Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Новите екстри във форума

Featured Replies

Нищо, просто на новия форум не съм обръщал внимание на бутоните над темата, а на тези под нея.

Може би ако бяха огледални щях да го забележа по-рано. Т.е. в долната част този бутон липсва...

Редактирано от Q-tech (преглед на промените)

• Отговори 57
  • Прегледи 17k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Пробвай с другия си акаунт, може да проработи.

• Даниел Стоянов
    Даниел Стоянов

Искам да попитам за това "Предупреждения" има ли някакъв начин да се види точно за кои постове за предупрежденията.

• Зареди браузъра, който ползваш, логни си във форума, след което се логни във своя фейсбук акаунт и кликни на този линк: http://www.kaldata.com/forums/index.php?app=core&module=usercp&tab=mem

Първо - трябваше да чистя кеш и бисквитки,защото не ми излизаха вече емотиконките във форума.

ОК- при което ми се и затриха всички запомнени потребителски имена и пароли.

Отвратително

sad.gif

И Второ - това,че върнахте след толкова години репутацията,също не е добре.

Аз сега трябва да стана ВИП ли - за да чукам по 15 минуса на ден,на някои,които не са ми симпатични ?

Защото точно това се прави с тия бутони.

ако ти цъкаш бутончетата само по не/симпатии значи си на светлинни години от идеята на репутацията

да не говорим че подобни действия говорят за известна комплексираност и/или нарцисизъм

Редактирано от Aquaris (преглед на промените)

ако ти цъкаш бутончетата само по не/симпатии значи си на светлинни години от идеята на репутацията

да не говорим че подобни действия говорят за известна комплексираност и/или нарцисизъм

Аз много добре знам - други ползват бутоните за това.

тук съм съгласен...просто от предишния ти пост се получи двусмислие

извинявам се ако съм те обидил, не това беше целта

тук съм съгласен...просто от предишния ти пост се получи двусмислие

извинявам се ако съм те обидил, не това беше целта

Не си ме обидил,и аз съжалявам че не си ме разбрал.

Но де факто това е истината за бутоните.Което е неприятно.

Та така - ти ако си ми приятелче ще ти слагам по 15+ всеки ден...

За това говоря мда

sad.gif

Първо - трябваше да чистя кеш и бисквитки,защото не ми излизаха вече емотиконките във форума.

ОК- при което ми се и затриха всички запомнени потребителски имена и пароли.

Отвратително

sad.gif

И Второ - това,че върнахте след толкова години репутацията,също не е добре.

Аз сега трябва да стана ВИП ли - за да чукам по 15 минуса на ден,на някои,които не са ми симпатични ?

Защото точно това се прави с тия бутони.

Първо ... позор, срам и позор... за мене :(

Работя с компютри откакто се помня, а не отделих време дори да се замисля за проблема с Операта (и да си изчистя бисквитките). :cool: Оправдава ме единствено факта, че съм й спрял дисковия кеш и затова не се сетих да чистя временните файлове (а и тези емотикони са ми далеч по-противни от нормалните за IPB). Направо ме е срам да си го призная.

Съгласен за второто - системата за репутация е голяма недомислица, т.к. хората гласуват предимно по симпатии, предубеждения и пр. Много рядко съм забелязвал оценка на мнението върху смисъла и аргументацията му.

Трето - предлагам да сложат бутона прекрати абонамента и долу, и да махнат "Нова тема" за да стане по-спретнат изгледа.

П.П. За да не спамя повече няма да се впускам в доп. спорове за смисъла, на това защо бутоните долу биват забелязвани по-често и защо "Нова тема" би се ползвал предимно от спамърите, но не и от хора решили наистина да подхващат нова тема.

Редактирано от Q-tech (преглед на промените)

Съгласен за второто - системата за репутация е голяма недомислица, т.к. хората гласуват предимно по симпатии, предубеждения и пр.

Много добре са я измислили, хората пращат SMS-и за да цъкат върху "+" и "-" по 15 пъти на ден и да падат пари от небето.

Аз пък не мога да разбера какво толкова сте се захванали в тази репутация? Обяснете ми тя на самочувствието ви ли влияе? Или е нещо друго? Нито ще забогатеете, ако имате голям "рейтинг", нито ще се отрази по някакъв начин в живота ви. Същото е и ако репутацията не ви е положителна. Освен това няма как да знаем дали някой потребител мисли това, което е написал, или просто иска да се направи на интересен :)

А и, като толкова държите на репутацията, защо кликате само по симпатия/ антипатия, а не оценявате написаното?

