Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

За какво си мислите в момента ?

Featured Replies

Хайде малко и ти да се поопържиш :) (аз скоро ще активирам алармата ми се струва, търпя-търпя, ама като избухна, нямам загасяне, а не трябва да е така. Затова я докарах на това дередже със здравето)

Пето - прати ми билета от село :)

билета ЗА село мога да ти го пратя :P

а мен яко ме напънаха...

нещо да помагаме?

• Отговори 2,5k
  • Прегледи 107,3k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Мисля си за минусчетата, дето ми пляснаха. Хахах (: ))) Дел . Добре, че го направиха. Плеснете ми още едно минусче "анонимки", поне да стана bad girl, за да се опровергае приказката ми от факта, че ми

• Да се.... Тяхна работа.

• Хахахахахахаах ще ме уморите. Хахахахах. Не, не се притеснявай. Аз ясно съм го написала - не ми пука. Нека бъда bad girl bad girl .. what you gonna do...

билета ЗА село мога да ти го пратя :)

Мда, село Барселона (добре звучи) :)

Добре, де и до селото ти да е, пак добре - ей къде е румънско. Знаеш ли откога навивам моето да отидем до замъка на Дракула...

• Автор

Мисля си, че говорих 7 минути по телефона и толкова много се смях през тия само 7 минути, че ме заболя корема, а сега и ушите :)

Мда, село Барселона (добре звучи) :)

Добре, де и до селото ти да е, пак добре - ей къде е румънско. Знаеш ли откога навивам моето да отидем до замъка на Дракула...

имам една приятелка - обиколиха Румъния и са във възторг. Имало невероятни манастири и църкви изографисани отвън. Беше писала за тях в послединя брой на "Одисей". А къмпингите им били мечтата на туриста.

имам една приятелка - обиколиха Румъния и са във възторг. Имало невероятни манастири и църкви изографисани отвън. Беше писала за тях в послединя брой на "Одисей". А къмпингите им били мечтата на туриста.

Бог да те благослови! (нямам емотикони, карам само с тези, на които им знам кода) Тези ти думи ще ги покажа довечера на Мишо и дано да повлияят!

Бог да те благослови! (нямам емотикони, карам само с тези, на които им знам кода) Тези ти думи ще ги покажа довечера на Мишо и дано да повлияят!

сериозно ти говоря - възхитени са. А Трансилвания била невероятна. Ако искаш мога да те свържа с нея за насоки, разяснения, маршрути, телефони...............

сериозно ти говоря - възхитени са. А Трансилвания била невероятна. Ако искаш мога да те свържа с нея за насоки, разяснения, маршрути, телефони...............

Ще съм ти много благодарна, но по-нататък (аз няма да забравя :))

довечера изпращам гостенката

Ех, доживя го тоз момент...

второ - чакам едно бивше гадже да дойде при мен с бизнес-оферта и се чудя как да я подработя

Така, ако съблюдаваш закона следва да събереш три оферти т.е. кажи и че чакаш още две бивши гаджета и тя ще я подобри, конкуренция.

Чакай, като кажа Амин, тогава ще се радваме :P

отделила съм си една чаша вино за случая - само чакам "Амина" хехехех

Мисля си дали да ги уволня всички или само част, а на другите да им прасна заплатите с по 50% надолу и аре лека нощ деца...

пп. Мисля си също, че тия плевенчани са ебаси начи...

Галентина ся ше ми изкара през носа тоя Ван Хален, баси.

Но за сметка на тва съм доволен, че Доктора си отвори сърцето и си призна, че му е...

Уф аре тва нема да го клюкаря.

Баси!

Детето е болно... sad.gif

И моето sad.gif (вече една седмица) Сестрите от яслата са сигурно много доволни, че го няма "пищялкото"

И моето sad.gif (вече една седмица) Сестрите от яслата са сигурно много доволни, че го няма "пищялкото"

Много коварен сезон..

И ние миналата година я пробвахме на ясла септември месец, разболя се зверски..беше 2 месеца болна..там сред децата няма начин да не се разболеят... :P

Много коварен сезон..

И ние миналата година я пробвахме на ясла септември месец, разболя се зверски..беше 2 месеца болна..там сред децата няма начин да не се разболеят... :)

Според докторката сега върлували два вируса - при единия тече хрема като вода от чешма, а при другия се срещаш повторно с храната си (повръщаш).

Стискам палци да се оправите по-бързо и да е просто лека настинка.

Редактирано от fedora (преглед на промените)

Според докторката сега върлували два вируса - при единия тече хрема като вода от чешма, а при другия се срещаш повторно с храната си (повръщаш).

Стискам палци да се оправите по-бързо и да е просто лека настинка.

Ние сме хванали май този с хремата..

Дано се оправите и вие по-скоро и да не се връщат гадните вируси тази зима..

....

пп. Мисля си също, че тия плевенчани са ебаси начи...

Галентина ся ше ми изкара през носа тоя Ван Хален, баси.

...

нещо напреки плевенчани ли имаш? :)

пък аз, такова, исках с точно тази песничка да те поздравя, ама ако имам възможност, пак ще те изпитам ;)

п.п.Федора, Мадона, дечицата ще се оправят много по-скоро, отколкото си мислите, ще видите ;)

Детето е болно... sad.gif

И ние сега се прибираме от доктор...Кошмар...

Мразя скапаните наркомани - 3 часа се занимавам с него, изхабих интубационна тръба, 4 налоксона, системи, катетър, кислород колкото да обдишаш половината град, а той накрая ме напсува за благодарност, че съм го изкарал от оня свят :whist:

Баси.

Надрусал се като свиня, предозирал, а после и пусва, че и на бой налита.

После как да го съжаляваш такова недоразумение ? :hush:

yvsot - офертата я получих, но не само, че не ми хареса, ами и гаджето е надебеляло - тоест отпратих я по живо-по здраво.Аман от фармацевтични представителки, които си мислят, че заради едната им усмивка ще почна да им изпивам лекарствата.

Censored -стига си ме приклопвал, че и тебе ще те почна - какво съм си "признавал" и сърцето съм разкривал ?!

Към майките с болните деца - спирайте ги от ясла/градина за няколко дни.Panadol/Nurofen - да се редуват по два пъти дневно - тоест 4 пъти да има прием на НСПВС. При поддържане на температура и силна хрема - Summetrolin 2 пъти дневно, като спазвате предписанието за килограмите на детето. Ако повръща -свещички Vomitoschil , aко има разтройство - Smecta на прахчета.Промивки на носа със Sterimar, топла храна и витамини.

За три дни трябва да премине -ако ли не -преглед при личния лекар и започване на АБ лечение.

Всички дечурлига са болни в момента,включително и моето - не са само вашите.

След седмици след оздравяването - помислете за антивирусна ваксина.

За майката с нервозното дете - quietude сироп.Върши добра работа - да го пие една седмица.По една мерителна лъжичка вечер преди лягане.

Към потребителката с хипопотама - след малко си тръгвам -очаквам утре като се върна, да си навряла censored на кучето в г..а. Аз нямам време сега да се занимавам с него, а заслужава бой, бой и здраво ....

Чао ви сега - изчезвам ( а дано да е завинаги).

Баси.

Мисля си, можеме да почаме да пием ! :whist:

Наздраве!

Мисля си, можеме да почаме да пием ! :hush:

Хайде, честито вече! :) Суджуче ще има ли? :whist:

Док, благодаря, ще го пробваме, но първо ще питам личната му, така и така ще го водя в понеделник пак, защото не се оправя нещо от хремата.

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.