Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Шейховете в любовните романи

Featured Replies

24181538413434366141259691013dsSotmS4TPEnd6cvpajD.JPG

Здравейте момичета!

Това е поредната тема от проекта ни за обсъждане на любимите любовни романи. Тук ще си говорим, коментираме, обсъждаме и, разбира, се предлагаме романи за шейхове, арабски принцове, шахове и султани.

Красиви, мъжествени, властни и арогантни, те никога не са срещали жена,в която да се влюбят.

Жени с независим дух и пленителна красота изведнъж попадат в свят на хареми, наложници, оазиси и чувствени арабски нощи.

Сблъсъкът е неизбежен - до любов или омраза ще доведе...

Моля Ви след като коментирате избраната от вас книжка дайте й и оценка от 1 до 10.

86541523818695850611259692582s43JBbfnV0j3NcUfgRLk.JPG

АМЕРИКАНСКАТА КРАСАВИЦА Една обикновена екскурзия до Константинопол взема неочакван обрат и Сара Уулкът се озовава затворена в харема на младия и мъжествен шах Калид. Силна и упорита, Сара е решена да устои на красивия чужденец, чиято арогантност я вбесява... въпреки че докосването му обещава екзотични чувствени нощи. ТУРСКИЯТ ПРИНЦ Той никога не е срещал жена, която да възпламенява толкова силно желанието му, както русата американка с независим дух. Въпреки че тя отхвърля страстта му, Калид се заклева, че ще я изкуши с любовните си умения и тя сама ще пожелае да сподели удоволствието с него.

Оценка:9.8(5 гласа)

56650540.jpg

Принцеса Зара е отраснала като воин, яздещ неотстъпно до баща си по време на битките срещу вероломните араби, нападнали страната им... И когато по време на едно внезапно нападение е пленена от шейх Джамал, тя не отстъпва пред неговите желания. Предлага му сделка - вместо веднага да я вземе за своя наложница, нека шейхът се опита да спечели любовта й в срок от четири седмици. Ако не успее - да й върне свободата... Зара е сигурна в победата си - нима може да подари сърцето си на своя враг?! Но…

Оценка:9.6(5 гласа)

17038665219908200081259754868GRpc1qFdHPRxA5LiuUMx.JPG

Изкусително красива, лейди Криста Хортън е безпомощна пленница в една екзотична земя, бяла робиня в харема на бея, докато съдбата не я хвърля в ръцете на съвсем различен господар.

Наричат този мъж Пустинния ястреб – така неумолимо се стрелва той над горещите пясъци и грабва своята жертва. Суров и безмилостен, той винаги взима, каквото поиска… А този път той иска Криста…

Оценка:9.2 (4 гласа)

75220434011537923231259755103auhJbgL1vth1RUYrRKRJ.JPG

ТОЙ Я ПРАВИ СВОЯ ПЛЕННИЦА...

Очарователната, импулсивна, прекалено богата и независима, желана партия за женитба на всеки изискан благородник, жадната за приключения Темпъл Лонгуорт се отправя на пътешествие към арабските пустини. И тя ги намира, когато я пленяват една група бандити и я затварят като пленница в живописния оазис на шейх Шариф Азиз Хамид.

ПОСЛЕ И САМ ТОЙ ПОПАДА В НЕИН ПЛЕН

Кой е мургавият принц, който говори перфектен английски и я привлича със силата и страстта си, необясними за разума и логиката? Тя го мрази. Но го и желае. И ще му се противи, без да знае, че той е запленен...

Оценка:9.5 (2 гласа)

1500997330136548740812599206928VPWHacjfAKwG6me3koh.JPG

Бягайки от един нелюбим мъж, гордата англичанка Шантел попада в ръцете на североафрикански пирати и е отведена в Алжир като робиня. Заради забележителната си красота русото момиче попада в харема на пашата. Това е нейната горчива съдба.

Но после тя се запознава с един тайнствен мъж, който отново събужда в израненото й сърце нежна страст…

Оценка:9.3(9 гласа)

133643452710305635951260035389cHKApQuqjUTk8CvdQYSL.JPG

ОТ ЗАЛИВИТЕ НА ЕДИН ДВОРЕЦ-ЗАТВОР ДО ПЯСЪЦИТЕ НА ЕДНА БЕЗКРАЙНА ПУСТИНЯ...

