Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Проблем с Визуализацията на темите и мненията

Featured Replies

Как да накарам да ми се появявят темите и мненията в разгърнат вид , а не като списък?Вдруги сайтове има бутон опции, а тук нямам такъв!Защо?

Ползвам Кмелеон браузър.Интересното е че ако отворя форума с ИЕ мненията под темите са в разгърнат вид както искам а с Камелеона не става.Надявам се съм ясен просто иискам да виждам мненията под темите в пълния им вид ,а не като списък със заглавия.Дайте някъв акъл моля!

http://www.kaldata.com/forums/index.php?app=core&module=usercp&tab=forums

Най-долу: Режим на показване на темите. Направи го Стандартен

Редактирано от ostavime (преглед на промените)

• Автор

ааа...ето къде бил ключа от бараката...мерси

Господ здраве да ти дава :get out:

Редактирано от Dr.Web (преглед на промените)

Абе тая нова визия на сайта и Java-та на операта нещо се карат сериозно

Още един проблем излезе - Не могат да се четат блоговете с Dark Knight скин.Буквите са бели на бял фон

Незнам защо и дали е само при мен, но от както направихте промените опциите над полето за писане на мнения не функционират-нито емотиконите, нито видовете шрифтове, размери, цвят, не мога да поставям линк или снимка. Всъщност само мога да пиша.

Така си е, при мен е същата история, даже на нов ред не мога да почна, толкова е гадно.

Незнам защо и дали е само при мен, но от както направихте промените опциите над полето за писане на мнения не функционират-нито емотиконите, нито видовете шрифтове, размери, цвят, не мога да поставям линк или снимка. Всъщност само мога да пиша.

Този проблем при мен се оправя като изчистя кеша на браузъра.

Пробвай и кажи после дали още го има.

пп. Друг път като има някакъв проблем, пишете и с какъв браузър сте и кой скин ползвате. Така, ако наистина има грешки, администрацията ще може да вземе адекватни мерки.

Този пост е към всички.

Преинсталирах си Уиндоус,дори съм със седмицата и пак същият проблем:не се отваря нищо от лентата,просто бутоните не работят.

С последната версия на Опера съм,ето грешката,която ми дава:

JavaScript - http://www.kaldata.cом...

Inline script thread

Error:

name: Error

stacktrace: n/a; see opera:config#UserPrefs|Exceptions Have Stacktrace

Само с този сайт имам проблем.

Този проблем при мен се оправя като изчистя кеша на браузъра.

Пробвай и кажи после дали още го има.

пп. Друг път като има някакъв проблем, пишете и с какъв браузър сте и кой скин ползвате. Така, ако наистина има грешки, администрацията ще може да вземе адекватни мерки.

Този пост е към всички.

Изчистих кеша, но няма промяна. Извинявам се, че съм пропуснала да отбележа, че изпробвах всички скинове и проблема си е все същия, а браузъра ми е Mozilla. Ндявам се това би помогнало за отстраняване на проблема. П.С. И защо под профила ми има предупреждения с празно поле под надписа?

даже на нов ред не мога да почна

Аз също

Редактирано от cat_of_prey (преглед на промените)

Изчистих кеша, но няма промяна. Извинявам се, че съм пропуснала да отбележа, че изпробвах всички скинове и проблема си е все същия, а браузъра ми е Mozilla. Ндявам се това би помогнало за отстраняване на проблема. П.С. И защо под профила ми има предупреждения с празно поле под надписа?

Аз също

Абселютно същото е и при мен. И за да си пиша в bold трбява сам да напиша.... ' [/b"дугата скоба" ', това с което трябва да се обозначи текста за да стане удебелен.

ЕДИТ: Забравих да кажа, че съм с IE7

Кеша е чистен милион пъти днеска.

Редактирано от Firowenrow (преглед на промените)

П.С. И защо под профила ми има предупреждения с празно поле под надписa?

Еми ако ти сложат предупреждения скалата се пълни. Ако е празна нямаш проблеми.

И при мен го има този проблем.Чистих кеша,но е все така...

И при мен го има този проблем.Чистих кеша,но е все така...

с кой браузер сте? аз съм с мозилата и нямам такъв проблем.

• Администратор

Ми аз съм с IE7.И с Мозилата пробвах,но няма никакви промени.

Ами и аз съм с мозила проблеми няма никакви. IE 7 нямам да го тествам с него. Имам IE8 с него съм го тествал и няма никакви проблеми. Опитай ако искаш да си пуснеш RTE редактора от настройките ти и работи с него доста по удобен е.

Поздрави.

Ами и аз съм с мозила проблеми няма никакви. IE 7 нямам да го тествам с него. Имам IE8 с него съм го тествал и няма никакви проблеми. Опитай ако искаш да си пуснеш RTE редактора от настройките ти и работи с него доста по удобен е.

Поздрави.

CCleaner - и се оправи.Нека и другите пробват.

Редактирано от iveta7 (преглед на промените)

• Администратор

Ами значи пак опират нещата до изчистване на кеша на браузъра, което и е направил предполагам CCleaner :offtopic_s: Следователно проблем при нас няма ;)

Поздрави.

CCleaner - и се оправи.Нека и другите пробват.

И при мен се оправи с CCleaner. Благодаря iveta7 :P

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.