Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Качествен саунд

Featured Replies

svv78, ти чувал ли си субуфер /буфера е една гума/, който реално стига до 25Hz /при +/- 3db/? Защото аз съм чувал и струва поне няколко хил. лева. Трябва да се радваш ако намериш евтин модел, който стига 40-50Hz долна честота /не при -10db обаче/.

Да съм писал за 25Хц при +/- 3db/.В днешно време фирмите производители и продавачи обичат доста да послъгват.И когато обявяват честотите и ватовете всеки си ги смята по угоден за тях начин.И затова се получава така, че примерно при горепосочените модели 50w на Harman Kardon сe равняват на 120-140 вата на Yamaha.Когато написах 25Хц имах предвид да обърне повече внимание на тази харектеристика а не да се лъже по големината субуфери като тъндър или на някои от ефтените модели на Jamo които със сигурност не слизат и до 40Хц.И всепак 25Хц при +/- 6db/ е доста по добре от 40Хц при +/- 6db/ или както ти каза при -10db.Защото никой нама да му каже като попита било то за нов или втора ръка: ама видиш ли сега този субуфер слиза до еди колко си херца ама не при -3дб ами при - еди колко си та затова ако искаш недей го купува.

Ето и няколко не толкова скъпи модела Klipsch Sub-12, Quadral Signo Sub 250DV , Heco Celan Sub 30A сътответно на цени около 330eur, 430eur,499eur.Друг е въпроса дали наистина успяват да слязат на обявените честоти при -3дб.Все пак са сериозно марки и би трябвало по малко да слъгват :) .

Аз имах Denon на 25Хц при -6дб, който продадох и след 6 месеца дебнене в Ebay се сдобих с Audio Pro който ми излезе около 350лв малко е дъртичък но определено е в пъти е по добър от Денона.

Та определено не е лесно да се намери свестен субуфер за немного пари.Все пак не е необходимо да се купува всичко накуп.

Та идеята не всичките ми писания бяха да си купи нов ресивър заради декодерите и изходите , и озвучителни тела втора ръка защото за 1000лв готов комлект със субуфер не може и да се сравнява на посоените от мен или подобни та били и те да са без субуфер.

• 2 седмици по-късно...

Имам бюджет 250 лв. за колонки, на които да има жак за микрофон и да са на качествена марка. Бихте ли ми препоръчали? Мерси предварително.

Редактирано от koko3006 (преглед на промените)

Имам бюджет 250 лв. за колонки, на които да има жак за микрофон и да са на качествена марка. Бихте ли ми препоръчали? Мерси предварително.

само за колони , усилвател имаш ли ? ... какво ще слушаш ?

Децата ми се занимават с пеене и искам да си репетират в къщи.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.