Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Разкриха канал за трафик на бременни жени в чужбина

Featured Replies

Разкриха организаторите на канал за трафик на бременни жени в чужбина в Сливен, съобщават от пресцентъра на МВР.

pregnant_tummy.jpg

В рамките на провеждана специализирана полицейска операция за пресичане на трафик на хора на 18 октомври на ГКПП - Кулата е задържан обявения за общодържавно издирване А. А. на 38 г. от с. Любенова махала, Община Нова Загора.

Той е криминално проявен за извършването на кражби на територията на региона.

Той е привлечен като обвиняем заедно със своята съпруга В. А. на 38 г. от същото село, която е задържана на 21 октомври в Нова Загора.

Обвиненията срещу двамата са за трафик на хора - извеждане на бременни жени в Гърция с цел продажба на бебетата им, като антимафиотите са разследвали престъпната схема повече от 10 месеца.В хода на работата са документирани три случая за продажба на новородени, като след задържането им двамата трафиканти са потвърдили първоначалната информация за осъществяването на поне още седем подобни случая.

Изяснено е, че цената за продажба на бебе в Гърция варира между 5 - 6 хил.евро.

Жените - жертви на трафик са от гр. Ямбол, Хасково, Пловдив, Казанлък, Димитровград.

А. А. е разпитан пред съдия и е направил пълни самопризнания за извършваната от него престъпна дейност. Образувано е следствено дело.

vesti.bg

Много гнусна история :baby:

Честно казано на тия, според мен, не затвор, ами медали трябва да им дадат. :baby:

Тъкмо с продажбите намаляват популацията на "ромите" в България, чиито гърла храним всички ние ,с нашите заплати.....

Само не ми е ясно как жените тръгват с тях? Какво им предлагат? Какво си мислят, че ще стане там? Ако са роми, разбирам. В каквато и нужда да са, коя майка би продала детето си :)

Само не ми е ясно как жените тръгват с тях? Какво им предлагат? Какво си мислят, че ще стане там? Ако са роми, разбирам. В каквато и нужда да са, коя майка би продала детето си :)

В селото където работя има няколко такива случая...роми са, да...Не е необходимо да ги лъжеш, те си знаят защо забременяват и къде отиват...Даже се пазарят за цена...

Честно казано на тия, според мен, не затвор, ами медали трябва да им дадат. :)

Днес съм те цитирала на работа и 30 колежки те подкрепят и ти пращат поздрави!

Днес съм те цитирала на работа и 30 колежки те подкрепят и ти пращат поздрави!

е, а тук ми дават минуси, ама карай да върви - отвън е пълно с така наречените "роми" - на някои от тях сме им отгледали децата - мине не мине месец и ги зарязват в болницата.

Нито имат пари да ги гледат, нито имат желание да ги възпитават, нито им обръщат внимание.

Пък и то -как да обръщаш внимание на всичките си деца, след като всяка година раждаш по ново - заради добавките за "самотни майки" ?

Нито една няма сключен брак -децата са с втори имена "Лилянов", " Цветелинов" и т.н. - пак заради същата причина -за да сучат парички от нас, дето работим.

"Насърчаване на раждаемостта" - дрън- дрън, та пляс.

Насърчаваме циганите да се плодят и размножават като хлебарки.

А после се чудим от къде са се пръкнали гетата, и защо домовете за сираци са пълни.

Дори, когато някой чужденец иска да си осинови някое дете - не му даваме.

Ако циганката ходи да разжда срещу пари в чужбина -арестуваме я - не било., видите ли "морално".

А морално ли е, смея да попитам, да насърчаваме раждаемостта на циганета в България, а след това да ги обричаме на мизерия и престъпно съществуване ?

Морално ли е да сторим коптори за изоставените циганета, чиито майки са помиярки, и не са ги продали навреме ?

Морално ли е да обричаме 2/5 от новородените ( толкова са горе-долу циганетата) на живот без надежда, без образование, без пари и престъпност ?

Защото това ги чака новородените циганчета (пардон -ромчета) в България.Да станат сутеньори, крадци на дребно, наркопласьори или просяци.

Все ми се струва, че животът на едно продадено бебе в Гърция ще бъде по -добър от колкото тук.

аз най-мразя да ида на консултация и там да се срещам с ромки...два пъти досега ми се случи, че на всичкото отгоре трябва да легна там, дето са лягали и те :)

ако са само ромки, и аз не ги мисля или жаля. но ако са и българки, вече ме хваща яд...

ако са само ромки, и аз не ги мисля или жаля. но ако са и българки, вече ме хваща яд...

Няма българка, която да тръгне да си продава детето.

Във всички случаи , щом става въпрос за продажба на неродени деца става дума за циганки.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.