Аз пък не мога да разбера какво толкова сте се захванали в тази репутация? Обяснете ми тя на самочувствието ви ли влияе? Или е нещо друго? Нито ще забогатеете, ако имате голям "рейтинг", нито ще се отрази по някакъв начин в живота ви. Същото е и ако репутацията не ви е положителна. Освен това няма как да знаем дали някой потребител мисли това, което е написал, или просто иска да се направи на интересен :)

А и, като толкова държите на репутацията, защо кликате само по симпатия/ антипатия, а не оценявате написаното?

Мен лично единственото нещо, свързано с репутацията, което ме дразни са цветовете - при положителна зелен, при отрицателна - сигналночервен. Ми направете го сиво всичко, то си пише колко е стойността, стига с тия шарении. Влизам си в профила със скин CleanCut, всичко ОК, дизайнерски издържано и само това червено петно те дразни.

Здравейте,

Възможност за добавяне на Видео в постовете

Вече можете да добавяте Видео клипчета в постовете си от едни от най - големите сайтове като Vbox7, YouTube, Google Video, GameTrailers, MySpace Video, както и директни линкове към .mp3 и .swf или картинки от Flickr Image Set.

Това става чрез бутона media.png който се намира в прозореца в който пишете постовете си след като го натиснете просто въвеждате линка към видеото или медия файла. Линка за споделяне можете да го вземете от съответните сайтове обикновено се намира в секция наречена сподели видеото или нещо подобно.

Например линкът http://www.youtube.c...h?v=rriGtwl1oGE въведен чрез медия бутона ще покаже следното:

http://www.youtube.c...h?v=rriGtwl1oGE

Надяваме се да направим по - приятни миговете ви във форума. МДА

Поздрави и от Екипа.

Майтап а:

swf2.png

Редактирано от novobranec (преглед на промените)

Майтап а:

swf2.png

Все още ги няма тия екстри

sad.gif

и защо си мислите че ги няма ... ?!? Този линк който се мъчиш да сложиш novobranec ... нещо не отваря като се мъча да го отворя ... а и това hit.bg ... сайт за видеосподелене ли е ???

• Автор
  • Администратор

Майтап а:

swf2.png

Здравейте,

Възможно е да има проблеми с новата версия на форума, които отстраняваме поетапно, но не нужно да ни информирате какво точно ви боли. Наблюдавам проявите ви във форума от известно време и ако се опитвате да изпитате търпението и учтивостта ми, по добре не го правете. Нагледали сме се тук за 7-8 години на потребители с подобно отношение към потребителите и администрацията на форума и мога да ви уверя, че не са се задържали дълго.

Поздрави и спокойна вечер.

и защо си мислите че ги няма ... ?!? Този линк който се мъчиш да сложиш novobranec ... нещо не отваря като се мъча да го отворя ... а и това hit.bg ... сайт за видеосподелене ли е ???

Не е сайт за видео споделяне.

Поздрави и спокойна вечер.

Спокойна вечер, и да разрешите Flash видеото

Не е сайт за видео споделяне.

Спокойна вечер, и да разрешите Flash видеото

Е, като не е сайт какви са ти оплакванията. Що не го сложиш това във ютюб или другаде и пробвай пак!!!

П.П. Видеото е разрешено, това че ти се опитваш да заобиколиш системата си е лично твой проблем!

Редактирано от capnemo (преглед на промените)

novobranec я пасни линка към клипа / че се уморих да ти **** ****** / да го видим ... за коя ВЕЛИКА песен иде реч !

Редактирано от Hanibal_Lektar (преглед на промените)

http://misli.hit.bg/thedreams.html

П.П. Видеото е разрешено, това че ти се опитваш да заобиколиш системата си е лично твой проблем!

Моля да бъда извинен, щом е тъй.

хайде де novobranec ... кажи , коя песен се мъчеше да сложиш !

Не е песен,Митак-клипче от misli.hit.bg

Бени ... поне заглавието да каже ... и изпълнителя ... а аз ще се постарая да му сложа линк !

хайде де novobranec ... кажи , коя песен се мъчеше да сложиш !

Да ей това e клипчто

Мечтите

...тайните на душата

и що за клип е това ... мисли ... ха да си жив и здрав ... очакмах всичко НО не и това ! И виж разширението на файла и тогава лай !!! :D

А Лека Вечер !

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.