Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Предложете ми слушалки

Featured Replies

Здравейте. До скоро бях с A4 MK-650-B но нещо се прецака кабелчето и дойде момента за нови. Много съм доволен от тях като съотношение пари/качество и се чудих пак ли да си взема същите или някакви други. Въпроса ми е мога ли да намеря нещо по-добро за тази цена? Нямам намерение да давам повече пари, защото си ги ползвам с плейъра и така или иначе пак ще се прекъсне кабела. Благодаря ви предварително :P

http://www.kagami.bg/catalog/element.php?IBLOCK_ID=75&SECTION_ID=363&ELEMENT_ID=4071 ползвам ги вече 1 година и съм много доволен. Вадят страхотен звук, не тежат на ушите, имат дълъг кабел и са на добра цена. :ph34r:
  • Автор

Philips SHP2500 ги имам :D Въпроса е, че ми трябва нещо малко, което да си го ползвам с плейъра.

Здравейте. До скоро бях с A4 MK-650-B но нещо се прецака кабелчето и дойде момента за нови. Много съм доволен от тях като съотношение пари/качество и се чудих пак ли да си взема същите или някакви други. Въпроса ми е мога ли да намеря нещо по-добро за тази цена? Нямам намерение да давам повече пари, защото си ги ползвам с плейъра и така или иначе пак ще се прекъсне кабела. Благодаря ви предварително :headphones:

Колко пари си склонен да дадеш за слушалки? Аз имам Denon Ah c452 и съм доста доволен от звука им. Цената им е 69$ в Amazon.com.

• Автор

Ами повече от 20лв. няма да дам. Просто няма смисъл, защото има малък шанс да живеят повече от 2-3 месеца. Съгласен съм да си взема тези от първия линк, но ви питам има ли нещо по-добро на тази цена?

Creative Labs EP-630 като при поръчката избираш Amazon's Jersey Merchant, защото на тази цена другите от списъка е твърде вероятно да са ментета.

Редактирано от mbs (преглед на промените)

Creative Labs EP-630 като при поръчката избираш Amazon's Jersey Merchant, защото на тази цена другите от списъка е твърде вероятно да са ментета.

Ако ще се купуват от България, ето слушалки, базирани на същия говорител.

• Автор

Ами никога не съм поръчвал от такъв сайт и най-вероятно няма да се оправя, а и мисля, че се плаща през PayPal, където нямам регистрация, а нямам и карта иии този вариант за съжаление отпада. Иначе изглеждат добри.

Ако ще се купуват от България, ето слушалки, базирани на същия говорител.

На K324P високите от 10 Кхц нагоре са страшно зле - точно този модел на фирмата заглъхва при тези честоти, не възпроизвежда корекнто чинели, браз инструменти и доста други такива. Имах такива не струват. Прекалено много бас и никакъв баланс на честотите. По добре да си земе Creative EP630 - има ги в Most Computers. За Sennheiser cx300 - страшно много високи и среди никакъв бас. Гола вода са. Най добре си земи Denon но както си казал по горе не ти се дават над 60$ за слушалки. Прилагай грижи за съхраняването всяка една марка слушалки. Уважаващите себе си производители не случайно предлагат за продуктите си така наречените "care bags". Като не прилагаш такива грижи е напълно нормално да скъсиш живота на слушалките. Друг варант за към 60 кита е са тапите на Sony. Също така под 60 лв - Pioneer CL30 - приличен звук и не лоша динамика предлагат за парите си. Има обаче какво да се желае от шумоизолацията.

Редактирано от bobiradi (преглед на промените)

Ами никога не съм поръчвал от такъв сайт и най-вероятно няма да се оправя, а и мисля, че се плаща през PayPal, където нямам регистрация, а нямам и карта иии този вариант за съжаление отпада. Иначе изглеждат добри.

Плаща се директно с карта, не е нужно да имаш Paypal. Просто се прави една врътка за да може да го получиш до България тъй като Amazon не изпращат директно до България електроника, но това ти оскъпява само с 3-4лв покупката. Цялото удоволствие би трябвало да ти струва 23-24лв. Подобни слушалки за под 50лв тук не можеш да си купиш. В Ресет бяха ги пуснали за към 40лв но май вече свършиха.

