Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

За какво си мислите в момента ?

Featured Replies

Май ще пропусна релефа на България laugh.giflaugh.gif

Редактирано от ПеЧеН ЛиГлЮ (преглед на промените)

• Отговори 2,5k
  • Прегледи 112,1k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Мисля си за минусчетата, дето ми пляснаха. Хахах (: ))) Дел . Добре, че го направиха. Плеснете ми още едно минусче "анонимки", поне да стана bad girl, за да се опровергае приказката ми от факта, че ми

• Да се.... Тяхна работа.

• Хахахахахахаах ще ме уморите. Хахахахах. Не, не се притеснявай. Аз ясно съм го написала - не ми пука. Нека бъда bad girl bad girl .. what you gonna do...

• Автор

Няма какво да се разбира - когато се гледа на ехограф -всеки вижда само това, което знае.

Единственият начин да се занеш със сигурност какво е - да се отвори мястото и да се премахне образуванието.

Чак тогава всичко ще стане ясно.

Къде е кистата ?

На ovarium / ако това е вярното наименование / skype-13.gif

На ovarium / ако това е вярното наименование / skype-13.gif

Кажи си го в прав текст - че става дума за киста на яйчник.

Спокойно - ще се оправят нещата.

Дори и да е тумор - отстранява се чрез операция и пациентката ще си живее още дълги години.

p.s. олекна ми. С тия недомлъвки , дето не казваш всичко от самото начало - само глуспоти си мисля.

• Автор

Кажи си го в прав текст - че става дума за киста на яйчник.

Спокойно - ще се оправят нещата.

Дори и да е тумор - отстранява се чрез операция и пациентката ще си живее още дълги години.

p.s. олекна ми. С тия недомлъвки , дето не казваш всичко от самото начало - само глуспоти си мисля.

Ако не я блъсне камион, нали ;)

И аз се развеселих малко въпреки, че хич не ми е до смях.

Не мисли глупости де, аз така си приказвам...

разбира се ;)

Ето например - след малко, на път за сладкарницата, може и мен да ме блъсне някой ТИР и да не мога довечера да оправя темата за конкурса за аватари, нали ?

разбира се :biggrin:

Ето например - след малко, на път за сладкарницата, може и мен да ме блъсне някой ТИР и да не мога довечера да оправя темата за конкурса за аватари, нали ?

ПО скоро се тревожи да не те удари каруца :biggrin:

разбира се :biggrin:

мдаааа

или да не успееш да прочетеш пътеписа ми.............

ще успея аз, ще успея.... grin.gif

сега си мисля, че остават още само 18 дни ....

до заплатата ли? ;)

Уфф, днес видях убит/блъснат пешеходец...обувката му беше на 5 метра от тялото...

Мисля си защо сме такива диваци без значение пешеходци или шофьори..

За къде бързаме..

Защо все другите са ни виновни...

Защо допускаме толкова много смърт по пътищата..?!

Уфф, днес видях убит/блъснат пешеходец...обувката му беше на 5 метра от тялото...

Мисля си защо сме такива диваци без значение пешеходци или шофьори..

За къде бързаме..

Защо все другите са ни виновни...

Защо допускаме толкова много смърт по пътищата..?!

Ами все някой трябв ада е виновен ,знаеш..

Тцтцтц... някакъв луд (Франсоа) преследва 148 (автобуса) с колело и вече стана легендата на 148... Вече е известен като "Той" и няма човек от редовните пътници, който да не го знае. И най-честите спорове са: "Той е от спортното", "Нее, не съм го виждал в спортното, от някъде другаде е", "Той е от МГ", "Не е от МГ от пета е", "Глупости, от четвърта е"... Аз пък ще ви кажа "Глупости"... момчето е откачено... и е от спортното... баси... ся за кво мисля за това... не стига, че ме дразни тази вманиаченост като мания към някаква рок звезда...

Тцтцтц... някакъв луд (Франсоа) преследва 148 (автобуса) с колело и вече стана легендата на 148... Вече е известен като "Той" и няма човек от редовните пътници, който да не го знае. И най-честите спорове са: "Той е от спортното", "Нее, не съм го виждал в спортното, от някъде другаде е", "Той е от МГ", "Не е от МГ от пета е", "Глупости, от четвърта е"... Аз пък ще ви кажа "Глупости"... момчето е откачено... и е от спортното... баси... ся за кво мисля за това... не стига, че ме дразни тази вманиаченост като мания към някаква рок звезда...

Да не е влюбен в шофьора или в кондукторката?!

че някой заплес е твъгнал да оценява (аватара ми), без да знае, че поста ми е преместен от друга тема

Мисля си, докъде сме я докарали, някои хора да работят за 250 лв. в София. Шибани капиталисти...

Мисля си за това, че преди малко изкарах 300 лв ненадейно и това ми спаси семейния бюджет.

аз пък вчера си намерих едни забравени 150лв :)

Мразя да ме занимават с глупости :)

правя ви албумче в Пикасата

не си спази обещанието. Казвам аз не използвай тая дума "обещавам", ама...

затова аз рядко я казвам, ако не съм сигурна, че ще направя това, дето уж обещавам...

Редактирано от potrebitel (преглед на промените)

не си спази обещанието. Казвам аз не използвай тая дума "обещавам", ама...

затова аз рядко я казвам, ако не съм сигурна, че ще направя това, дето уж обещавам...

Винаги има външни причини, които не зависят от даващият обещанието човек, които да му попречат да го изпълни.

И точно тогава си проличават приритетите на въпросният индивид - ако смята другото нещо за по-важно от това, което ти е обещал - с лека ръка си погазва думата.

Тъй че -с право се ядосваш.

p.s. а на мен ми се строши телефона....

Винаги има външни причини, които не зависят от даващият обещанието човек, които да му попречат да го изпълни.

И точно тогава си проличават приритетите на въпросният индивид - ако смята другото нещо за по-важно от това, което ти е обещал - с лека ръка си погазва думата.

а аз се чудя доволен ли си вече или имаш още претенции?

Когато аз кажа "обещавам", няма външни причини и намирам начин, ако ще и със забавяне да е, да изпълня казаното. Затова не обичам и на мен да ми обещават. Ама това си е въпрос на гледна точка явно...

п.п.пък ти престани да тъпчеш дъщеря си насила да яде, това е отвратително. Тя, ако е гладна, сама ще дотърчи и ще каже: "тате, какво има за ядене?" ;) Моят племенник също беше така, майка ми все го караше да яде насила, все го мъчеше и затова все я отбягваше. А след някоя-друга година сам почна да яде като невиждал :)

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.