Това е един вечен роман за любов и приключения в приказни кралства сред купища от злато и враждуващи племена. Разказ за смела принцеса и шейх…

ТЯ Е ПЛЕНИТЕЛЕН ЗАЛОГ В ЕДНА ПОЛИТИЧЕСКА ИГРА…

Като се подчинява на деспотизма на кралство Тамровия, принцеса Тереза Кристина Рубинов сключва сделка с красив главатар на варвари. Тя приема да участва в неговата игра на съблазняване, като се подчинява на волята му. Но през цялото време се бори за независимостта си в една страна, където към жените се отнасят като с играчки.

ТОЙ Е КРАЛ НА ВОЙНИТЕ НА ПУСТИНЯТА, ПОДЧИНЯВАЩ СЕ НА ГОРДОСТТА И СТРАСТТА СИ…

Загадъчен като пустинна нощ, богат като Мидас, Гален Бен Рашид отвежда Тес далеч в своя палат в екзотичния Седикхан и й предлага свобода срещу брак, който ще съедини техните две кралства. Човек, обграждан от врагове, той е решен да я направи робиня на страстта си, без да подозира, че ще се влюби страстно в нея.

Оценка:9(3 гласа)

125178262010842570921260035396Q8X51qv9UEn73n3LCvue.JPG

Жаждата за приключения отвежда златокосата красавица Кристина Уейкфийлд в изпълнения с тайни и загадки далечен Египет... Но съдбата я прави пленница на властния пустинен шейх Абу - красив и безочлив авантюрист, когото в Англия е познавала под името Филип Какстън. Някога Кристина е отхвърлила импулсивното му предложение за женитба, но сега се оказва негова робиня - копнееща за свободата си и в същото време безсилна да се противопостави на поривите на своето сърце...

Оценка: 9(1 гласа)

64517991.jpg

Хедър Деврьо е почетната пътничка на кораба за Франция, където я чака годеникът й - граф дьо Болийо. Но банда арабски пирати ги напада и Хедър се оказва пленница на османския принц Халид бег. Този суров и безпощаден воин, наричан "Мечът на аллах", изведнъж открива у себе си неочаквана страст към новата си робиня... Но не му е лесно да пречупи волята на гордата англичанка. За това е нужно да преминат заедно през хиляди смъртоносни изпитания...

Оценка: 6 (1 гласа)

51741282.jpg

Един ден Александра вижда портрета на странен и неотразим мъж и попада под загадъчната му власт. Тя се подчинява на тайнствения повик и заминава за Близкия Изток. И тук изведнъж се оказва похитена в един свят на интриги, разкош и чувствено робство.

Скоро и Блекуел - тайнственият мъж от портрета - идва при нея и мечтата става реалност. Те са пленници на съдбата, която може да ги унищожи или... завинаги да промени хода на историята.

Оценка:8.5(2 гласа)

98857838.jpg

ОГНЕНО ИЗКУШЕНИЕ

Останала сираче далеч от родната си Англия, Ариел Ленъкс израства сред блестящото великолепие на кралския двор на Мароко. По волята на всемогъщия султан, желаещ обединяването на християнския и мюсюлманския свят, тя трябва да се омъжи за кочек, когото никога през живота си не е виждала.

Решена на всяка цена да осуети този брак, в балната зала на двореца тя се оказва в прегръдките на един мистериозен странник, чиито устнище изгорят душата й

СТРАСТНО ОТДАВАНЕ

Кристофър Стонтън, херцог на Ейвън, никога не е предполагал, че ще трябва да пожертва мъжката си независимост в името на един политически брак. Но изведнъж пред него се появява красавица, която струва колкото всички богатства на султана!

Стига само тя да не беше толкова против техния брак. Нищо – опасности, сражения и предателства – не може да спре английския благородник от това да свърже съдбата си с тази златокоса вълшебница, разбила сърцето му.

