Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Подаряване на неизползвани промоционални лицензи за програми за защита

Featured Replies

Някой случайно да има за Geswall Pro или за Sandboxie?

• Отговори 2,3k
  • Прегледи 210,7k
  • Създадено
  • Последен отговор

Давам за DefenseWall ама на лични :headphones:

За коя версия даваш?

За коя версия даваш?

За всяка ...

А откъде е този лиценз?

Купил съм си го !

Купил съм си го !

Извинявай че те питам,но колко ключа си кyпил?:rolleyes:

....p.s.Питам те защото и аз имам купени два ,и знам много добре,че всеки ключ е валиден за един компютър!!!Та за това се очудвам,че раздаваш така лесно ключа си!!!

Редактирано от Coccinelle (преглед на промените)

Привет, някой да има промо код за g-data is 2011... 10x

Преди време имаше промо за Returnil , някой който е взел тогава лиценз и не му трябва ... :)

Имам 2 ключа от промоцията която Иван е пуснал( Kaspersky Internet Security).

Ключовете съм ги взела още миналалта седмица.Ако някои иска да ми пише ще му ги дам.Трябва да се активират преди 20.12.2010 само,че четох в форума,че не могат да се сложат на друга версия освен Китайската.Публикувано изображение

Обясненията са тук!

http://www.raymond.cc/forum/freebies/25370-free-license-1-year-kapersky-internet-security-2011-from-chinese-2nd.html#post224200

Редактирано от Coccinelle (преглед на промените)

Преди време имаше промо за Returnil , някой който е взел тогава лиценз и не му трябва ... :)

Писах ти на лични !

Някой да има за KAV 2011?

Това ТУК и ТУК не те ли устройва?

Лицензите от списания са 1-Desktop 1 month NFR License Pack не са триални и могат да се сменят при изтичането им.

Слагаш следващият след изтичане на ползваният - виж read me

Редактирано от nikssi (преглед на промените)

Здравейте, ако някой има лиценз за avast Pro Antivirus 2011 или avast internet security 2011 който няма да използава бих се радвал да ми бъде подарен. Благодаря за евентуални отзиви!

На някой намира ли му се, лиценз за HITMAN PRO, или пък ако някой знае от къде може да се намери?

Подарявам промоционални ключове за NAV 2011 валидни 180 дни. Плучавам ги чрез hxxp://10minutemail.com/ та недостатъка е че няма да можете да се логнете в ъкаунта си.

Подарявам промоционални ключове за NAV 2011 валидни 180 дни. Плучавам ги чрез hxxp://10minutemail.com/ та недостатъка е че няма да можете да се логнете в ъкаунта си.

Мохикане,всеки може да си набави такъв ключ - http://www.kaldata.com/forums/index.php?showtopic=101309&view=findpost&p=1866873 Елементарно е и всеки код ще е регистриран в акаунта.

Какво подаряваш?

Какво подаряваш?

Ами 180 дневни ключове за NAV 2011.

Ами 180 дневни ключове за NAV 2011.

Това го има в промоциите и всеки може да си ги генерира от раз :yanim:

Ето аз какво предлагам 180 дневен триал за NAV 2009/2011 - VMWXQ2MTG4TBPTYGQ6YMJDW22

Видеото как става - http://www26.zippyshare.com/v/97863598/file.html

Мухи,от 2009 този номер се ползва ти сега ли го откри?

пп. Кода е регистриран вече в акаунта ми,но няма да го ползвам.Който няма възможност нека пише,ще му помогна. :)

Това го има в промоциите и всеки може да си ги генерира от раз :speak: Ето аз какво предлагам 180 дневен триал за NAV 2009/2011 - VMWXQ2MTG4TBPTYGQ6YMJDW22 Мухи,от 2009 този номер се ползва ти сега ли го откри? пп. Кода е регистриран вече в акаунта ми,но няма да го ползвам.Който няма възможност нека пише,ще му помогна. :speak:

Гноми теб какво те бърка дали някой може сам да си вземе ключ , кой те натиска та звъниш ?

===теб какво те бърка дали някой може сам да си вземе ключ , кой те натиска та звъниш ?

Триални лицензи не се подаряват индиаНЕцо - има промоция за това :speak: За това хлапам по кратуната ти :speak:

Триални лицензи не се подаряват индиаНЕцо - има промоция за това :lol6: За това хлапам по кратуната ти :)

Неандертали ти къде си видял 180 дневни „ Триални лицензи ” , в далечното минало ли ?

Нещо излишно за ESET NOD32? Мислех да я сменям катоп изтече лиценза, но не ми се занимава и ако има някой нещо останало може да я ползвам известно време още. Благодаря!

Нещо излишно за ESET NOD32? Мислех да я сменям катоп изтече лиценза, но не ми се занимава и ако има някой нещо останало може да я ползвам известно време още. Благодаря!

http://www.eset.eu/download/ess-trial-form - струва ми се, че това е най-добрия вариант

==== ти къде си видял 180 дневни „ Триални лицензи ” , в далечното минало ли ?

OEM версиите са пробни/триални лицензи. В акаунта пише ясно,че е триал ;)

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.