

Още една колекция "комерсиални" мелодии:

Commercial_Ring_Tones 1

Втора част се появи днес:

Commercial_Ring_Tones 2

Редактирано от didko b@ndidko (преглед на промените)

Днес е направено ново обновление на WAPES

>> Раздел 16 с картинки

>> Раздел 17 с картинки

Отново бе помислено за тези които са абонати на Globul и не могат да си изпращат адреса към картинката като SMS от Internet, а го пишат на ръка. :angry:

Редактирано от Tragedy (преглед на промените)

• 3 седмици по-късно...

Ако не се лъжа Мтела е 11ст. на мин. без ддс.

<{POST_SNAPBACK}>

След кратка справка с операторка от МТел потвърждавам че цената е 11 стотинки, но с ДДС ;)

А има ли такива сайтове където да си теглиш JAVA Игри на компютара,а те да са за телефона и после като качиш дадена игра да я играеш?Питам,защото съм зарибен по JAVA Игрите. :speak:Публикувано изображение

А има ли такива сайтове където да си теглиш JAVA Игри на компютара,а те да са за телефона и после като качиш дадена игра да я играеш?Питам,защото съм зарибен по JAVA Игрите. :speak:  Публикувано изображение

<{POST_SNAPBACK}>

Има -> http://mobile-shark.com ама с какъв телефон си?
http://maestro.intramail.ru/files/java/ind...age=6&sort=date игри за SE к700/к500-БЕЗПЛАТНО.Еsato.com-Теми за к500/700 разглеждах доста страници но тези ми харесаха. seclub.org-много яка страничка

Редактирано от bo6ko (преглед на промените)

• 2 седмици по-късно...

Публикувано изображение

1000 (тысяча!) разных Java игрушек для мобилок. Игры всех стилей и направлений, реально много . Описаний и скриншотов нет, так что качайте и смотрите сами. Общий объем архива около 75 мегабайт

Затрудняюсь сказать, для каких именно моделей телефонов эти игрушки, но многие работали у меня на Motorola E398. Скорее всего пойдут и на других телефонах, которые поддерживают MIDP1. Если этот релиз будет принят с энтузиазмом, то я постараюсь выкладывать и другой мобильный контент - полифонические рингтоны, обои, скринсейверы, клипы 3GP и еще много всего остального, что удастся раздобыть на просторах инета в общем и p2p сетях в частности.

java_dayz_1000.part1.rar

java_dayz_1000.part2.rar

java_dayz_1000.part3.rar

java_dayz_1000.part4.rar

(пароль пора бы уже и запомнить: www.dayz.ru)

Публикувано изображение

Около 5000 коммерческих (т.е платных) полифонических рингтонов в формате midi, но на нашем сайте естественно, бесплатно, как и все остальное. Подойдут к большинству моделей телефонов, которые поддерживают формат midi, разумеется.

Скачать часть 1 (Download Part 1)

Скачать часть 2 (Download Part 2)

Пароль на архивы: www.dayz.ru (Password for both archives: www.dayz.ru)

Фантоме аз ги пуснах с JetAudio не че специално съм го избирал но с него работя със всичко си вървят дори и с WinAmp

Редактирано от бате Ици (преглед на промените)

Фантоме аз ги пуснах с JetAudio

не че специално съм го избирал но с него работя

със всичко си вървят дори и с WinAmp

<{POST_SNAPBACK}>

Не знам какво става??? Спомням си, че по-рано бях теглил миди-мелодии и си ги прослушвах с WinAmp без проблем, а сега??? Публикувано изображение С Winamp 5.093 съм. Много, много странно!

WinAmp си ги просвирва midi мелодиите. Ново обновление на WAPES >> 8 нови галерии >> изцяло нов дизайн

• 3 седмици по-късно...

http://m65.hit.bg/

<{POST_SNAPBACK}>

Много блгодаря бате Ици. Това е наистина безплатно.

:):wors::wors:

Сайтовете са много яки,но за съжаление аз мога само да гледам,защото съм с Прима и немога да имам WAP Публикувано изображение Ако някой знае сайт,където ти пращат мелодийката или друго там...А ако е и безплатно... Публикувано изображение Щото преди си спомням,че имаше нещо такова:изпращаш един код,и марката на телефона си,и после ти пращат картинката или мелодийката направо,а не адрес,от който можеш да си я изтеглеш през WAР...Та ако някой знае такъв сайт,да даде линкче :)

Хм.. теглите си един Уап емулатор и си влизате в тези фрии сайтове теглите си на воля и пращате по инфрареда или БТ.За мелодийките малко по трудно се намират но за снимките всяка една нормална снимки можете да си я слозите на телефона само малко трябва да намалите размера в гоогъл снимки има доста интересни предложения..

Знаете ли някакви безплатни сайтове за gsm-и ? Ето моите предлойения: wap.bgteens.us wap.data.bg

wap.esato.com

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.