Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

За какво си мислите в момента ?

Featured Replies

• Автор

Наздраве!

Хайде, честито вече! :hush: Суджуче ще има ли? :whist:

Мисля си, колко уютен, тих и спокоен е моя дом ! Благодаря ви kiss.gif

• Отговори 2,5k
  • Прегледи 107,3k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Мисля си за минусчетата, дето ми пляснаха. Хахах (: ))) Дел . Добре, че го направиха. Плеснете ми още едно минусче "анонимки", поне да стана bad girl, за да се опровергае приказката ми от факта, че ми

• Да се.... Тяхна работа.

• Хахахахахахаах ще ме уморите. Хахахахах. Не, не се притеснявай. Аз ясно съм го написала - не ми пука. Нека бъда bad girl bad girl .. what you gonna do...

Мисля си, колко уютен, тих и спокоен е моя дом ! Благодаря ви kiss.gif

Пратила съм ти катинари!

Censored -стига си ме приклопвал, че и тебе ще те почна - какво съм си "признавал" и сърцето съм разкривал ?!

Но за сметка на тва съм доволен, че Доктора си отвори сърцето и си призна, че му е станало много хубаво да ме види и да ми каже колко много ме цени, защото съм невероятен човек и джентълмен.

Ей, пингвин, тва че некъв наркоман те е изнервил аз неам пръст и нема ми се дървиш, че ако дода да фана сопата ше ти стане тесен медицинския университет. ea0a6be589b059c127e795c1b3662d80.gif

пп. И за протокола - нема такава думичка "приклопвам" в книжовния български език. Не плевенски, а български.

Ми да.

Хихихи Бойко Борисов, ако гледа клипчето, посветено на неговата особа, ще плачe и ще се смее едновременно :wors:

Ей, пингвин, тва че некъв наркоман те е изнервил аз неам пръст и нема ми се дървиш, че ако дода да фана сопата ше ти стане тесен медицинския университет. ea0a6be589b059c127e795c1b3662d80.gif

пп. И за протокола - нема такава думичка "приклопвам" в книжовния български език. Не плевенски, а български.

Ми да.

:lol6: Хах - обръщението "пингвин " ми хареса :lol6:

Сега ако ми кажеш как е детенце - ще съм ти още по-благодарен.

Едното е добре. Върви само с подсмърчането и по бабешки - капки, имуностимулатори и прочие. И течовете са по-малко от вчера, което значи сме на прав път.

Другия обаче одеве е вдигнал 39,5 и то след като до онзи ден плющя 10 дена антибиотик.

За първото - да, на прав път сте и след два-три дни ще е на крака.

Второто - задължително на преглед ( изследване на кръв и урина, както и рентгенова снимка) .Още тази вечер по възможност, ако ли не -утре сутринта.

За първото - да, на прав път сте и след два-три дни ще е на крака.

Второто - задължително на преглед ( изследване на кръв и урина, както и рентгенова снимка) .Още тази вечер по възможност, ако ли не -утре сутринта.

Вече го свършихме това. Всичко е чисто. Имало и такъв вирус в момента, тъй че караме по предназначение.

Днес не съм се задълбочавала в мислена и като че ли се чувствам по добре !

аз от кога съм ти казвал, че тази дейност не ти е от силните страни nudie.gif

Че не ценим това ,което имаме.Поне аз съм така.

• Автор

аз от кога съм ти казвал, че тази дейност не ти е от силните страни nudie.gif

Повярвах ти де...

Че не ценим това ,което имаме.Поне аз съм така.

Бих позлатила онзи, който знае, какво притежава...защото няма такива хора. Съответно няма да се охарча много :P

Днес не съм се задълбочавала в мислена и като че ли се чувствам по добре !

Ще последвам примера ти!Защото колкото повече мисля повече се ядосвам!

Мисля си колко красиво вали навън и каква тишина е - само звука от дъжда. Спокойна нощ.

Мисля си как понякога в такива моменти искам да изляза навън под дъжда и само да си стоя и да ме вали.

Мисля си колко обичам шотландската, ирландската, келтската музика.

Мисля си за някои работи в живота ми.

Мисля си колко красиво вали навън и каква тишина е - само звука от дъжда. Спокойна нощ.

Мисля си как понякога в такива моменти искам да изляза навън под дъжда и само да си стоя и да ме вали.

Мисля си колко обичам шотландската, ирландската, келтската музика.

Мисля си за някои работи в живота ми.

А аз си мисля как ще настинеш, ако наистина излезеш на вън под дъжда :cool:

А аз си мисля как ще настинеш, ако наистина излезеш на вън под дъжда :P

Баси как я преземи! :cool:

Срещата на фантазията (мечтата)с реалността е или много смешна или много болезнена.

А аз си мисля как ще настинеш, ако наистина излезеш на вън под дъжда :cool:

Мисля си, че това е последната ми болка за умиране на фона на останалото, а и отдавна не съм боледувала, но не го мисли - нямам намерение все още да излизам под дъжда - само си мисля за желанието. Ще изчакам някоя буря, където дъжда е пороен :P .

Редактирано от Someone_Else (преглед на промените)

Мисля си, че най-после прилючвам с обзавеждането на новия си апартамент и мога да си отдъхна...

Мисля си, че това е последната ми болка за умиране на фона на останалото, а и отдавна не съм боледувала, но не го мисли - нямам намерение все още да излизам под дъжда - само си мисля за желанието. Ще изчакам някоя буря, където дъжда е пороен :P .

Завиждам ти единствено на това, че не си боледувала скоро. Аз пък малко като се застуди и започвам да подсмърчам.

Олелеее, мисля си какво ли е "останалото", че да не се притесняваш от разболяване....

Мисля си и за възглавничката вече и за това как пак няма да мога да стана утре сутринта :cool:

Баси - не мога да седна .

Какво им става на тези хора -не мога да разбера - сами ние ли работим по това време ?

Олелеее, мисля си какво ли е "останалото", че да не се притесняваш от разболяване....

На фона на тези думи си мисля, колко човек не знае за другия : ) (и е нормално, когато не се познават).

Редактирано от Someone_Else (преглед на промените)

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.