Оценка:8(1 гласа)

Редактирано от Xesi (преглед на промените)

"Пантерата и перлата" е една от любимите ми книги от тази тематика.-10

Кони Мейсън-"Екстаз в пустинята"- Изкусително красива, лейди Криста Хортън е безпомощна пленница в една екзотична земя, бяла робиня в харема на бея, докато съдбата не я хвърля в ръцете на съвсем различен господар.

Наричат този мъж Пустинния ястреб – така неумолимо се стрелва той над горещите пясъци и грабва своята жертва. Суров и безмилостен, той винаги взима, каквото поиска… А този път той иска Криста.-10

За "Шейх " какво да кажа класика.-10

"Керван за Багдад"-Нан Райън-доста забавна и увлекателна.-9

"Арабският принц"-Омагьосана от Черния рицар с аквамаринови очи, лейди Бриана се опитва да се отскубне. Но след като я сгодяват за Робер де Бошан, в живота й нахлува като вихър Кристиан Хоуксблъд, незаконороден брат на де Бошан, за да я покори още с първия си поглед. Каква мистична сила я тласка в прегръдките на този странен мъж, на когото дори няма доверие?-10

Редактирано от nagra (преглед на промените)

О, любимите ми. "Перлата на любовта" я четох съвсем на скоро, много време я търсих да си я купя. Страхотна книга. Главната героиня е на гости в дома на един паша. Там учи дъщеря му на английски език и задоволява любопитството си за живота в харема. Тогава главния който е шах на пашата я вижда и решава, че трябва да е негова. Плаща пре скъпо на пашата и главната е упоена, а когато се събужда разбира, че е в харема на главния. Тук се сблъскват две култури и два силни характера. Всеки се бори за надмощие, и неусетно се влюбват един в друг. Наистина много увлекателна книга. Грамадна десятка от мен.

За "Шейх" на Конито, също давам десет. Беше доста оригинална от гледна точка на това, че главната не беше американка или англичанка, както във повечето книги за шейховете, а беше принцеса на бедуинско племе. Една от най-любимите ми сцени беше, когато главната се беше опитала да избяга и в гнева си главния нареди на един от хората си да я махне, че не желае да я гледа. След време нашия си се поуспокои и като отиде да я търси не я откри, тогава началника на стражата му, каза, че като главния е казал, че не иска да я вижда вече, той го е приел буквално и я е пратил на пазара за роби. Глвания беше бесен, но и доста уплашен да не я изгуби. Страхотно беше описана сцената.

Имам си и един много любим цитат:

- Кажи ми какво криеш в ръкава си?

- Нищо, господарю. Аз дори нямам ръкави.

- Даааа и аз това забелязах.

И за нея заслужено 10.

"Пантерата и перлата" е една от любимите ми книги от тази тематика.

Кони Мейсън-"Екстаз в пустинята"- Изкусително красива, лейди Криста Хортън е безпомощна пленница в една екзотична земя, бяла робиня в харема на бея, докато съдбата не я хвърля в ръцете на съвсем различен господар.

Наричат този мъж Пустинния ястреб – така неумолимо се стрелва той над горещите пясъци и грабва своята жертва. Суров и безмилостен, той винаги взима, каквото поиска… А този път той иска Криста.

За "Шейх " какво да кажа класика.

"Керван за Багдад"-Нан Райън-доста забавна и увлекателна.

"Арабският принц"-Омагьосана от Черния рицар с аквамаринови очи, лейди Бриана се опитва да се отскубне. Но след като я сгодяват за Робер де Бошан, в живота й нахлува като вихър Кристиан Хоуксблъд, незаконороден брат на де Бошан, за да я покори още с първия си поглед. Каква мистична сила я тласка в прегръдките на този странен мъж, на когото дори няма доверие?

Мила, целта на темите не е да се изреждат всички романи които се сетиш, на дадена тематика. Предложи един, коментирай го и му дай оценка. "Арабският принц" е с много подвеждащо заглавие. Книгата спада към темата на Боби за "Рицарите в любовните романи", не е за тук.

