Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Проблем след опит за изтриване на партишъните

Featured Replies

• Автор

Значи харда не ми е бил Maxtor a Hitachi но грешката си е моя значи пробвахме с свързването с друго PC но не го разпознал и след като стартирах програмата за Maxtor HDD не ми показа харда това означава ли нешто лошо щото според дъното харда си е там даже експериментирах и махнах инфо кабела и рестартирах тогава каза че го няма но след като си го сложих и дадох рестарт си показа че е там според мен ако беше развален не би следвало да го покаже или да го намери не е ли е така ?? Моля за помощ

• Автор

Добре де с Acronis но аз не мога ништо да направя сега използвам само ливе линукс в момента дай малко повечко инфо как да го оправя с Acronis

Виж yuks аз ти предложих Hiren's BootCD но ти явно не си обърнал внимание.Ето ти линк за да видиш за какво става въпрос някой от нещата там ще ти се старят доста познати от постовете на други съфорумци.

http://homepage.ntlworld.com/hiren.thanki/bootcd.html

• Автор

в момента я тегля но нета ми е слаб а и от дата.бг е още по слаба вразката sad.gif мерси за тая програмка

• Автор

да в BIOS а го разпознава без никакъв проблем а преди малко пробвах софтуера на Hitachi Fitness Tools и изтърках целия хард диск и след това и боот сектора и тогава пробвах да инсталирам Уиндовс а и тогава ме пусна но според него нямам хард

• Автор

Преди малко си свалих и "изпекох" Hiren's BOOTCD 6 и я стартирах от Partition Manger a направих c:\ FAT32 но Уиндовса пак не ми го разпозна обадих се след това на сервиза на фирмата и от там ми казаха че вероятната причина може да се крие в липсата на драйверите за RAID контролерите е въпросът ми е как да ги включа в инсталацията на Уиндовс при положение че имам боотцд на Windows Xp + SP1 ???

Пробвай със SP2 интегриран в инсталацията.

Или сложи временно флопи и по този начин качи драйвърите.

Че софтуера за Maxtor не разпознава диска Hitachi е напълно нормално.

Че диска се вижда в биос НЕ е гаранция че всичко му е наред.

След като все пак си го форматирал с Хиренс се предполага че е наред.

Не знам защо продължаваш да се съмняваш в диска след като е почти очевидно че проглема си е софтуерен.Първо се съмнявай в софтуера после в хардуера.

Използвай SP2 защото има по-голям шанс да минеш без тъпите драйвъри и флопито.

Така и не разбрах при пробата на друг компютър диска работел ли е или не?

• Автор

не като го сложихме на друго пц не го отвори а и само един намерих със SATA

Даже най-добре вземи някое флопи назаем и си го сложи колкото да инсталираш windows.Аз лично не бих си сложил толкова тъпо устрйство каквото е флопито на компютъра през 2006-та година!

<{POST_SNAPBACK}>

използвай случая докато сме още в 2005 година и си вземи едно флопи.

а харда ти за да бъде разпознат от инсталационното СД, трябва да има сата-драйвер, който обикновено липсва в гореспоменатото СД

за целта, направи си една дискета(ще видиш колко е готино да имаш флопи, особено в такива случаи) със САТА-драйвери (по-принцип ги има в СД-то към дънната ти платка), след което си стартирай РС-то, укажи от биос-а да стартира на първо място СД-то, като предварително си поставил инсталационния диск със ХР.

Когато започне инсталацията, гледай в лентата, която е най-долу на екрана да пише F6, тоест да поиска да натиснеш F6, ако искаш да инсталираш допълнителни драйвери. (в момента нищо няма да стане, просто след 1-2 минути ще се появи едно съобщение което ще те прикани да си инсталираш специалните ти устройства - при тебе това е САТА-хард). Нататък и баба знае cool.gif

ПП ако все пак имаш въпроси - питай!

• Автор

да и аз така направих и най-накрая си инсталирах наново Уиндовса да в такива случаи е хубаво да си имаш флопи :baby: и така ... иксам да благодаря на всички участвали в решаването на този мой проблем и да ви пожелая щастливо и весело изкарване на нова година и отново Thank YOU :wors:cool.gif

Редактирано от yuks (преглед на промените)

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.