Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Sony Ericsson U1i Satio или iphone 3GS

Featured Replies

Според вас(личното ви мнение) кой телефон повече си заслужава парите, кой бихте си купили? Какво ви харесва в телафона и защо не бихте си го купили.

Аз лично съм се спрял на iphonа защото е просто уникално напревен като интерфейс,иначе по функции мисля че нито ос-то е по-добре ннито нещо друго от камерата на сонито, та мисля че iphona печели, ако не ти трябва камера.

Естествено че че Iphone 3GS !

100% SE! По функционалност размазва тъпия Ифон, а и хардуера му е поне половин поколение напред!

Sony Ericsson Satio много ясно.100000 ПЪТИ ПО-ДОБЪР от IPHONE 3GS И ПО функионалност и по софтуер и по всичко .Няма база за сръвнение

Sony Ericsson Satio много ясно.100000 ПЪТИ ПО-ДОБЪР от IPHONE 3GS И ПО функионалност и по софтуер и по всичко .Няма база за сръвнение

Аз също подкрепям сатио бих си купил ама нямам пари

100% SE! По функционалност размазва тъпия Ифон, а и хардуера му е поне половин поколение напред!

Вградени функции всеки има, важното е после надграждането на функциите от външни продукти и по-точно

Symbian vs Apple Mac

Редактирано от MaRCHiaNo (преглед на промените)

СЕ са с ниска надеждност, това е основния недостатък на Сатио-то.

СЕ са с ниска надеждност, това е основния недостатък на Сатио-то.

А дали гърмят? Това май си е съществено предимство за "ябълките"! Впрочем какво ненадежно виждаш във високият клас продукти на тази небезизвестна марка? В ниските и средни класове и известните марки се дънят често, но не и колкото американските приятелчета, които реално нямат нисък(ценови, поне в БГ магазините) клас и затова се дънят във снобските си продукти, ползувани от хора със способности(IQ) не по-големи от нужните за връзването на възел, но пък с дебел портфейл(съизмерено с доходите в БГ)!

Редактирано от sliderum (преглед на промените)

Sony! Един приятел имаше 2 iPhone и на двата им изгърмя колонката пред очите ми :down:

Да, аз съм фен на Симбиян, но СЕ никога небих си купил.. за камерите им няма две мнения, но софтуера е зле. Пореден пример е Сатио. иПхоне да са изтегляли такива големи партиди устройства от пазара заради бъгове някой да може да каже...няма телефон без дефекти. Зачетете се и за HTC HD2: големи хвалби но до време... после се пона с розовите петна при снимане с камерата, след това за много смотаната батерия, която се зарежда на всеки изгрев или залез на слънцето..Загадката дали от WM 6.5 изобщо ще се мине към 7.0..Така е и с СЕ Сатио и iPhone..Каквото и да вземеш дефекти винаги ще намериш,каде незабележими,каде по дразнещи..но все пак телефона е до време,после ще си вземеш друг. Съвет: Взимай това което ще ти върши работа

• Автор

Вече съм на вълна htc hd2 мисля че това ще си взема още утре. Иначе за розовите петна пише че с новия ъпдейт са оправени както и календара(имало някакъв бъг при сменяне на месеца) :baby:

Редактирано от ma57er2 (преглед на промените)

Вече съм на вълна htc hd2 мисля че това ще си взема още утре. Иначе за розовите петна пише че с новия ъпдейт са оправени както и календара(имало някакъв бъг при сменяне на месеца) :)

А слабата батерия дали ще я сменят с новия Ъпдейт ? :) много е странно за мен апарат с толкова голям дисплей да е с такава слаба батерия ;)

Двата телефона са доста различни като насоченост. Но общо взето, ако искаш камера - Satio, за всичко останало - 3GS.

• 3 седмици по-късно...

100% съм за Сони Ериксона. Има уникални възможности, а с тази 12 мегапиксела камера закопава iphone-а!

100% съм за Сони Ериксона. Има уникални възможности, а с тази 12 мегапиксела камера закопава iphone-а!

А ако предположим че човека недържи на тази камера, кка ще сравниш Двете Операционни Системи коя е по добра ? :)

Категорично iPhone

Имам си цифров фотоапарат ъсщо 12 мегапиксела и ми върши идеална работа.Не държа да имам професионална камера в телефона.

Пък и толкова функции кой знае как му се спава батерийката :rolleyes:

Тоя сатио е хубав ама...ако му сложат силна батерия чак тогава.

И да си оправят всички проблеми със осфтуера...

• 6 месеца по-късно...

Преди две седмици си купих Сатио и съм доста доволен. Всичко е много олеснено и камерата е много добра. За сега работи доста добре, ако не го ръчкаш прекалено много батерията си държи 3-4 дена.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.