Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Проблем с елемент от профила ми

Featured Replies

Здравейте ,имам проблем ..не мога да си коригирам подиса в профила си......каквото и да сложа съобразявайки се с изискванията .....не става и не става...моля за съдействие!!!

п.п Например преди съм закачал в подписа си четири юзербара..а сега нито един....??speak.gif

Редактирано от icotonev (преглед на промените)

• Администратор

Здравейте,

Преди си е било за преди с новия форум си има нови правила за подписите, можете да ги прочете в страницата от която променяте подписите си, а именно:

Вашият подпис може да съдържа:

• До 2 изображения

• Изображения до 400 по 100 пиксела

• До 3 интернет адреса

• До 10 реда

Ако не отговаря на едно от тези изисквания системата няма да добави подписа ви. Опитайте дали можете да добавите просто няколко думи текст ако успеете значи просто предишните ви опити не са отговаряли на изискванията.

Поздрави.

• Администратор

Да, грешката е в мен при някоя от последните промени съм обърнал стойностите, вместо 400 по 100 .. бяха 100 по 400. Сега би трябвало да може да се добави тази картинка.

Поздрави.

• Автор

Да, грешката е в мен при някоя от последните промени съм обърнал стойностите, вместо 400 по 100 .. бяха 100 по 400. Сега би трябвало да може да се добави тази картинка.

Поздрави.

Благодаря за съдействието........и се извинявам че малко ви притеснихthumbsupsmileyanim.gif

• Автор

За личната снимка разбрах...ще се коригирам..!Сега имам друг проблем...не мога да прикачам файлове на лично съобщение..както и там не ми функционират никакви помощни бутини емотикони,за линк ,изображение и т.н ...!Това да не е някъкъв вид наказание..?

Пробвай да си изчистиш кеша от браузъра и аз го имах този проблем изчистих кеша и се оправи

• Автор

Пробвай да си изчистиш кеша от браузъра и аз го имах този проблем изчистих кеша и се оправи

Чистих го сутринта .... още веднъж и ще пробвам....мерси!

Не е от кеша, има проблем(бъг)при контролите на някои бутони в Калдейта форуми - писане на коментар към тема или ЛС, под Мозила Файърфокс! Може би важи само за по-новите версии на браузера, аз съм с 3.5.4 и не функционират повечето бутони(файлове обаче мога да прикачвам) и за целта при писане на коментар или ЛС, или редактирането им използувам Опера или Хром,( когато пиша само текст без линкове или оразмеряване и прочие, не ми се налага)

Редактирано от sliderum (преглед на промените)

Не е от кеша, има проблем(бъг)при контролите на някои бутони в Калдейта форуми - писане на коментар към тема или ЛС, под Мозила Файърфокс! Може би важи само за по-новите версии на браузера, аз съм с 3.5.4 и не функционират повечето бутони(файлове обаче мога да прикачвам) и за целта при писане на коментар или ЛС, или редактирането им използувам Опера или Хром,( когато пиша само текст без линкове или оразмеряване и прочие, не ми се налага)

Чудно защо на мен всичко ми работи под същия браузър :)

При мен (Safari 4.0.3) работата е на кантар - всичко работи ок няколко дни, после започват бъгове с бутоните. Чистя Cache и Cookies и всичко заспива, но след няколко дни пак се прецаква. Омръзна ми да се случва така, защото трябва да се логвам отново и отново, и отново...

И не ми казвайте, че е от мен, защото абсолютно същото се случва и с ъпдейтнат до дупка IE8, а и при двата браузъра такъв проблем при старата версия на форума нямаше.

Чудно защо на мен всичко ми работи под същия браузър :)

Вътрешен човек! :angry: (Емотиконът е въведен ръчно с двуеточие и скоба)! П.П. Ако проблемът беше в браузера, защо не се проявява в други форуми, които посещавам?

Редактирано от sliderum (преглед на промените)

Вътрешен човек! ;) (Емотиконът е въведен ръчно с двуеточие и скоба)! П.П. Ако проблемът беше в браузера, защо не се проявява в други форуми, които посещавам?

Хайде опитай да си изчистиш кеша..ако не стане пусни един CCleaner и ела пак. Поне 10 човека се справиха със същия проблем по този начин.

Хайде опитай да си изчистиш кеша..ако не стане пусни един CCleaner и ела пак. Поне 10 човека се справиха със същия проблем по този начин.

Изчистих го, ръчно! Не ми казвай къде точно в локалните настройки - потребител - профил се намират известно ми е! Резултат - никакъв! Както и в предишният си пост съм споменал проблемът е само и единствено в Калдейта форуми при споменатите функции - никъде другаде! Ето снимка на която съм оградил нефукциониращите бутони!

Виж, то с CCleaner става, ама се чудя защо се налага през няколко дни тая операция, а при старата версия никога не ми се бе случвало?

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.