Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Викингите в любовните романи

Featured Replies

Аз преди малко дочетох „Зимни огньове” и съм предоволна, защото първоначалното ми негативно впечатление се промени и в крайна сметка мога да кажа, че книгата се оказа много хубава и ми хареса. Като изключим мудното начало и прекалено динамичния финал, който ми се стори малко претупан, всичко останало е супер. След като действието напредна, сюжета се завъртя изцяло около главните и отношенията им. Бяха магарета, от тези най-вироглавите, доста се нараниха един друг, но въпреки това ми допаднаха. И аз самата се изненадах, че харесах Брена, защото прекалено вироглавите и бойни героини хич не са ми по вкуса, и тя наистина на моменти се оливаше с гордостта си, но пък най-ми допадна факта, че реакциите й ме трогваха, на няколко пъти си поплаках заедно с нея. Хареса ми, че първа призна любовта си и че заяви смело претенциите си към Гарик, а когато той я отблъсна все пак остана при него, а желанието й да се върне „у дома” след като я отвлякоха, само заради любовта си, беше много трогателно. Сега за Гарик, и той ми допадна (само да вметна – викингите на Хедър Греъм ми харесаха повече), гризли от най-лошия тип, на моменти си беше доста грубичък, но по-скоро погледнато от емоционалната страна на отношенията между главните, но нито веднъж не посегна на Брена и според мен беше нежен с нея. Хареса ми, че накрая първи подгъна крак в желанието си да се съберат, беше ми някак сладък, като за викинг! А от момента, в който се разбра че Брена е бременна, сякаш всички герои ми станаха някак по-миловидни, когато Гарик спаси бебето, направо се разридах, първо заради думите му, че Брена ще обвини него и второ наистина повярвах, че е умряло горкичкото, беше много тъжно! Сега с удоволствие ще ги видя вече като родители, надявам се поне една от следващите книги да е за Селиг, това е любимият ми момент от поредиците, срещата с вече поостарелите герои! Оценката ми за романа е 10, мислех да дам по-малко, заради началото, но то не развали цялостното ми впечатление, книгата наистина е много хубава!

• Отговори 58
  • Прегледи 29,4k
  • Създадено
  • Последен отговор

Сега с удоволствие ще ги видя вече като родители, надявам се поне една от следващите книги да е за Селиг, това е любимият ми момент от поредиците, срещата с вече поостарелите герои!

Оценката ми за романа е 10, мислех да дам по-малко, заради началото, но то не развали цялостното ми впечатление, книгата наистина е много хубава!

Във втората книга,която е за дъщеря им,има много сладък момент,където да видиш как са запазили чувството помежду си.За мен това е и най-добрата книга от поредицата "Сърца в пламъци". Книгата за Селиг е третата и за мен, можело и да не я пишат. Селиг е сладък, но малко повърхностно представен като характер, а любовната история е изсмукана от пръстите.Абе не я харесвам.

Във втората книга,която е за дъщеря им,има много сладък момент,където да видиш как са запазили чувството помежду си.За мен това е и най-добрата книга от поредицата "Сърца в пламъци". Книгата за Селиг е третата и за мен, можело и да не я пишат. Селиг е сладък, но малко повърхностно представен като характер, а любовната история е изсмукана от пръстите.Абе не я харесвам.

Снощи си дочетох "Сърца в пламъци" и съм напълно съгласна, книгата е много, много, много готина! Ето това беше Джоана в пълния й блясък, ако мога така да се изразя - страхотен диалог, суперски герои и много сладка любовна история! Книгата ме очарова, смяла съм се от сърце на всички моменти, а последните 40 страници, направо цвилех! По-добра среща между тъста и тъщата със зетя не съм чела досега (а дано авторката ни изненада с нещо подобно и при Малори)!

Кристен е наистина супер героиня, от най-класен тип, която не ме подразни нито веднъж с постъпките. Безкрайно чаровна, пряма и искренна в любовта си и желанието да я докаже.

Ройс също ме изкефи максимално, очаквах повечко драма да има на финала, заради тежкото минало, да се поопъне при идеята за женитба, а той сладура как й призна, че я обича и иска да се ожени за главната! :clap:

Всичко по сюжета ми хареса и не бих поменила нищо, просто нямам никакви забележки!

Пиша 6+ на авторката за интимните сцени, които до сега са били последното нещо в романите й, което ме е впечатлявало, но в тази книга се е представила страхотно, много страст и нежност имаше в тях, не бяха просто за трупане на страници!

Друго, което ми направи впечатление, от целият роман лъхаше едно много позитивно чувство, което поне при мен зареди батериите. Някак си в сравнение със "Зимни огньове" обстановката беше по-приветлива, второстепенните герои по-симпатични, пълен контраст между двете книги.

В заключение ще кажа, че това е книга, която може да бъде определена като класика в жанра, горещо я перпоръчвам на малкото като мен заблудени души, които все още не са прочели и я оценявам с голямааа десятка.

Бях решила да си почина от викинти малко след трилогията на Хедър Греъм. Но след такива суперлативи по адрес на Сърца в пламъци, ще я преслушам :snowballfight:

• 5 месеца по-късно...

Любимата ми тема :cool: значи.... за Хедър Греъм трилогията е направо убийствена "златната невеста" и "Робинята на викинга" им давам десятка обаче "господарят на вълците" не беше кой знае какво за нея давам 8.на Джоанна Линдзи "Зимни огнъове" и "Сърца в пламъци" десятка от мен особено втората много ми хареса .Края беше страшен когато дойде бащата й и започнаха да се бият и после как се сдообряват :lol6: много съм се забавлявала докато съм ги чела,а за "отдай ми любов" незнам защо нямам големи спомени :ph34r: .Кони Мейсън "Викинг" десятка от мен ...и за "Робинята" 10.има още които съм чела за викингите но немога да се сте нещо трябва се разровя в прочетените ми книги :blink:

• 1 година по-късно...

Попринцип любими са ми романите с викинги, някак си са много увлекателни, та исках да попитам да ми препоръчате и други книги, защото тези ги прочетох на един дъх всичките за 1 седмица

• 3 месеца по-късно...

Добре Робинята  е част   от Raven кои са другите части?

• 3 седмици по-късно...

Ох, викинги. И то не кои, а тези на Джоана. Честно казнао, не знам коя от трите книги харесвам най-много. "Зимни огньове" е страшно интересна и има 10 от мен. "Сърце в пламъци" толкова време я търсих, много трудно се намира, а е страшно хубава. Много обичам частта в която главния разбира, че един от викингите е жена, и то каква жена :clap: Също 10. И пак десятка за "Отдай ми любов" сърцето ме свива, че още не мога да си я прибавя в колекцията. Тя е първата книга за викинги която прочетох. :wors:

Здравей книгата "Отдай ми любов"на Джоана Линдзи можеш да намериш в сайта на Читанка. Нужна е регистрация,за да можеш да си свалиш книгата. Там има много хубава колекция от книги. Пожелавам ти приятно четене :mail1:

Редактирано от Тор
Не са разрешени линкове. (преглед на промените)

Здравей книгата "Отдай ми любов"на Джоана Линдзи можеш да намериш в сайта на Читанка. Нужна е регистрация,за да можеш да си свалиш книгата. Там има много хубава колекция от книги. Пожелавам ти приятно четене :mail1:

Здравей, благодаря, аз отдавна я имам в книжен вариант, иначе в читанка само мен ме няма, кой каквото търси е там.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.