Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

проблем със зареждане на windows

Featured Replies

• Автор
' date='20 декември 2009 - 14:59 ' timestamp='1261313979' post='1586238']

Пробвайте да изкарате скрития Administrator акаунт при зареждане с клавишната комбинация ALT+TAB.

След този последния вариант от личното съобщение се опраиха нещата,но....се завърнаха и черния екран за 1-2 сек, както и смяната на резолюцията .

• Отговори 59
  • Прегледи 10,5k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Имате файлов инфектор - parite. Ако не е от най-бъгавите му версии ше се опитаме да оправим нещата. За всеки случай си пригответе инсталационен диск на Операционната Система. Изтеглете програмата

Така и подозирах. Явно трябва да избирате между двата варианта, докато не намеря решение (ако изобщо намеря такова).

Да сте инсталирали някоя програма за промяна на Windows Logon и други трансформации и разкрасяване на Windows ?

Вижте си личните съобщения.

• Автор
' date='20 декември 2009 - 17:14 ' timestamp='1261322081' post='1586311']

Така и подозирах. Явно трябва да избирате между двата варианта, докато не намеря решение (ако изобщо намеря такова).

Да сте инсталирали някоя програма за промяна на Windows Logon и други трансформации и разкрасяване на Windows ?

Вижте си личните съобщения.

Ами поне не се сещам да съм инсталирала такава,но компютъра го ползват още 1-2 човека все пак макар и по-рядко.Колкото до ако трябва да се избира между двете, черния екран за 1-2 сек ме устройва повече.Между другото от това последното на лично дето го стартирах не само че няма подобрение,ами имам чувството че черния екран взе да се задържа малко повече дори.

Ами поне не се сещам да съм инсталирала такава,но компютъра го ползват още 1-2 човека все пак макар и по-рядко.Колкото до ако трябва да се избира между двете, черния екран за 1-2 сек ме устройва повече.Между другото от това последното на лично дето го стартирах не само че няма подобрение,ами имам чувството че черния екран взе да се задържа малко повече дори.

Значи се връщаме на стария вариант.

Отворете Notepad.exe и въведете следната информация:

REGEDIT4

[HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Winlogon]

"GinaDLL"="ginamsi.dll"

Запазете файла с име Fix.reg и го стартирайте.

Изберете YES на появилия се въпрос.

Друго не мога да предложа.

А по другите проблеми в началото на темата как сме ?

• Автор
' date='22 декември 2009 - 01:12 ' timestamp='1261437167' post='1587396']

Значи се връщаме на стария вариант.

Отворете Notepad.exe и въведете следната информация:

Запазете файла с име Fix.reg и го стартирайте.

Изберете YES на появилия се въпрос.

Друго не мога да предложа.

А по другите проблеми в началото на темата как сме ?

Всичко друго вече е наред. Останаха само тия 2 мини проблема.

1.Черния екран за 1-2 сек и смяната на резолюцията ( която между другото се сменя само когато се пуска компютъра и при вписвания в скайп )

2.Много силно бръмчене, едва ли не като от трактор при пускането на компа, трае около 5 мин и после спира ( случва се понякога, да речем в 50 % от случайте на пускането на пс-то )Интересно ми е той на какво може да се дължи.

Това са проблемите сега, другото е наред.А и трябва да те питам доста неща който се запаметиха от цялото това лекуване,кое ми трябва и кое да трия че станаха много .

Всичко друго вече е наред. Останаха само тия 2 мини проблема.

1.Черния екран за 1-2 сек и смяната на резолюцията ( която между другото се сменя само когато се пуска компютъра и при вписвания в скайп )

2.Много силно бръмчене, едва ли не като от трактор при пускането на компа, трае около 5 мин и после спира ( случва се понякога, да речем в 50 % от случайте на пускането на пс-то )Интересно ми е той на какво може да се дължи.

Това са проблемите сега, другото е наред.А и трябва да те питам доста неща който се запаметиха от цялото това лекуване,кое ми трябва и кое да трия че станаха много .

Цялото това бръмчене се дължи на замърсени и несмазани вентилатори. Обикновено след около 5 мин. престават да ръмжат, но проблема се решава с почистване и смазване.

А и трябва да те питам доста неща който се запаметиха от цялото това лекуване,кое ми трябва и кое да трия че станаха много .

Почистете всичко, което сме използвали. Оставете си само Malwarebytes' Anti-Malware.

Даже за финал, обновете дефинициите и направете нова проверка с нея.

Публикувайте резултатите от нея.

