Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Безплатни игри, мелодии, картинки и др. за GSM

Featured Replies

Някои да има саит за самсунг за жава игри които да си свалям на компа?По специално Соник таралежа за самсунг д500?!Търся таа игра от месец време.Когато се опитвах да я инсталирам ми изписваше ерор щото я намирах само за нокиа и сониериксон.Ако някои я има бих го помолил да бъде така добър да ми я изпрати по маила [email protected] :wors: моля помогнете! п.п.:за д600 също не става!

Редактирано от bobo_vn (преглед на промените)

• Отговори 315
  • Прегледи 512k
  • Създадено
  • Последен отговор
  • 3 седмици по-късно...

Можете ли да ми кажете как да ги кача на телефона тея java games?

Кажете plz че и аз не мога. Като си ги копирам в телефона ми дава, че не потдържам формата.

Кажете plz че и аз не мога. Като си ги копирам в телефона ми дава, че не потдържам формата.

игрите трябва да са jar файл...и кажи за какав телефон става вапрос:rolleyes:

• 2 седмици по-късно...
Някой може ли да ми каже сайт, от който да си тегля мелодии (на бг песни), снимки и т.н. на компа, а после да си ги прехвърля на телефона? :lock:

Някой може ли да ми каже сайт, от който да си тегля мелодии (на бг песни), снимки и т.н. на компа, а после да си ги прехвърля на телефона? :lock:

Използвайте търсачката на сайта и ще си намерите точно каквото Ви трябва!

Много Java игри безплатни има на http://seclub.ru/ в загрузки или във форума на посочения сайт ! Успех на всички !!!!!!!!!! :super::baby::clap:

Някой може ли да ми каже сайт, от който да си тегля мелодии (на бг песни), снимки и т.н. на компа, а после да си ги прехвърля на телефона? ;)

Използвайте търсачката на сайта и ще си намерите точно каквото Ви трябва!

Не ми излезе това, което ми трябва....
  • 2 седмици по-късно...

Много Java игри безплатни има на http://seclub.ru/ в загрузки или във форума на посочения сайт ! Успех на всички !!!!!!!!!! :rolleyes: :rolleyes: :question:

Опитах да изтегля една MP3- ка от този сайт но ми казва да изпратя sms. Естествено sms-са се таксува. Като се има в предвид заглавието на темата, само игрите ли са безплатни или въобще не му е мястото тук на този сайт?

• 1 месец по-късно...

Ако може някой да помогне ще съм ,много благодарен.Има една полифонична мелодия от телефоните на нокиа,незнам точно в кои я има знам,че я има в Нокиа 6070,казва се jig.mid ,ако някой я има моля да я пусне.

http://www.smsbulgaria.com

Можете да пращате SMS от какъвто си номер пожелаете. Примерно от някой колега който мразите - към шефа му...

Използвайте го на ваша отговорност!

Нещо не мога да се регистрирам в тоя сайт. :wors:
  • 1 месец по-късно...
www.6600-mpx200.com - Безплатни игри, програми и теми за Nokia 6600 и Motorola MPx200 , на сайта ще намерите и доста ръководства :clap: .

На този сайт са всички игри на Gameloft - най-добрия производител на мобилни игри : http://se-mob.info/ натискате на игры и си избирате резолюцията за вашия апарат ! На руските сайтове безплатното е обикновено там където пише загрузки , а всичко останало е платено ! Вижте и този сайт : http://seclub.ru/

• 1 месец по-късно...
наистина в тези сайтове има много и то безплатни игри,но като ги сваля и после кача в телефона си-нокия 6230-ми пише-непознат фаил...трябва ли свалените вече игри да се преработват-конвентират-и с каква програма?

наистина в тези сайтове има много и то безплатни игри,но като ги сваля и после кача в телефона си-нокия 6230-ми пише-непознат фаил...трябва ли свалените вече игри да се преработват-конвентират-и с каква програма?

Не трябва никаква преработка - просто сваляй игри , които са с размера на твоя дисплей !

Нещо не мога да се регистрирам в тоя сайт. :wors:

[/quot

И аз не мога. Дава ми невалиден или изтекъл код. някакви идеи как да стане?

Не трябва никаква преработка - просто сваляй игри , които са с размера на твоя дисплей !

как да разбера размера на моя дисплей и после размера на играта?
  • 3 седмици по-късно...
http://seclub.ru/ оттам в загрузки-игры избираш модела и търсиш в съответна папка за типовете игри ! другия начин е чрез поискь(търсене) и пишеш съответната игра ! Успех !

мерси ама не става то4но тия двете игри тряя да се платят пл намерете ми за к310 много ми трябват игрите ny nights ili miami nights благодаря ви предварително

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.