Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Компютъра 'забива'

Featured Replies

Значи имам проблем със компютъра.Попринцип всичко е наред, но когато инсталирам игра и забива, не винаги но почти винаги се налага да рестартирам компа по 2-3 пъти за да инсталирам играта успешно.Никога не ми е забивало когато играя, слушам музика и се ровя в интернет,също и при инсталация на уиндоус не забива.. само при инсталация на игри чрез даемон тоолс,незначимо колко тежка е играта забива когато си иска.. имало е и случай когато още от първия път си инсталирам играта без проблем,но рядко.

Конфигурацията ми е следната:

Gigabyte GA-P31-ES3G

Intel Core 2 Duo E5200 2.50 @ 3.0Ghz със овърклок [махал съм овърклока пак забива само при инсталация на игри]

4 GB DDR2 RAM

Nvidia GeForce 9500GT 2800\1100\950

500GB Seagate Barracuda 7200RPM

ми съвет от мен.. премахни deamon tools и пробвай да инсталираш игрите през alcohol 120% или от сд/двд-ром. така ще видиш дали проблема е софтуерен или хардуерен.. ако е хардуерен най-вероятно ще бъде видеокартата.

Редактирано от live1102 (преглед на промените)

• Автор

Пробвах с алкохол 120% след като деинсталирах даемон тоолс.. отново заби след 2 инсталирани игри на късмет.

Видео картата също е оувърклокната, но и преди това си забиваше.. вероятно трябва да отида в сервиза и там да видим какво ще ми кажат.

Най-добре в сервиз!

така е, но преди това пробвай да махнеш всичкия овърклок..и виж какво ще стане..сложи и актуални драйвъри за видеокартата

DT не си е инсталирал правилно виртуалните устройсва или се карат с останките от Alcohol-a.Направи чиста инсталация на DT и му дай всички емулиращи опции на макс.Проблема ти е почти на 100 % софтуерен и свързан директно с Daemon Tools.Мога да ти разказвам до утре истории с тази програма (която въпреки това пак е по добро решение от Alcohol де) :down:

Има и другич вариант системата ти да се кара с DT заради виртуалните драйвъри,но без повече инфо това е налучкване.

И даемон тоолс и Алкохол ползват един и същ драйвер - SPTD и съответно ще имат еднакви проблеми.

Опитай да свалиш последния SPTD /1.60/ от http://www.duplexsecure.com/downloads и да го апдейтнеш.

Успех.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.