За черния екран, е най-вероятно заради GINADLL, но там не смея да барам повече, щом машината се ползва от повече потребители.

Вариант е да си направите нов профил и да си копирате настройките в него.

http://www.kaldata.com/forums/index.php?showtopic=61770&view=findpost&p=1125458

За шума, е по-скоро за хардуерната секция на форума.

• Автор
' date='22 декември 2009 - 17:16 ' timestamp='1261494977' post='1587767']

Почистете всичко, което сме използвали. Оставете си само Malwarebytes' Anti-Malware.

Даже за финал, обновете дефинициите и направете нова проверка с нея.

Публикувайте резултатите от нея.

За черния екран, е най-вероятно заради GINADLL, но там не смея да барам повече, щом машината се ползва от повече потребители.

Вариант е да си направите нов профил и да си копирате настройките в него.

http://www.kaldata.com/forums/index.php?showtopic=61770&view=findpost&p=1125458

За шума, е по-скоро за хардуерната секция на форума.

Весела Коледа ! Ползва се от още 2-ма човека, но рядко,главно аз я ползвам,така че не би било проблем това...но ако мислиш, че може да стане по-зле или не се сещащ друго по-добре да я оставим така, не е сериозен проблем вече, търпи се :rolleyes:

Значи МБАМ я оставям, а я погледни всички тези файлове ли са за триене :check,extras,otl,fix.vbs,Fix,vcsetup 2008,MsoCache,eula1028,eula1031,install res 1028,install res 1041.dll,Vc_red,vcredist,aswclnr,P4M800Pro-P4M800CE_220001z_XP_wIShld_logod,autoruns,xp_fixlogon,esetmartinstaler,Gpu-Z,HWinfo 032,vcredist_86,veetle09-15.

Ето и рега от МБАМ :

Malwarebytes' Anti-Malware 1.42

Версия на базата от данни: 3362

Windows 5.1.2600 Service Pack 3

Internet Explorer 7.0.5730.13

12/26/2009 1:17:07 AM

mbam-log-2009-12-26 (01-17-07).txt

Тип сканиране: Пълно сканиране (C:\|D:\|E:\|)

Сканирани обекти: 221781

Изминало време: 1 hour(s), 39 minute(s), 11 second(s)

Заразени процеси в паметта: 0

Заразени модули в паметта: 0

Заразени ключове в регистратурата: 0

Заразени стойности в регистратурата: 0

Заразени информационни обекти в регистратурата: 0

Заразени папки: 0

Заразени файлове: 0

Заразени процеси в паметта:

(Не бяха открити заплахи)

Заразени модули в паметта:

Заразени ключове в регистратурата:

Заразени стойности в регистратурата:

Заразени информационни обекти в регистратурата:

Заразени папки:

Заразени файлове:

Ами не се сещам за друго от това да се направи нов акаунт и да се копират настройките в него (както писах в предишния си пост).

В денят, в който сте дали лог от MBAM актуалните дефиниции са били 34xx.

Т.е. направете update на дефинициите и проверете наново. ;)

Ами някои от нещата за които питате дали да изтриете не са ми познати и не са от мен.

Иначе можете да изтриете следните:

Check.bat, extra.txt, otl.txt, otl.exe, fix.vbs, vcsetup.exe, vcredist.exe, aswclnr.exe, P4M800Pro-P4M800CE_220001z_XP_wIShld_logod.zip, Autoruns.zip, xp_fixlogon.exe, esetmartinstaler, Gpu-Z, HWiNFO32.

Весело посрещане на Нова Година. :)

Поздрави ! ;)

• Автор
' date='29 декември 2009 - 04:37 ' timestamp='1262054277' post='1592643']

Ами не се сещам за друго от това да се направи нов акаунт и да се копират настройките в него (както писах в предишния си пост).

В денят, в който сте дали лог от MBAM актуалните дефиниции са били 34xx.

Т.е. направете update на дефинициите и проверете наново. :cool:

Ами някои от нещата за които питате дали да изтриете не са ми познати и не са от мен.

Иначе можете да изтриете следните:

Check.bat, extra.txt, otl.txt, otl.exe, fix.vbs, vcsetup.exe, vcredist.exe, aswclnr.exe, P4M800Pro-P4M800CE_220001z_XP_wIShld_logod.zip, Autoruns.zip, xp_fixlogon.exe, esetmartinstaler, Gpu-Z, HWiNFO32.

Весело посрещане на Нова Година. :P

Поздрави ! ;)

ОК,мерси много за всичко.Весело изкарване и на теб :P

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.