Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Ослепява ли се от плач?

Featured Replies

Здравейте! Напоследък имам лични проблеми и нерви и все така се случва, че много плача, а не са ми добре очите. Ослепява ли се от много плач? Бях чела че с една жена така е станало! Публикувано изображениеПубликувано изображениеПубликувано изображение

Ослепява ли се от много плач?

Не!Даже преди години четох за един човек от Силистра,на който след едномесечно редовно белене на килограм лук всеки ден зрението му се подобрило.Единствено вредата от такъв прекален рев е,може би,нервното разстройство,главоболието...Като знаеш причината за този чест плач опитай се да я премахнеш и по този начин да се успокоиш вече.
Не, а жена му сега почна да ме тормози - подаде жалба срещу мен и вероятно ще има дело. Но тя започна, да не беше ме търсила! Какво я бъркат чувствата ми? :down::speak::angry:

Ослепява ли се от плач?

от глупави самовнушения можеш да си докараш не само ослепяване, ами и какви ли не други здравословни проблеми, затова просто гледай позитивно на нещата, усмихни се и не се филмирай.

от глупави самовнушения можеш да си докараш не само ослепяване, ами и какви ли не други здравословни проблеми, затова просто гледай позитивно на нещата, усмихни се и не се филмирай.

Ние сме й свикнали...

ако й погледнеш темите ще видиш колко болести твърди, че има...

Не, а жена му сега почна да ме тормози - подаде жалба срещу мен и вероятно ще има дело. Но тя започна, да не беше ме търсила! Какво я бъркат чувствата ми? :down::speak::angry:

Единственото, което може да ти съсипе зрението, е жена му. Ако не оставиш мъжа и на мира, може да ти издере очите :)

Аз пък, два дни подред гледам заглавието на тази дълбоко съдаржателна тема и се чудя, кой и я е пуснал. Чак сега се осмелих да вляза. И защо ли не съм учудена ?! Всъщност, от плач се ослепява в поемите и в романите, но не и в действителност.

не се ослепява от плач, плачът дори помага - стига да не се прекалява с него, като с всяко лекарство :-)

• 1 година по-късно...

възможно е на психическа основа по времето на световните войни имало случаи на войници които спряли да виждат за известно време вид посттравматичен стрес не помня как му беше наименуванието, но едва ли ти е толкова голям стреса на тебе както казаха някои съфорумци даже е полезно, ама не и за психиката така че по спокойно

възможно е на психическа основа по времето на световните войни имало случаи на войници които спряли да виждат за известно време вид посттравматичен стрес не помня как му беше наименуванието, но едва ли ти е толкова голям стреса на тебе както казаха някои съфорумци даже е полезно, ама не и за психиката така че по спокойно

Хистерична слепота. А иначе по темата- четейки постовете на Анна направо се чудя как все още вижда. То толкова хистерия на едно място събрана....

Добре де, темата е от 2009 г. ...що ръчкате :baby: Са ше се появи и автора и отидоха едни 4-5 страници :yanim: Ама пък от друга страна....отивам за пуканки........:clap:

Здравейте! Напоследък имам лични проблеми и нерви и все така се случва, че много плача, а не са ми добре очите. Ослепява ли се от много плач? Бях чела че с една жена така е станало! http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/sad.gif http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/sad.gif http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/sad.gif

Както разбра - не. Но друга опасност за която се сещам е че от глупост се затъпява (какво ли общо има това с темата?!)

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.