Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Подмениха ми видеокартата.

Featured Replies

Здравейте.Преди 11 дни си оставих компютъра на поправка в сервиза на фирмата от която го закупих.Видеокартата ми даваше бъгове.Нещо много се забавиха и днес започнах да им "мрънкам".Казаха ми,че въпреки че компютъра вече не е гаранция,видеокартата още е.А била за смяна..Да не повярваш.НО.Като отидох да го взема,ми заявиха пред свършен ффакт,че са словили друг модел..защото нямали от "моя".ХМ!"Била по-хубава от моя модел".Още на момента си помислих,че е редно (а и не мога да преценя дали е така0.Сега като си влязох вкъщи,веднага погледнах и ценовата разлика още повече не ми вдъхна доверие.ПОМАГАЙТЕ!Докато е време.Моята беше; ASUS EN8600GTS SILENT/HTDP/256,а са ми сложили 9600 GSO.

Така наречената По-хубава е 190лв,а моята (бивша) си е 300лв.Бясна съм!!!

Здравейте.Преди 11 дни си оставих компютъра на поправка в сервиза на фирмата от която го закупих.Видеокартата ми даваше бъгове.Нещо много се забавиха и днес започнах да им "мрънкам".Казаха ми,че въпреки че компютъра вече не е гаранция,видеокартата още е.А била за смяна..Да не повярваш.НО.Като отидох да го взема,ми заявиха пред свършен ффакт,че са словили друг модел..защото нямали от "моя".ХМ!"Била по-хубава от моя модел".Още на момента си помислих,че е редно (а и не мога да преценя дали е така0.Сега като си влязох вкъщи,веднага погледнах и ценовата разлика още повече не ми вдъхна доверие.ПОМАГАЙТЕ!Докато е време.Моята беше; ASUS EN8600GTS SILENT/HTDP/256,а са ми сложили 9600 GSO.

Така наречената По-хубава е 190лв,а моята (бивша) си е 300лв.Бясна съм!!!

И за двете си прецакана в цената и то жестоко! Най-скъпото 9600 GSO, което мяхкам е на XFX и е за 150лв.

• Автор

И за двете си прецакана в цената и то жестоко! Най-скъпото 9600 GSO, което мяхкам е на XFX и е за 150лв.

Въпроса ми е старата ми по-хубава ли е от новата?

Новата е доста по-мощна като цяло.И цената която има сега не е повече от 150 лв. макс.А на старата ти ако изобщо има сега чисто нпва не повече от 100лв. струва,така че не си прецакана

Старата може би е струвала 300 лева, когато е била нова. И за тогава си е било скъпо. Но, както и Remix1912 каза, новата е по-бърза, ето ти даже теоретично сравение в цифри.

Редактирано от Disasterpiece (преглед на промените)

Новата е доста по-мощна като цяло.И цената която има сега не е повече от 150 лв. макс.А на старата ти ако изобщо има сега чисто нпва не повече от 100лв. струва,така че не си прецакана

Предполагам, че старата видеокарта е купувана преди години, когато цената и е била доста над 100лв., но все пак и тогава са я прецакали!

• Автор

Не издребнявам ценово,а просто ме интересува дали не са ме "метнали" в качеството.Туко-така не дават "по-хубавото".Нали се сещате.А за занимавам с видео-монтаж и наистина ми е важно

• Автор

Цените ги сравних в техния сайт.както и да.въпроса е в корекността.Относно сумата,която дадох за комютъра -определено си беше златен!

Цените ги сравних в техния сайт.както и да.въпроса е в корекността.Относно сумата,която дадох за комютъра -определено си беше златен!

Погледни си там гаранция или каквото имаш и напиши точния модел на старата карта.

После виж и точния модел на новата карта и тогава вече може да се направи сравнение и да ти кажем дали са те прекарали.

По цени от преди месец или година неможе да се прави сравние за производителноста.Хардуера се обезценява сравнително бързо.

И в кръга на шегата.На мен преди време ми смениха хардиск 160GB купуван преди 2-3 години за 150лв, с чисто нов 500GB които сега струва сто лева дали неса ме излъгали?Наистина ми го смениха щото мрънках за "важната"информация която имах на дефекния диск.

различните модели на 8600 в момента струват от 77.34 лв до към 120лв

Редактирано от petiostoianov (преглед на промените)

Това си е политика на всички фирми между другото. Ако нямат налична същата да я заменят с еквивалент или по добра и от там е дошло и забавянето между другото.. .до последно са разчитали да намерят като твоята за да не бъдат прецаканите те защото щеше да им излезе доста по евтино... сега ако може да се нарече някой прецакан са единственно те защото твоята е заменена с нова и по бърза :)

Новата карта е по-добра.Не си прецакана.До сега при всяка изгоряла видеокарта са ми я заменяли или със същия модел или ако нямат същия модел с по-мощна от старата.Поне така е при мост.Да не споменавам една друга фирма която ми искаше доплащане за по-хубава карта,а доплащането си беше почти като да си я купя,и им я подарих и си поръчах нова за клиента ,а тази измислена фирма я изебах.Можеш да бъдеш спокойна за картата.

Новата карта е по-добра.Не си прецакана.До сега при всяка изгоряла видеокарта са ми я заменяли или със същия модел или ако нямат същия модел с по-мощна от старата.Поне така е при мост.Да не споменавам една друга фирма която ми искаше доплащане за по-хубава карта,а доплащането си беше почти като да си я купя,и им я подарих и си поръчах нова за клиента ,а тази измислена фирма я изебах.Можеш да бъдеш спокойна за картата.

Щом споменаваш едната фирма - в случая Мост - спомени и другата некоректната та да знаем, не би ли била  полезна такава информация и за съфорумниците /няма да го броим за реклама/!

"спомени и другата некоректната та да знаем"

И какво и е "некоректното" на фирмата?Остава да и сменят и процесора с по-мощен за да не бави новата карта...:headphones:Към автора-не се оплаквай от фирмата,малко благодарност ще е по-уместна в случая.

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.