Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Въпрос за видео карта...

Featured Replies

Здравейте, днес, докъто сърфирах из нета, намерих една много хубава видео карта (поне за мен). И въпроса ми е: Дали ще стане на моята щайга? Видео картата която намерих в нета: CLICK. Ако имате въпроси за компа ми, питайте... :baby:

EDIT: Забравих да ви питам, аз съм "gamer" и ми трябва някъква силна карта за да си вървят игрите :ass:. Ако може ми препоръчайте, но да е до 100лв.

EDIT: Един приятел, ми каза че тази вършела чудесна работа. Video Card - CLICK

Вчера изядох боба и няма как да разбера дали ще стане на компютъра ти,извинявай :rolleyes:

Та първо си кажи останлия хардуер и после другото...

ПС:Това ,което е предложил твоя прител е "супер" за играене(на spider solidare разбира се)

Редактирано от coolmeen (преглед на промените)

Аа ама разбира се, че ще стане, бе ! Как иначе ?! Тя тая карта е уникум ! Няма нужда да си казваш компонентите, то просто е ясно. Шегата и заяждането настрана, но няма да е зле да си кажеш поне дъното ...

Ако смяташ да играеш на need for speed porsche ( 2000 година ) да определено си вземи тази, която ти е препоръчал приятелят ти.

Редактирано от Scater (преглед на промените)

Здравейте, днес, докъто сърфирах из нета, намерих една много хубава видео карта (поне за мен). И въпроса ми е: Дали ще стане на моята щайга? Видео картата която намерих в нета: CLICK. Ако имате въпроси за компа ми, питайте... :rolleyes:

EDIT: Забравих да ви питам, аз съм "gamer" и ми трябва някъква силна карта за да си вървят игрите ;). Ако може ми препоръчайте, но да е до 100лв.

EDIT: Един приятел, ми каза че тази вършела чудесна работа. Video Card - CLICK

Ако гледаш цената от 68лв. от първият линк тя е за ДжиФорс 6200, която е пълна мизерия като за "геймър" За вторият линк мога да кажа почти същото, но все пак е за предпочитане, ако се сравнява с 6200, разликата е сериозно в полза на значително по-съвременната 9500ГТ!

Ако си видял (на първият линк) 8800ултра предлагана на умопомрачителната цена от 1510лв. просто забрави това предложение с много пъти надхвърля цената на карта с подобни възможности! Ето карта която с малко излиза от бюджета от 100лв. (аз съм с този й асембъл цената на този линк е без ДДС), но изпреварва прилично 9500ГТ

Редактирано от sliderum (преглед на промените)

С тази програма!

Още по-добре си качи SIW - http://www.gtopala.com/

Безплатна е, докато Everest ще ти показва някои неща с надпис 'Trial', докато не я кракнеш. А е излишно, като има безплатни програми, които даже могат и да не се инсталират, а вършат същото.

Още по-добре си качи SIW - http://www.gtopala.com/

Безплатна е, докато Everest ще ти показва някои неща с надпис 'Trial', докато не я кракнеш. А е излишно, като има безплатни програми, които даже могат и да не се инсталират, а вършат същото.

За чий му е постоянно да я използува, достатъчно е сега да си погледне компонентите и после просто да я затрие!

• Автор

Не знам какво да гледам :rolleyes:

MOTHERBOARD:

Manufacturer - MSI

Model - MS-7309

Version - 1.0

Northbridge - NVIDIA MCP61 Revision A3

Southbridge - същото

CPU - AMD Athlon Processor LE-1600

CPU socket - Socket AM2 (940)

System slots - 3PCI

Ако не е било това, ето тези:

1160561I.jpg

1160566k.jpg

Ето това е твоето дъно! Има PCI-E шина и може да му се сложи видеокарта от предлаганите от мен и колегите такива!

• Автор

Значи ТАЗИ става за мен? Може ли малко инфо? Игри като GTA: IV или Need For Speed: Shift ще вървят ли на макс?

Значи ТАЗИ става за мен? Може ли малко инфо? Игри като GTA: IV или Need For Speed: Shift ще вървят ли на макс?

На макс ,не но на low и medium с поносими кадри :)

Редактирано от coolmeen (преглед на промените)

Това не зависи само от видео картата, колко Рам памет имаш?

• Автор

Значи малко инфооо:

Имам вградена видео карта която е 256MB

Компютър:

AMD Athlon processor LE-1600

2.21GHz, 1.93GB ram

Ще върви ли на макс? Все пак компа ми е мощен пък и имам вградена видео карта :)))

Значи малко инфооо:

Имам вградена видео карта която е 256MB

Компютър:

AMD Athlon processor LE-1600

2.21GHz, 1.93GB ram

Ще върви ли на макс? Все пак компа ми е мощен пък и имам вградена видео карта :)))

Не се заяждам не ме разбирай грешно.Обаче си с нещасна офис конфигурация която нестава за игри.Трябва ти и нов процесор че този е пълна скръб.Видео карта сам си се сетил че ще ти трябва.Като гледам си го взел от супера, така че и захранването ще е за смяна.

Недей налива пари няма смисъл игри с това "нещо" немогат да се играят.

