Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

За какво си мислите в момента ?

Featured Replies

Как брутално се начатках.......:)

• Отговори 2,5k
  • Прегледи 107,3k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Мисля си за минусчетата, дето ми пляснаха. Хахах (: ))) Дел . Добре, че го направиха. Плеснете ми още едно минусче "анонимки", поне да стана bad girl, за да се опровергае приказката ми от факта, че ми

• Да се.... Тяхна работа.

• Хахахахахахаах ще ме уморите. Хахахахах. Не, не се притеснявай. Аз ясно съм го написала - не ми пука. Нека бъда bad girl bad girl .. what you gonna do...

Как брутално се начатках.......:)

Лъжи се, след като може да пише и то правилно.

каква ли ще е моята щерка, имайки предвид факта, че е зачената с много джин и доразвита с червено винце :P

Редактирано от potrebitel (преглед на промените)

каква ли ще е моята щерка, имайки предвид факта, че е зачената с много джин и доразвита с червено винце :baby:

Е, каква? Ще "боцка" като хвойна и ще се "пени" като вино ;) (шегувам се, естествено) Трябва да я кръстите Джиндивинка.

А моят калпазан трябваше да го кръстим Водкобир :mad:

Миши,като се върнеш в България,май тогава ще можеш да прочетеш целия форум ! :cool:

Нека и там да мога да го чета половината,а? :cool:

Имам много за четене тука,но кога ще наваксам не знам :cool:

ти по-добре пиши, а не чети :wors::cool:

Радвам да се, че отскочи kiss.gif

ти по-добре пиши, а не чети :blink::cool:

Радвам да се, че отскочи kiss.gif

То от скачане и бягане още си ходя контузена :blink:

сестрите - този месец без "пътеки" ! :blink:

писна ми от това само да мрънкат, а да не си гледат преките работи - толкова нарушения открих само за един час, че се чудя как не съм ги изгонил все още.

То бива, то може, ама чак толкова.... :cool:

На фона на тези думи си мисля, колко човек не знае за другия : ) (и е нормално, когато не се познават).

Дам, а аз си мисля колко си права. Хората не се познават и не знаят много за другия. Не може всички да се познават, нали? Но може да си говорят и споделят разни неща, дори и непознати.

Не знаеш колко си права за непознатите, но все пак ...

Мисля си, че има хора непознати които от пръв поглед не одобряваме и въпреки, че полагаме усилие да приемем не се получава.

Още си мисля - защо вече не съм гушнала възглавката?! :)

Смахната работа... събуждам се в пет без двайсет и до 9 часа чакам някой да се събуди, за да питам какви лекарства да пия, защото случайно тати имаше рожден ден и те използват случая да спат като заклани до обяд...

Вчера имах температура 39 градуса - голям кеф. Силна ирония. Главата така ме цепеше, че не е истина. А на наще им хрумна цял ден да пускат филми от панти века.

Ся ще чакам 2 години кака да се дотътри и да ми донесе ментови бонбони.

И все пак всички са много добрички.

Е, аз съм ненормална, защото ще ходя на даскало, като съм в правото си да остана вкъщи.

Сигурно съм единствената ученичка, която спори с родителите си за да ходи на училище (т.е. те се опитват да ме убедят да си стоя вкъщи, ама аз на инат ще ходя на даскало).

Чудя се Георги като направи опит да ме дразни как ще реагирам: както съм раздразнена от болестта дали лесно ще се вбеся или понеже съм уморена, пак от болестта, няма да имам сили да реагирам?

Мисля си колко откачен "спътник в живота" си имам :computer8:

Вчера малкият идва и ме дърпа да се обърна, за да го видя. И каква гледка мислите, че се открива пред моите очи? Николайчо с две женски гърди!!! Бре, бъркам аз в блузата му и изваждам две гумени топки (от онези малките с шипчета за по левче - едната синя, другата червена) Орбити!!! Този дребчо отсега ли почна с хормоните, да не го влекат "меките" китки и откъде по дяволите толкова акъл в тази главичка, че и умение да ги закрепи? Баща му се хили пакостливо. Мъжка му работа!!! Добре го учи детето, но после, ако се объркат нещата, да не ми реве на рамената. 6cc1c1457602c05b4efa0789d57b0542.gif

Понеделник е, м..ка му - един тон бакии за оправяне ме чакат! Кога ли ще дойде съботата Idontknow.gif...

Мисля си за току-що приключилият дирекционен съвет и как бяха разбити илюзиите ми за добро бъдеще .....

Мисля си за току-що приключилият дирекционен съвет и как бяха разбити илюзиите ми за добро бъдеще .....

илюзиите са били разбивани преди, разбиват се днес, ще биват разбивани и утре- това е неизбежно.

но да си мислиш, че не те очаква нищо добро- тук много грешиш. Не забравяй, че работата може да е важна, но далеч не е най-важната. Онази малка бърборанка само колко ще те радва... :)

а аз си мисля за един пикльо, който преди малко ме заряза :)

илюзиите са били разбивани преди, разбиват се днес, ще биват разбивани и утре- това е неизбежно.

но да си мислиш, че не те очаква нищо добро- тук много грешиш. Не забравяй, че работата може да е важна, но далеч не е най-важната. Онази малка бърборанка само колко ще те радва... :)

Напротив - тъкмо си мислех, че съм се устроил някак в живота и че криво-ляво всичко ще се оправи с течение на времето, а то - до няколко месеца може и да се наложи да зарежа работата си и да си подам оставката.

Ако новият директор направи и 10 % от това, което е замислил - за мен и за моята визия за това какво трябва да бъде здравеопазването в Плевен няма да има място в болницата.

Аз нямам намерение на карам пациентите си да си купуват памука и спирта, ако трябва да им се правят инжекции като за начало.

3-та вълна....

няма как да възстановя блогът си :speak:(((((((

а било на щастие... трънки!

много хубаво било на лошо, а много лошо на какво е тогава?

Имам възможност да си обновя компютъра.Мисля си дали наще ще ми дадат пари на заем или ще ме навикат ,ч е за н ти път си давам парите за техника :speak:

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.