Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

За какво си мислите в момента ?

Featured Replies

Мисля си за хубавата музика на Шаде колко е релаксираща и те кара да останеш сам със себе си да помислиш за някои работи, отпуснат. А, най-много ме навява на мисълта за топла, но не гореща, а прохладна вечер, как си стоиш на терасата на въздух с 1 питие за релакс, слушайки музиката й.

• Отговори 2,5k
  • Прегледи 107,3k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Мисля си за минусчетата, дето ми пляснаха. Хахах (: ))) Дел . Добре, че го направиха. Плеснете ми още едно минусче "анонимки", поне да стана bad girl, за да се опровергае приказката ми от факта, че ми

• Да се.... Тяхна работа.

• Хахахахахахаах ще ме уморите. Хахахахах. Не, не се притеснявай. Аз ясно съм го написала - не ми пука. Нека бъда bad girl bad girl .. what you gonna do...

за евтини жрици на любовта ;>

/offtopic Само с мислене не става, трябва действие .. "пътя знам добре дълго съм го вървяла" :)

Редактирано от prwvu (преглед на промените)

Мисля си колко ми е омръзнало да оставам насаме със себе си...

Нищо хубаво не ми е носило това...

Започвам да си задавам твърде много въпроси, повечето от които ме натоварват допълнително..

Мисля си дали Миташки като се прибере ще има статуса "Hanibal_Lektar се прибра и се чуди дали да се почерпи", а след половин час ще се видоизмени в "Hanibal_Lektar си сипа едно да се почерпи преди лягане".

Мисля си, че след още 2-3 дена качествено заплюване ще издухам ice_lion__01 по репутация. Къде е тръгнал тоя младеж...

Аз пък си замислих, защо две поредни вечери будувам по никое време..

Мисля си как рано сутринта съм изпаднал в тежки философски размишления........:wors:Как за пореден път събитията от последните няколко седмици ми бетонираха мнението ,че за всеки който постоянно се бие в гърдите:"Аз това,аз онова..." всъщност е точно обратното за което претендира,независимо за какво се отнася ..... бой,секс,пари или любов.:wors:

Мисля си, че е време да разтъркам очите си и да изпия едно кафе ...

Чудя се, дали силиконът е хванал. Лепих заден ляв прахоуловител, дето тропаше много.

едит: :yanim: ммм а ако се чудите да се бръснете или не, не го правете. Рискувате да се заколите на около 4 места :)

Редактирано от prwvu (преглед на промените)

огладнях................

Мисля си,че след половин час шофиране из центъра, Формула 1 ми изглежда като детска играчка :wors:

най не обичам да вися по болници, а трета седмица поред все това правя....

но днес беше върхът- чакане 2 часа и половина за преглед, продължил 3-4 мин :wors:

най не обичам да вися по болници, а трета седмица поред все това правя....

но днес беше върхът- чакане 2 часа и половина за преглед, продължил 3-4 мин :)

че не дават ли часове? :wors:

Мисля си,че след половин час шофиране из центъра, Формула 1 ми изглежда като детска играчка :wors:

Да не си ме псувал, ей... :) Макар че днес повечето, на които не им се харесах, бяха от женски пол :)

че не дават ли часове? :)

Майка ми работи с часове и спецификата на работата й е такава, че понякога се случва да се изчака час-два, колкото и неприятно да е това.

Да не си ме псувал, ей... :) Макар че днес повечето, на които не им се харесах, бяха от женски пол :)

Май не съм,ама мен сигурно доста са ме псували :wors:

Замислих се с един приятел за голфаджийската стойка.

че не дават ли часове? :clap:

час има, когато ходиш на частно :mad: а аз водин племенника на ортопед, не мога да ти опиша колко народ имаше и по едно време даже мислех, че ще почнат да се бият кой да влезе по-напред, кой колко чакал вече...:)

абе, ще си помисля следващата седмица дали аз да го водя, или сам да се заведе

час има, когато ходиш на частно ;) а аз водин племенника на ортопед, не мога да ти опиша колко народ имаше и по едно време даже мислех, че ще почнат да се бият кой да влезе по-напред, кой колко чакал вече...:biggrin:

абе, ще си помисля следващата седмица дали аз да го водя, или сам да се заведе

:eek: и защо не ми писа едно ЛС та да ти го вкарам без да чакаш на опашка ? :eek:

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.