Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Подаряване на неизползвани промоционални лицензи за програми за защита

Featured Replies

Не.

Ефект клонящ към 0 , понеже еxplorer exе e специализиран да управлява файловата системата на компютъра и работи в графичен потребителски интерфейс,трябва да се рестартира за да закачи и останалите компоненти във виртуална среда.

P.s. Май се отклонихме от темата,но днес е майсторски ден :lol6:

• Отговори 2,3k
  • Прегледи 210,7k
  • Създадено
  • Последен отговор

Ефект клонящ към 0 , понеже еxplorer exе e специализиран да управлява файловата системата на компютъра и работи в графичен потребителски интерфейс,трябва да се рестартира за да закачи и останалите компоненти във виртуална среда.

P.s. Май се отклонихме от темата,но днес е майсторски ден :lol6:

Да а тук има лиценз като за без пари http://www.bomba.bg/softuer/antivirusna-zashtita/kaspersky-internet-security-2010-international-edition-1-desktop-1-year-base-box-kl1831nbafs.html :hush:
"Kaspersky Internet Security 2010 International Edition - 1-годишен лиценз за 1 компютър

Изпрати на приятел

Бъдете първи - добавете мнение

Наличност: На склад

58,67 лв. " На мен това ми се отваря и няма нищо общо с темата. При други съфорумци пак ли е така?

"Kaspersky Internet Security 2010 International Edition - 1-годишен лиценз за 1 компютър

Изпрати на приятел

Бъдете първи - добавете мнение

Наличност: На склад

58,67 лв. " На мен това ми се отваря и няма нищо общо с темата. При други съфорумци пак ли е така?

Що да няма-купуваш си лиценз и следваш мотото-Изпрати на приятел :lol6:

Що да няма-купуваш си лиценз и следваш мотото-Изпрати на приятел :lol6:

Да купувам недоказана програма с недостатъчна защитеност на лицензионни права ли? Че и да я препоръчвам и на други да я купуват... При положение, че мога да им подарявам лицензи за същата с дузини !? xxxxxxxxxxxxxxxxxxx

Има кой да преценя кое има общо с темата и кое няма!

mihnev_sz

Подарявам лиценз за Outpost Firewall Pro и искам да благодаря на @ youngday че ми помогна с лиценз за Касперски :) Подарен !

Редактирано от Гост (преглед на промените)

Искам да попитам дали някой има ключ за Avira Premium Security Suite.10.0.0.542? Благодаря предварително!!!

Искам да попитам дали някой има ключ за Avira Premium Security Suite.10.0.0.542? Благодаря предварително!!!

Напиши в търсачката на форума "ключ за Avira" и си готов.

Имаш ЛС. :huh:

Аз искам да питам дали на някого му се намира излишен лиценз за нод32 ? :)

Подарявам още един лиценз за Комодо !

Редактирано от Гост (преглед на промените)

Подарявам още един лиценз за Комодо и искам да благодаря на Ванката за това

Респект Ванка! ;)

Аз бях дал и на Никси такъв лиенз,защотото го бях обещал на друг човек,а забравих...Но този сега е взет от друг човек... http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/sad.gif http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/sad.gif

Аз бях дал и на Никси такъв лиенз,защотото го бях обещал на друг човек,а забравих...Но този сега е взет от друг човек... http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/sad.gif http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/sad.gif

Кой е взет от друг човек бре Ванка ? Аз лиценза вече съм го вписал в моя личен кабинет и съм го активирал -така че проблеми няма а и той е за 3 компютъра -така че може да се ползва от трима човека ;)

Кой е взет от друг човек бре Ванка ? Аз лиценза вече съм го вписал в моя личен кабинет и съм го активирал -така че проблеми няма а и той е за 3 компютъра -така че може да се ползва от трима човека :rolleyes:

Ти си третият. не го давай на никого

Ти си третият. не го давай на никого

Естествено че няма -нали ще го блокират иначе или няма да може да се активира после с него :rolleyes:

Някой има ли от онези едногодишни лицензи за Norton 360 ?Ако има, би ли го споделил с мен?

Таа, нещо останало за Eset NOD 32? Благодаря!

Здравейте на всички, подарявам лиценз за Emsisoft a-squared Anti-Malware, License end: 12/23/2011. За връзка с мен лично саобщение тук или по email: [email protected]

Търся ключ за F-Secure Internet Security 2011. Давам в замяна 6 месечен лиценз за Norton IS 2010 - става и за NIS2011...

Търся ключ за F-Secure Internet Security 2011.

Имам за F-Secure Internet Security 2010 ,съвместим ли е?

Имам за F-Secure Internet Security 2010 ,съвместим ли е?

Ами би трябвало да е съвместим, поне от  тази промоция която е за IS  са съвместими, но проблема е че не са за 6 месеца както пише - активира ми програмата само до 15.10.2010 ( както и на @freako)

Ами би трябвало да е съвместим, поне от  тази промоция която е за IS  са съвместими, но проблема е че не са за 6 месеца както пише - активира ми програмата само до 15.10.2010 ( както и на @freako)

След като изтече лиценза пак си взимаш от тази промоция.Би трябвало да имаш право на 4 тасива лиенза по 3 месеца.Промоцията е едногодишна.

Подарявам лиценз за Shadow Defender -доживотен! Какво представлява програмата тук http://www.kaldata.com/forums/index.php?showtopic=86644&view=findpost&p=1636366 :P

Аз няма да откажа :P

P.s. Благодаря! :)

След като изтече лиценза пак си взимаш от тази промоция.Би трябвало да имаш право на 4 тасива лиенза по 3 месеца.Промоцията е едногодишна.

Искаш да кажеш, че с един имейл можеш да вземеш 4 лиценза - те друго не искат - име и поща... и пращат един и същи ключ  на всеки...

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.