Хмм, това определено не е сред темите ми фаворити и като се замисля, не съм чела кой знае колко книги с такава тематика (нито една от изброените), за това коментарът ми е за "Сребърният ангел" на Джоана Линдзи. Една от първите книги на авторката, която съм чела, историята беше интересна и динамична. Главния Дерек (поправете ме ако греша за името) беше адския сладур, Шантал не ми допанда чак толкова - малко глуповата ми изглеждаше. Изобщо историята с размяната с брата-близнак и интригите в харема беше много добре измислено :) Нещо, което не ми хареса, когато се връщаха в Англия и Дерек до последно си беше решил Шантал да му бъде любовница и едва когато се отърва от нежелания годеж разбра, че я иска за жена - едва ли не "ти си последния ми вариант за това ще те взема" :eek: Заради този момент оценката ми е 9.

Пък на мен "Сребърният ангел" страшно много ми допада. В повечето книги главния предпочита главната за любовница, но по един или друг начин се стига до брак. За мен това не беше пречка. Оценявам го с 10.

Всъщност, добре че ме подсетихте за "Сребърният ангел" - мисля, че това е единствената книга за шейхове, която съм чела. Като цяло ми хареса, но споделям мнението, че Шантал е леко дразнеща. И, ако не се лъжа, мисля че точно заради тази книга не съм прочела много книги на Джоана - още преди да я започна бях прочела резюмето на книгата, а то беше доста необещаващо, и реших, че аз тази авторка няма да я чета. Едва след като открих този форум и видях колко много я хвалите взех и попрочетох някоя и друга нейна книга (само, че съм мнооого назад) и разбрах колко съм зле с информацията.

Иначе, за "Сребърният ангел" - оценката ми е 8, не заради нещо друго, ами аз просто не обичам шейхове, нещо не са ми сред любимите тематики с всичките тези хареми и ориенталски щуротии...

Да изкоментирам и аз няколко от споменатите книжки.

1. "Пантерата и перлата" (Дорийн О. Малек)

Доста интересно книжле. Когато купувах книгата беше на риск, непозната авторка и се чудих дали не бъркам, но след като я прочетох, се убедих, че няма за какво да се притеснявам. Определено приятно четиво, но главната героиня беше ужасен инат, то вярно да си държиш на принципите и разбиранията, но мисля, че попрекаляваше на моменти с твърдоглавието си. А и нещо ми липсваше от атмосферата, не мога да определя какво. Затова я оценявам с 9-ка.

2. "Шейх" (Кони Мейсън)

Хм, аз май не съм много впечатлена от книгата. Четох я отдавна и спомените ми са поизбледнели, но доколкото се сещам се издразних от началото на отношенята между главните и май арабската действителност ми дойде в повече (какво да правя, имам си афинитет към европейската аристокрация). Затова от мен 8 за книгата.

3. "Сребърният пламък" (Джоана Линдзи)

Както ми е тръгнало, пак ще противореча на всеобщото мнение. На мен пък книгата ми е една от любимите. Вярно, че малко изкърцах със зъби, когато Дерек обясняваше на Шантел, че е сгоден и не може да се отметне от думата си, но това ми се видя дребно на фона на интересната история и напрегнат сюжет. Определено давам 10.

Книгите за шейховете са един любимите,защото винаги се намира една горда англичанка да смачка фасона на някой шейх,който си мисли,че жените са предназначени само да доставят удоволствие ;) Първата книга която прочетох на тази тематика е "Сребърният ангел" и една от любимите ми книги, и давам-10

"Шейх" е страхотна книга особено главните герои много ми допаднаха,заради тях им давам-10 ;)

За Сребърният ангел гласувам с 10. Тя е един от любимите ми романи. Чела съм я преди 10 ако не и повече години ,но си я спомням ясно и до днес. Препоръчвам я на всички ,които още не са имали удоволствието да я прочетат. ;)

• Автор

Като гледам на много от вас ви харесва Сребърният ангел на Джоана Линдзи,но на мен това ми е единствената нейна книга,която не ми допада - и като отношение на главния към главната,а и факта,че до последно неи сподели чувсвата си и тя се измъчваше затова и давам 7

Екстаз в пустинята и Шейх пълно 10,те са ми любими и ме запалиха по жанра.Действието е описано детайлно и сякаш те пренася при героите,мисля,че са класика в жанра :(