Не мога да ви разбера защо давата например 50 лева или повече за някакви слушалки които кой знае колко често ще използвате.Моите най-скъпи слушалки са от около 2-3 лева и все още работят макар да са китайски.Звука си го бива и ги дават около 110 -120 децибела.Същата работа ще вършат и тези от 50-60 лева.Разликата е само че за едните ще се ядосваш 1 месец и няма да можеш да ги прежалиш а за другите едва ли ще ти пука.Това е ако след като им мине гаранцията на скъпите се развалят.Магазини за по един лев има доста.А и вече можеш да си намериш и читави за около 10 лева ако претендираш за качество.И дори няма да плащаш 20-25 лева за доставка от незнам си къде.

Редактирано от Гост (преглед на промените)

• Автор

bobiradi, казах, че не ми се дават повече от 20лв за слушалки :jumping11: . За това и попитах за тази цена (до 20лв) кое е най-доброто, което може да се намери в България.

• Автор

Значи пак ще са А4Tech МК-650. И аз съм слушал с тях :hush: , даже още слушам, но само с дясната :) .

Редактирано от rusen1993 (преглед на промените)

Значи пак ще са А4Tech МК-650. И аз съм слушал с тях wink.gif , даже още слушам, но само с дясната tongue.gif .

Слушалки AKG K412P са 35 лв. и са много-добри и имат 2 г. гаранция. Когато ги взех малко бях предубеден, но когато ги чух бях направо изненадан от страхотния звук, мек и плътен бас и страхотни средни и високи. Кабела им е стабилен. На синът ми взех следващия модел от 49 лв. те са също страхотни и са с кожени наушници. Много стабилно прилепват и може с тях да се бяга/тренира/ и са сгъваеми.

Ако не си си купил някой боклук може да ги погладнеш, гарантирам че няма да сбъркаш.

• Автор

Вероятно са добри, но няма как да тръгна по улиците с нещо голямо като това :P .За това искам и да са тапи.

edit: Какво мислите за тези?

Редактирано от rusen1993 (преглед на промените)

PHILIPS-а са ефектни , но май ще са неудобни ... Носил съм слушалки със подобен дизайн и се нещо ги намествах .

Иначе за качеството ...

•Акустична система: Открита

•Диафрагма: Миларова куполна

•Тип магнит: Неодимов

•Звукова намотка: Мед

•Честотна лента: 20 - 20 000 Hz Hz

•Съпротивление: 16 ома

•Максимална входяща мощност: 15 mW

•Чувствителност: 100 dB

•Диаметър на високоговорителя: 15 мм

•Тип: Динамично

... звучи обещаващо :P

и все пак Ако аз копувах A4tech щях да търся ! (лично мнение)

Вероятно са добри, но няма как да тръгна по улиците с нещо голямо като това :P .За това искам и да са тапи.

edit: Какво мислите за тези?

На снимките изглеждат доста по-големи от колкото са в действителност. За тапи ако търсиш има две изпитани марки "креатив" и "сони", но моделите които си заслужават започват от 50 лв. и нагоре.

• Автор

Ами в такъв случай най-вероятно ще ги погледна, щом са по-малки от на снимките.

• 3 седмици по-късно...

Не мога да ви разбера защо давата например 50 лева или повече за някакви слушалки които кой знае колко често ще използвате.Моите най-скъпи слушалки са от около 2-3 лева и все още работят макар да са китайски.Звука си го бива и ги дават около 110 -120 децибела.Същата работа ще вършат и тези от 50-60 лева.Разликата е само че за едните ще се ядосваш 1 месец и няма да можеш да ги прежалиш а за другите едва ли ще ти пука.Това е ако след като им мине гаранцията на скъпите се развалят.Магазини за по един лев има доста.А и вече можеш да си намериш и читави за около 10 лева ако претендираш за качество.И дори няма да плащаш 20-25 лева за доставка от незнам си къде.

Същата работа ще вършат, въпроса е как. Ако всички неща бяха еднакви, защо се произвежда и Трабант и BMW? Давай направо всички да си купуваме трабанти, тъкмо няма да се ядосваме като се строшат. А по темата - и аз давам глас за AKG K412P. За цената си нямат аналог.

• 1 месец по-късно...

Някой правил ли е сравнение между Creative EP-630 и EP-830.

От 1 година карам с 630 и вече ми поомръзнаха. Гледам, че Амазон са пуснали на прИмоция Ep-830 на абсурдната цена от 20лв и се чудя дали да се пробвам с тях. Много противоречиви мнения намирам кои са по-добри. Някой првавил ли е директно сравнение между двата модела?

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    26%
    Дарени 256.00 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.