• Автор

Не се заяждам не ме разбирай грешно.Обаче си с нещасна офис конфигурация която нестава за игри.Трябва ти и нов процесор че този е пълна скръб.Видео карта сам си се сетил че ще ти трябва.Като гледам си го взел от супера, така че и захранването ще е за смяна.

Недей налива пари няма смисъл игри с това "нещо" немогат да се играят.

Нямаше нужда да пишеш, просто съм решил и ще си слагам нова видео-карта. Пък, че компа ми бил пълна скръб, много грешиш... (нямаше нужда надуди комплексари да пишат по тази тема)

Нямаше нужда да пишеш, просто съм решил и ще си слагам нова видео-карта. Пък, че компа ми бил пълна скръб, много грешиш... (нямаше нужда надуди комплексари да пишат по тази тема)

За съвет ли си дошъл или да съветваш? Колегите ясно са ти написали някои неща, това че на теб не ти харесват е друго нещо.

Ами, аз съм още NOOB :)

За съвет ли си дошъл или да съветваш? Колегите ясно са ти написали някои неща, това че на теб не ти харесват е друго нещо.

Човека си е казал с какви пари разполага и да му натяквате че Вие имате карти които не може или не иска да притежава, или че трябва да дава пари за по-сериозен ъпгрейд, който той не е търсел, ами не е длъжен с това да се съобразява! С видеокартата HD4670 ще бъде доста пъти по-напред в материала отколкото с вграденото видео и ще се почуствува като с нов компютър, когато почне да играе! То аз при миграцията ми от 7300ГТ към HD4670 направо онемях от разликата, да не говорим за него!

Така че, Денчо, мятай се на тази карта и не слушай прекалени изхвърляния в разни посоки, в страни от точното задание, което си писал в началният пост от темата си!

Автора е с едноядрен Athlon 64 LE-1600 2.2GHz,L1 Cache 64KB+64KB,L2 Cache 1MB

Кавато и видео карта да сложи няма да може да играе исканите от него игри.

Да си геймър е скъпо удоволствие.Никои не парадира и не се изхвърля.

Ако искаш външна видео карта си вземи.Предложените до момента са супер.

Погледни си захранването.Марка и ватове.

Трябват ти поне 350W качествено захранване.

Да не пускам нови мнения ще направя една редакция на това.

Никога не ти пожелавам да играеш GTA4 с въпросните карти пък дори и с по добри процесори от този който е посочил питащия но иначе успех с начинанието. Малък ъпгрейд е по добре от никакъв :)

Много точно казано.

Два пъти попитах за захранването.Автора не отговори,какво е ,то не е важно тези карти работят със слънчева енергия.

Като излезе GTA 4 я пробвах с 3850 512мв в комбинация с Атлон 3800+ тръгна но голяма мъка беше.После смених процесора с 5000+ и вече се играеше по комфортно на не и на макс.

Редактирано от petiostoianov (преглед на промените)

Автора е с едноядрен Athlon 64 LE-1600 2.2GHz,L1 Cache 64KB+64KB,L2 Cache 1MB

Кавато и видео карта да сложи няма да може да играе исканите от него игри.

Да си геймър е скъпо удоволствие.Никои не парадира и не се изхвърля.

Ако искаш външна видео карта си вземи.Предложените до момента са супер.

Погледни си захранването.Марка и ватове.

Трябват ти поне 350W качествено захранване.

Изненадващо е на колко слаби откъм процесор машини тръгва NFSS, а предполагам, че и GTA 4, ще тръгне на медиум, минималните изисквания на игрите са съобразени за конфигурации със доста остарели видеокарти за NFSS: 256 MB RAM with Pixel Shader 3 (PCI-Ex), започвайки от тези ATI Radeon X1800 XT 512MB ; NVIDIA GeForce 7800 GT 256MB , а това: 256MB ATI X1900, е за GTA 4! Това на времето си бяха доста мощни карти, но от сегашна гледна точка техните възможности не са кой знае какви (колкото на съвременните карти от среден клас, без да включвам в сметката последното поколение от среден клас на АМД/АТИ HD 5XXX или на Нвидиа GT3XX, или Интел Larrabee middle, когато излязат най-после на пазара)!

• Автор

Много разбирачи се събраха тук! ще послушам Sliderum и ще си взема посочената от него карта :wors:

Изненадващо е на колко слаби откъм процесор машини тръгва NFSS, а предполагам, че и GTA 4, ще тръгне на медиум, минималните изисквания на игрите са съобразени за конфигурации със доста остарели видеокарти за NFSS: 256 MB RAM with Pixel Shader 3 (PCI-Ex), започвайки от тези ATI Radeon X1800 XT 512MB ; NVIDIA GeForce 7800 GT 256MB , а това: 256MB ATI X1900, е за GTA 4

Никога не ти пожелавам да играеш GTA4 с въпросните карти пък дори и с по добри процесори от този който е посочил питащия но иначе успех с начинанието. Малък ъпгрейд е по добре от никакъв :wors:

Много разбирачи се събраха тук! ще послушам Sliderum и ще си взема посочената от него карта :)

В краен случай има и други не по-малко занимателни спортни симулатори:cool:, които за да тръгнат на макс няма да е нужно да взимаш машина за $2-3K!

П.С. В краен случай може да смениш и процесора, но определено няма да е нужна пълна промяна!

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.