Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Какво имате на китките си в момента?

Featured Replies

Стана ми интересно и реших да попитам. Какво носите по китките на ръцете си в момента? Ако имате възможност да го снимате ще е добре, ако ли не просто го опишете с няколко думи. Аз ще започна пръв:

Лява ръка:

dsc007493si.th.jpg

Дясна ръка:

dsc007528lo.th.jpg

Вие сте... :speak:

• Отговори 147
  • Прегледи 18,6k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Малък златист часовник със син многостенен циферблат (прави страхотно "зайче"). Много рядко нося гривни и то само с повод.

На дясната ръка много рядко слагам нещо.

На лявата попринцип нося една черна възчица,символ на една вече приключила връзка.Още не мога да я сваля,дали защото болката още е огромна или просто защото времето изживяно с този човек беше най-прекрасното нещо,което ми се е случвало-не знам.

На лявата ръка нося още нещо-една гривничка от кампанията на Червен Кръст Варна "Книги на моето детство",на която пише,че съм дарила Книжка.

Днес реших да разнообразя малко и сложих една гривна от няколко кожени каишки в различни цветове(18броя в черво,бежаво и лилаво),която ми е подарък от много скъп за мен човек.

В училище една съученичка ми даде да нося една метална гривна и сега е на лявата ми ръка. :)

Обикновено нося гривни в различни стилове,дори едновременно,но гледам да се съчетават,за да не изглежда кичозно. :clap:

една тънка златна верижка,подаръче от брат ми,много скъп спомен...защото вече го няма.и една кожена обикновена връзка с мънисто

Незнам как се казва точно. Гривна е купувала съм си я от руската църва, плетена е от мулине. Мисля, че свещеници я плетът и на всеки възел казват молитва. Посредата има кръст в моя случей златен/златист.

Нищо !

Преди 15 години счупих последният си часовник,и от тогава не нося нищо !

П.П. infinity1305-видя ли си пощата-имаше и ЛС,тук !

На лявата нося гривни: една гладка , сребърна и твърда - подарък от майка ми за 17-тия ми рожден ден, една сребърна със сини камъчета във форма на цветчета и една много нежно изплетена, пак сребърна - и двете подарък от добри приятели за 19-тия рожден ден...

На дясната ръка носех черна кожена гривна, но миналата седмица я скъсах много злобно, без да искам , закачайки я... Сега ме е яд и мисля да си потърся пак подобна. Тогава мисля да махна сребърните, разбира се :)

Понякога слагам и часовник, но предимно когато имам изпити или пътувам... Той е черен, кожен , с метален квадратен циферблат. И си го обичам :)

Редактирано от Serenity (преглед на промените)

На дясната ръка 2 гривни

Едната е от катераческо въже биал 8мм сложиха ми я когато за първи път се спуснах в пещера и ме кръстиха като пещерняк. :P Много съм горд с тази си гривна. Те бяха 2 де на двете ръце но едната дадох на .... :)))

Другата гривна е силиконова бяла с разни фирми за дрехи по нея подарък от брат ми като се върна от англия.

Редактирано от duvi (преглед на промените)

На лявата си ръка нося часовник - Morgan(подарък с който никога не се разделям) и една сребърна гривна цялата в диаманчета и на дясната пак разни гривнички с диаманчета - обаче каква зависи от много неща :) .. и някои други аксесоарчета

Редактирано от I`m_No_Angel (преглед на промените)

Откакто си взех GSM часовник не нося на дясната ръка.

На лявата - банално - 30 гр. гривна 585.

Не обичам да имам каквото и да било по китките и пръстите на ръцете си. Затова не нося часовник, гривни, пръстени и каквото друго се сетите. Включителнио и венчална халка. Свалил съм я преди 10 години за да не стават фалове или да я загубя. Та така е при мен. Нищичко. И се чувствам супер.

черна ластика за коса.. (прилича малко на онези кожените дето рокерите ги носят :hush: )

В момента и на двете няма нищо, но по принцип винаги на лявата имам часовник. :bye:

<{POST_SNAPBACK}>

Хихих - сега - нищо, но по принцип ВИНАГИ biggrin.gif ..... те тая думичка е невярна, нали? НИКОГА е същата. Аз избягвам да ги употребявам.

:)

Нося часовник - ту на лявата, ту на дясната ръка, в зависимост от това колко бързо ще ми омръзне да го гледам на едно и също място :bighat: хаха

А иначе нося и една кожена гривничка - съвсем тънка, в рокерски стил. Понякога слагам и една сребърна гривничка, но много рядко.

Бройте и мен към хората, които все едно ги боде и дразни ако си сложат нещо по китките или пръстите.

В момента нищо не нося,но ако си сложа някой комплект бижута с гривна и обеци със съответното облекло...тогава имам... cool.gif

Забелязах,че много хора носят часовници,което е похвално,защото предполагам,че не закъсняват за срещи.Аз лично не съм си слагала часовник от около 4 години...може би и затова съм толкова щастлива! biggrin.gif

И на двете ръце имам по една гривничка.На дясната е жълта,а на лявата-жълто-зелена.Много са хубави :angry: и са правени от скубидута(сигурно се питате какви са тея скубидута,нали?)

И на двете ръце имам по една гривничка.На дясната е жълта,а на лявата-жълто-зелена.Много са хубави :wors: и са правени от скубидута(сигурно се питате какви са тея скубидута,нали?)

<{POST_SNAPBACK}>

дам , кажи ни ? :wors:

На лявата,както обикновено,нося сребърен часовник.Това е едно от нещата ми,които най-моного обичам,и без които не мога.Подарък ми е от баща ми.На дясната нося метална гривна,която си бях купила от един бижутериен магазин,близо от Акропола и ми напомня за Гърция. :)

И на двете си ръце нося белезите от съжителството с един доста популярен животински вид...13-11-05_1355.jpg

Тези,които имат котка,ще ме разберат... :huh:(и тези,които нямат,също де...)

Редактирано от regiii (преглед на промените)

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.