Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Подаряване на неизползвани промоционални лицензи за програми за защита

Featured Replies

Привет на всички

Някой ако може да услужи с промо лиценз за Nod32,или подобна лека и надеждна антивирусна с бг интерфейс!

Защо при теб е забранено ползването на ЛС? Не успях да ти ги изпратя. Много бързо ще блокират от ESET името и паролата за Нод 32 - ако публично са предоставени в тази тема.
  • Отговори 2,3k
  • Прегледи 210,7k
  • Създадено
  • Последен отговор

Защо при теб е забранено ползването на ЛС? Не успях да ти ги изпратя. Много бързо ще блокират от ESET името и паролата за Нод 32 - ако публично са предоставени в тази тема.

оправих го :cool:

Търся си лиценз за Нод32 , 4.2 ... Ако имате , моля , дайте .

Подарявам два лиценза за Panda cloud на лични !

Търся ключ за KIS 2011 ако някой има,на лични благодаря.

Публикувано изображение

Ще помоля за лиценз за НИС 2011.Благодаря Ви предварително!

Имам нужда от помощ моля някой на когото съм подарявал лиценз за DefenseWall да ми качи някъде едно копие и да ми пише на лични! Моя го изгубих и ще ви бъда благодарен за помоща !

Имам нужда от помощ моля някой на когото съм подарявал лиценз за DefenseWall да ми качи някъде едно копие и да ми пише на лични! Моя го изгубих и ще ви бъда благодарен за помоща !

За кой път вече :ph34r: Имаш ЛС!

За кой път вече :ph34r: Имаш ЛС!

Ми заплесия съм си аз Михнев :ph34r: Благодаря!

Някой има ли лиценз за Outpost Firewall PRO, че Blacklist-наха настоящия ми лиценз ?! П.П. Михнев, брат, помагай ако можеш !

Някой има ли лиценз за Outpost Firewall PRO, че Blacklist-наха настоящия ми лиценз ?!

П.П.

Михнев, брат, помагай ако можеш !

Имаш ЛС !

Трябва ми ключ за KIS 2011 - английската версия 11.0.2.556. Ако някой има излишен...... благодаря предварително.....

Два лиценза за Авира премиум секюрити суит ! Два лиценза за Панда клауд още имам ! Лиценз за АVG IS 2011 Лиценз за Shadow defender ! Лиценз за DefenseWall ! Лиценз за Комодо ! Който си хареса нещо да пише на лични !

Подарявам лиценз за Kaspersky Antivirus 2010/2011 за почти 6 месеца.. Нека го вземе този,на когото наистина ще свърши работа!!

подарявам 90 дневен лиценз за Avira Premium Security Suite и лиценз за 1 год.за F-Secure Antivirus 2011 :yanim:

Аз също подарявам ключ за KIS 2011 за 1 год. от китайската промоция. Някой ако се нуждае да драсне едно ЛС иначе ще изгори ако не го активирам още няколко дена.

Редактирано от Nikievroto (преглед на промените)

Подарявам лиценз за Kaspersky Antivirus 2010/2011 за почти 6 месеца.. Нека го вземе този,на когото наистина ще свърши работа!!

Ако може,разбира се!За Нод-а го блеклистнаха! :angry:

трябва ли да се активират тези ключове.

Do note that you have to activate this KIS2011 license key within a week or else it will get deactivated. It means this free license has only 1 week of shelf life to prevent people from harvesting tons of keys and make money by selling them as long as they can. This free offer from Kaspersky seemed to be public and NOT leaked which means you won’t risk your free Kaspersky Internet Security 2011 getting deactivated after a few days.

Ако някой не е успял да си вземе лиценз за Online Armor аз имам един, който няма да ползвам та пишете на Лични !

Ако някой не е успял да си вземе лиценз за Online Armor аз имам един, който няма да ползвам та пишете на Лични !

За коя версия,става ли за ++ ?

За Online Armor Premium e ...

Подарявам и едногодишен лиценз за PC Tools IS 2011 !

Промоакцията за Online Armor Premium продължава още - обаче трябва да се ползва немско прокси - като например http://phproxy.ch/

Ключовете не стават за версия ++ Ето разликите http://www.online-armor.com/products-online-armor-premium.php С това прокси ми изпращат сериал за 365 дни на всеки посочен от мен имейл -адрес. Току-що получих още два броя.

Здравейте.

Търся лицензен ключ за Dr.Web 6.0.0.03100

Благодаря предварително.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.