Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Въпрос за Рам Памет.

Featured Replies

Здравейте,значи компютъра ми е с 512 Рам ДДР1 друго незнам относно рам паметта и искам да си сложа още 512 обаче гледам в един сайт по 40 друг 30 а в трети 20 лева.Та въпроса ми е имали значение нещо освен ДДР-а което да се гледа и да се разбере дали ще тръгне? :P

• Автор

Ами Gigybite 8IPE1000-G/L,a иначе на Memory Devices на speed пише 333 MHz незнам дали това има значение.

• Автор

Значи става :eek: Мерси много за бързите отговори.

Здравейте, 360991.gif

можели някои да ми каже от къде да си купя нова или втора употреба Ram памет на прилична цена.

Аз си търся DDR400-1GB поне така ми каза приятел че такава ще ми стане на компа.В момента съм с 512MB-DRR400.Също ме интересува дали като кажа в даден магазин че ми трябва DDR400-1GB ще ме разберат или трябва да кажа още някакви параметри по рам паметта?Ето една снимка от еверест: тук

С уважение: ceconikolov

Редактирано от ceconikolov (преглед на промените)

http://jarcomputers.com/l_bg/?m=7&i=530118 В сайта пише каде имат магазини и казваш само 1GB RAM DDR на 400mhz друго няма.

ПП. Някои DDR дъна позволяват само до 512MB на слот за това се подсигури !

Здравейте, 360991.gif

можели някои да ми каже от къде да си купя нова или втора употреба Ram памет на прилична цена.

Аз си търся DDR400-1GB поне така ми каза приятел че такава ще ми стане на компа.В момента съм с 512MB-DRR400.Също ме интересува дали като кажа в даден магазин че ми трябва DDR400-1GB ще ме разберат или трябва да кажа още някакви параметри по рам паметта?Ето една снимка от еверест: тук

С уважение: ceconikolov

Вероятно ще те разберат навсякъде, друг въпрос е дали ще могат и дали ще искат да осигурят такава памет, в случай че нямат на склад, понеже вече трудно се намира!

Лично мнение: Компютъра върви към смяна, понеже ще става все по неадекватен на нуждите на съвременният софтуер и идва момент, в който ъпгрейдите стават безмислени, върху остарялата платформа(освен ако не са основни, т.е. поне ново дъно, процесор и оп.памет)!

Някои DDR дъна позволяват само до 512MB на слот за това се подсигури !

А как да проверя дали слотовете позволяват повече от 512MB?

А как да проверя дали слотовете позволяват повече от 512MB?

Отвори си книжката към дъното, там ще намериш информация за обема поддържана памет. ( респективно, на страницата на дъното ти в сайта на производителя са написани спецификациите)

Или по добре кажи модела на дъното пък аз ще видя.

Мисля че е Socket 939

Biostar GeForce 6100-M9 (2 PCI, 1 PCI-E x1, 1 PCI-E x16, 4 DDR DIMM, Audio, Video, LAN)

nVIDIA GeForce 6100, AMD Hammer

ако не бъркам.

Редактирано от ceconikolov (преглед на промените)

Мисля че е Socket 939

Biostar GeForce 6100-M9 (2 PCI, 1 PCI-E x1, 1 PCI-E x16, 4 DDR DIMM, Audio, Video, LAN)

nVIDIA GeForce 6100, AMD Hammer

ако не бъркам.

Възможностите на дъното са до 4Gb RAM, т.е. по 1 GB на слот. Подръжката е само на DDR400.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.