Пантерата и перлата,беше нещо ново и необичайно,според мен,в жанра и ми хареса страшно много.Досега се е говорило само за Тунис,Мароко и т.н.,но не и за Турция,наистина беше интересно,само,че накраая като че ли действието беше претупано,но...10- само заради този факт

За малко да забравя да спомена и "Пантерата и перлата" също изключителна книга,героите бяха на ниво,особено главния какви усулия положи да задържи главната,а тя се му се измъкваше :clap: Заслужава само десятка

Друг любим роман на тази тема е"Богатият варварин" на Айрис Йохансен.За мен това е изключителен и динамичен разказ за любовта.Изпълнен с много приключения,смях и любов :) Препоръчвам я на всеки,който не я чели и естествено получава десятка

Редактирано от margc (преглед на промените)

За "Екстаз в пустинята" 8. Принципно ми хареса книгата, ама не можах да преживея частта в която главата беше дадена на търговец на роби и в дома му, й дадоха някаква отвара, тя абортира и дори не разбра, че е била бременна от главния. sad.gif Просто толкова гадно беше, че намалям с цели 2 еденици оценката си.

Иначе пълна десятка за "Керван за Багдад" :D

• Автор

На мен това също не ми хареса,но като цяло книжката е добра,а и ми стана чудно как глвния не попита нащта какво се е случило и така и не разбра за аборта :D

Днес прочетох Богатият варварин и много ми хареса. Гласувам с 9, тъй като на моменти главната ме дразнеше с детското си поведение.

• Автор

Милички,ще ви помоля за по обстойно и подробно обяснение на романите,защо вие харесал,защо не,как ви се е сторил сюжетът,динамично или не е било действието,диалозите интересни ли са или скучни.Защото как някой ще разбере дали да чете един роман,когато за него е написано нещо от рода на

"романът е страхотен-10,или невероятен-10 или пък главната се лигавеше и не ми хареса-7".Това е меко казано несериозно,ако трябва дайте собствено резюме,обяснете как ви се е сторила книжката,може и да поразкажете,вече установихме,че резюметата не винаги дават ясна представа така чеопишете своя поглед на нещата.В крайна сметка,който досега не е чел книжката трябва даполуче ясна,точна и изчерпателна представа за това,което иска да прочете.Надявам се да не съм засегнала никой и да се отнасяте малко по сериозно към проекта това е и целта му,защото е за тези,от нас,които не са чели даден роман.

Ок, ще обясня по-подробно, защо давам 9 на Богатия варварин. Романът ими добре замислен сюжет,историческите факти са доста малко, като се набляга главно на събитията около главните, техните мисли и чувства. Главниет Гален ми допада изцяло и като визия и като характер, и като поведение. За главната обаче не мога да кажа същото. Държи се детински,а почти до края е доста повърхностна и самонадеяна. Интересува се само от коне и от нищо друго. Няма много интрига в романа, действието се развива доста плавно. Приятна е книжката. Като любим момент мога да посоча часта в която главния се завръща от пътуване и неговия приятел му съобщава,че докато го е нямало жена му си е хванала любовник и доре сега е с него в забранената кула.Главния разярен отива там да накаже главната и я намира заспала в един стол. Започва да я люби и накрая тя се оказва девствена.

Искам да се изкажа за първо за Сребърният ангел на Джоана.....така това е една от първите книжки, който прочетох от този жанр и веднага ми стана любима...много беше интересна и приятна за четене! Интригата беше на ниво! За нея давам оценка 10!

За Екстаз в пустинята - доста отдавна съм я чела, но имам хубави спомени.....така че 9!

• 2 седмици по-късно...
  • Автор

Сетих се за Похитена на Бренда Джойс какво ви е мнението за нея :DСлагам я тук защото действието е свързано с шейховете,макар че има и връщане във времето На мен ми се наложи да я прочета 2 пъти за да я разбера добре,беше интересна,но момнетът в двореца ми беше доста скучен,главната Алекс непрекъснато се терзаеше милата,беше ми жал за нея,а когато си каноса косата... :) 8 от мен само заради дългите обяснения преди да се събере с главния

• 3 седмици по-късно...

