Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

За какво си мислите в момента ?

Featured Replies

E, трябва и такива теми, да се позабавляваме малко.

• Отговори 2,5k
  • Прегледи 107,3k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Мисля си за минусчетата, дето ми пляснаха. Хахах (: ))) Дел . Добре, че го направиха. Плеснете ми още едно минусче "анонимки", поне да стана bad girl, за да се опровергае приказката ми от факта, че ми

• Да се.... Тяхна работа.

• Хахахахахахаах ще ме уморите. Хахахахах. Не, не се притеснявай. Аз ясно съм го написала - не ми пука. Нека бъда bad girl bad girl .. what you gonna do...

Не става дума за авторите, а за "вечните" теми като "митове в секса", "мъже-жени" и т.н., които предизвикват или много смях, или ненужни констатации, или спорове в различните случаи и форуми като цяло. Все повече с времето си мисля, че все по-малко смисъл има от дискусия по тях. Нали е до индивидуално отношение и усещане. По принцип. Иначе понякога и аз пиша.

Явно не ме разбра за авторите, ама карай.

Иначе съвсем нормално е новорегистрираните да са активни по темите, без значение дали са вечни или преходни. Да не говорим, че е още по-нормално тийн-овете да си ги мерят най-вече в секса, а тия дето са над нещата в религия и мастика.

Тъпото е, че всеки приема мнението на другия като контра на неговото собствено и се навлиза в едни полемики, дето често не е ясно кой пие и кой плаща. Усещанията на доста хора също са притъпени по ред причини и се кара на автопилот, без осъзнаването на факта, че от другата страна на монитора седи жив човек, който мисли, чувства, плаче, смее се и т.н.

В следствие (и не само, разбира се) на тия неща и още куп други, се получават комични и трагични ситуации.

А ние съдим всичко. И всеки.

Което е излишно.

А бе интернет е поле за изява на...на доста сериозна част от обществото. Ако е част от цялостната житейска изява - ок, но като се превърне в единственото място за изява, тогава вече е кофти.

Налагам си самоспирачка, че ще заприличам по поста си на един небезизвестен колега наоколо, а нек`си не ми се ще.

много мислите ми се струва на мен....

От както свят светува, на човеците (мъжки и женски) им са интересни следните неща : ядене, пиене и секс.

За тях могат по цял ден да си говорят , да си спорят, да си клюкарят и все да не им омръзват.

Останалото са подробности.

Налагам си самоспирачка, че ще заприличам по поста си на един небезизвестен колега наоколо, а нек`си не ми се ще.

Ни дей, душко - жив да си ми :whist:

Иначе съвсем нормално е новорегистрираните да са активни по темите, без значение дали са вечни или преходни. Да не говорим, че е още по-нормално тийн-овете да си ги мерят най-вече в секса, а тия дето са над нещата в религия и мастика.

Тъпото е, че всеки приема мнението на другия като контра на неговото собствено и се навлиза в едни полемики, дето често не е ясно кой пие и кой плаща. Усещанията на доста хора също са притъпени по ред причини и се кара на автопилот, без осъзнаването на факта, че от другата страна на монитора седи жив човек, който мисли, чувства, плаче, смее се и т.н.

В следствие (и не само, разбира се) на тия неща и още куп други, се получават комични и трагични ситуации.

Абсолютно. Съгласна (май стана за пореден път).

ПС: : ) На кого? (:

Ни дей, душко - жив да си ми :whist:

Ти откакто почна да го вкарваш на другарката потребител нещо много се открехна, а...

ПС: : ) На кого? (:

На едно влюбено дете/момче, което не винаги знае кога да спре и не знае, че понякога едно простичко "не" или "да" върши работата на пост, състоящ се от 19 сложни изречения и неясен като послание и идея.

Ти откакто почна да го вкарваш на другарката потребител нещо много се открехна, а...

А ти нещо много дълбоко си се размислил по късни доби glare.gif

Да не си и ти кандидат ?

А ти нещо много дълбоко си се размислил по късни доби glare.gif

Да не си и ти кандидат ?

Аз преди малко си додох от Пловдив и по целия път все си мислех.

Иначе не си ли наясно като преврял и препикал човек, че всеки индивид е кандидат. И то за вкарване.

Виж за изкарването всеки се дърпа и не иска да изкарва.

Без значение кво.

На едно влюбено дете/момче, което не винаги знае кога да спре и не знае, че понякога едно простичко "не" или "да" върши работата на пост, състоящ се от 19 сложни изречения и неясен като послание и идея.

Май се досещам за кого става дума хехехе.

"аве вие къщи нямате ли си?"

така викаше една леля от старата махала. та в нейна чест - хайде чао и до скоро, въртете си тука чатообразните теми, а бате ви Ваньо отива да нанка, че доста се напи. наздраве.

пияници .... glare.gif

чак ме хваща срам , че се намирам в една и съща тема с вас, пройдохи такива .

Нали знаеш, че след "хлъц" следва "пръц"...

Нататък няма да го описвам, че ще се размирише.

пп. Ти пак ли мОриш бабички бе...

пп. Ти пак ли мОриш бабички бе...

нЕма бабички в момента.

Един мъж на средна възраст, едно момче и една булка с порезна рана имам в момента.

Спокойно е.

нЕма бабички в момента.

Един мъж на средна възраст, едно момче и една булка с порезна рана имам в момента.

Спокойно е.

С оная сестра с големия задник и малките цици ли си на смяна...

Опс...обратното де.

Редактирано от Censored (преглед на промените)

Мисля си...спирайте им алкохола на тези младежи хаха :whist:

Мисля си колко много ми харесва новия албум на Моби :whist:

Алкохола - враг на пОла.

Чрез плодов сок към полов скок!

Ти приемно време имаш ли ? :whist:

Мисля си-да имаш 5-6 различни профила ок,но 5-6 човека да ползват един профил... :angry:

Ти приемно време имаш ли ? :whist:

Мисля си-да имаш 5-6 различни профила ок,но 5-6 човека да ползват един профил... :angry:

Мога да те приема, но не знам дали ще те изпиша.

пп. И само за протокола: 5-6 човека, ама на час...после се сменяме...

Мога да те приема, но не знам дали ще те изпиша.

пп. И само за протокола: 5-6 човека, ама на час...после се сменяме...

Хахаха няма да ме уплашиш,мен където са ме приели,все не искат да ме изписват.И вие ли процедирате така,баси ,изостанала съм от модата явно :whist:

Мисля си колко здравословно се нахраних в Макдоналдс посред нощите :whist:

Мисля си,че не съм гледала "Бързи и яростни" достатъчно внимателно :whist:

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.