Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Подаряване на неизползвани промоционални лицензи за програми за защита

Featured Replies

На някой да му се намира лиценз за OutpostSS или Outpost firewall ? Благодаря ви!

Имаш ЛС !
  • Отговори 2,3k
  • Прегледи 210,8k
  • Създадено
  • Последен отговор

Имаш ЛС !

Благодарско Михнев Направо ме спасяваш -задължен съм ти :baby: А пак ще ставам специален май че липсата на тия плюсове ме дразнят вече :ph34r:

Редактирано от Гост (преглед на промените)

Подарявам лиценз за BitDefender Antivirus 2010. За повече от година е. Който иска, да драсне едно ЛС :blink:

Подарявам още един лиценз за Comodo Intenet Security Complete за три компютъра :angry:

На някой да му се намира лиценз за ESET NOD32 Antivirus?

На някой да му се намира лиценз за ESET NOD32 Antivirus?

Имаш ЛС !

Имам един,така че не ме питайте за още !

Подарявам лиценз за KIS 2010/2011 за 129 дена-който иска на Л.С.

Може ли лиценз за avira premium security suite защото си преинсталирах уиндоуса и бе да искам затрих всички дялове ;)

Редактирано от Webtut-Bg SupporT® (преглед на промените)

Може ли лиценз за avira premium security suite защото си преинсталирах уиндоуса и бе да искам затрих всички дялове :blink:

https://license.avira.com/en/promotion-hylm9fbv7chaxs8zbl83

Лиценза -

ПП. Не си правете трудът да сваляте файла само за Моки е ;)

Редактирано от nikssi (преглед на промените)

Ако е възможно лиценз за KIS 2010/2011 за 129 дена. С уважение uecss !

Ако е възможно лиценз за KIS 2010/2011 за 129 дена.

С уважение uecss !

Имаш Л.С.

Подарявам едногодишен промо лиценз за Outpost Security Suite Pro 7 с възможност за удължаване още 6 месеца от оф.сайта на програмата след изтичането му!

P.s. Моля за сериозност,а не само защото ми е кефнало,дай сега лиценза и утре да кажете,а не ми харесва този Outpost и айде в коша! Има си триал период за тази цел,възползвайте се!

Нека отстъпваме промо лицензите на тези, които наистина имат нужда и ползват програмата по-дългосрочно!

Може ли лиценз много спешо за касапа интернет секюритито че нещос сега липсват заради формата на всички дялове МНОГО ВИ СЕ МОЛЯ

Редактирано от Webtut-Bg SupporT® (преглед на промените)

Може ли лиценз много спешо за касапа интернет секюритито че нещос сега липсват заради формата на всички дялове МНОГО ВИ СЕ МОЛЯ

Имаш лично съобщение, но спри да се отнасяш така несериозно -колко програми за сигурност смени, а дете и все си форматирал нещо ... Който иска да пробва DefenseWall -подарявам още един лиценз, но нека пише този който ще я ползва дълго моля!

Редактирано от Гост (преглед на промените)

Някой може ли да ми даде лиценз за Norton Internet Security 2010, понеже лиценза на другия компютър свърши. :rolleyes:

Редактирано от plamen_dikov (преглед на промените)

Някой може ли да ми даде лиценз за Norton Internet Security 2010, понеже лиценза на другия компютър свърши. :rolleyes:

Ами аз имам само един,който го пазя,но с удоволствие бих ти дал, ако имах. Съветвам те да си го купиш,защото това е програма,която наистина си струва.Ако искаш може пробваш и Бетата на Нортън 2011,която се държи като финал. Без никакви бъгове. Лиценза,който ти дават е за 4 месеца. Пробвай и ще видиш,че няма бъгове- поне при мен .

Нямам финансова възможност, точно в този момент. И да няма бъгове в 2011, предпочитам да изчакам финала, вместо да си блъскам главата при евентуален проблем. :rolleyes: п.п. намерих лиценз.

Редактирано от plamen_dikov (преглед на промените)

Подарявам 6 месечен лиценз за Ashampoo® Anti-Malware ...

Подарявам едногодишен промо лиценз за Outpost Security Suite Pro 7 с възможност за удължаване още 6 месеца от оф.сайта на програмата след изтичането му!

P.s. Моля за сериозност,а не само защото ми е кефнало,дай сега лиценза и утре да кажете,а не ми харесва този Outpost и айде в коша! Има си триал период за тази цел,възползвайте се!

Нека отстъпваме промо лицензите на тези, които наистина имат нужда и ползват програмата по-дългосрочно!

Ползвам от доста време outpost firewall pro 7.Ако е същата Благодарско!

Ползвам от доста време outpost firewall pro 7.Ако е същата Благодарско!

Лиценза е друг за Pro версията.но по една случайност излезе един за Outpоst Pro ! Имаш ЛС !

Ще ти пратя една флашка подарък за рождения ден и там си слагай важните неща! :ph34r:

P.s. И си проверявай правописа (съвет) ,че се излагаш,а голямо момче си вече! Има и добавки към браузърите,възползвай се!

Ами ако се добави накрая едно = например така

.....4XXhy==

Не съм стигнал до това ниво,нямам и намерение! :rolleyes:

Зящото съм готин подарявам лиценз за Norton IS :clap:

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.