На мен имаше няколко момента в "Похитена" които не ми допаднаха, но като цяло беше интересна книжка затова 9

• 2 седмици по-късно...

Сетих се за една книга, която съм чела толкова отдавна, сякаш беше в друг живот - "Ариел" на Илейн Кейн. Като цяло хубаво книжле, нямам лоши спомени, но пък и доста голяма част от сюжета не помня. Ариел беше англичанка, но отгледана в султански дворец и мисля, че й бяха уредили сватбата с главния - Кристофър (много готин герой, но на моменти толкоооова заблуден относно главната че ми идеше :biggrin: ). Срещнаха се първо в градината на двореца и се харесаха от пръв поглед, но понеже и на двамата мисълта за уреден брак не им действаше добре на храносмилането се почна едно ходене по мъките...

Много динамична книга, с голяма доза приключения, опити за преврати, пътуване през пустинята, накрая всичко завърши добре и главните се преместиха в Англия, но докато се разберат че се обичат и че Ариел не е любовница на злодея бая време изтече...

Както казах нямам лоши впечатления, но просто защото доста неща ми бягат (ще се радвам ако някой разкаже малко по-подробно) оценката ми е 8.

За Сребърния ангел -10 точки, романа е доста интересен, размяната на ролите също , а тово че главният имаше  цял харем под-ръка и не изневери е това е 10 точки за мъж! Това е единствения роман за шейхове, който съм чела повече от веднъж и има защо, а доколкото си спомням главният Дерек се измъчваше доста от факта ,че не може да се ожени за главната, защото годеницата му е негова приятелка от дете и е на възраст в която вече няма големи шансове за брак за онова време и не можеше да и го причини, а не защото я искаше. За Пленница 9 нещо малко не и стигна за пълните точки, незнам какво, но нещо ми липсваше...... За Богатия варварин оценка 8 - книгата е интересно, но ми липсваше действието в романа, единствената интрижка беше ,че главната никак не се вписваше в средата на главния,а и той имаше някакъв откачен приятел, който беше и убиец и садист и само мътеше водата на героите.

Редактирано от Gael (преглед на промените)

• Автор

Най-после след дълги часове четене завърших Неверница в сарая,какво да кажа честно разочарована съм от авторката,тя ми е сред любимките но прекалено властното мъжко поведение "през трупове минавам,но ще стане на моето,дори да има наранени"тук хич не ми хареса,главния ме разочарова,а края беше неочакван поне според мен,очаквах нещо коренно различно и се ядосах на главната,че не настояваше достатъчно затова от мен 6 даже това е много

Редактирано от lunichkata90 (преглед на промените)

• 5 месеца по-късно...

Съгласна съм с мнението на ан8 по повод "Богатият Варварин".

Книгата не е лоша, но ми дойде в повече манията на главната по конете.

И изобщо," нямам опит с хората"," държах се с нея като с кон" и тем подобни.

Иначе главния си беше сладичък. Oценявам я с 8.

• Автор

Богатия варварин в началото ми беше интересен,очаквах голяма интрига,но после се разочаровах,може би аз съм си виновна,защото ми се врътна една идея как ще се развие романа в началото и после взе,че стана точно така,не харесвам книги,които не ме изненадват и няма неочаквани обрати,а това за изразите,мила,права си и на мен не ми допадна sad.gif затова 7

Уф,че сте лоши!Богатия варварин ми е любимата книга,от тези за шейхове/а те не са ми слабост/ Главния е трепач отвсякъде-мачо,дипломат когато може,непреклонен когато трябва,абе мъжкар.Тя е наивна в началото,но много бързо израсна-осъзна,че трябва да е до него след нападението,да приеме "наказание" за да не го злепостави пред другите водачи.А като говореше с братовчед си за неговата любов....и други момети има де.Малката бързо разбра,че трябва да си пази своето /Ако Гален тръгне...и тя отива,щото за нейния вкус ....са много добре приети :) /Всъщност,тя беше развиващия се образ. Най-готиния момент беше накрая, той като и заявява,че ще я задържи ако трябва и насила,пък тя е възторжена от тази перспектива-много сладко си се обясниха.За мен твъро 10

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.