Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Подаряване на неизползвани промоционални лицензи за програми за защита

Featured Replies

ZEMANA AntiLogger_

72C8-284B-5A83-5E2F

Не става!Не е валиден!

http://www.techno360.in/zemana-antilogger-free/

• Отговори 2,3k
  • Прегледи 210,8k
  • Създадено
  • Последен отговор

Да му се намира на някой лиценз за Norton Internet Security 2010, защото моя беше за 90 дена пробен период /понеже компютъра беше нов/ а още не мога да заделя 60 eur. за да си го купя за 1 година. Благодаря предварително.

Да му се намира на някой лиценз за Norton Internet Security 2010, защото моя беше за 90 дена пробен период /понеже компютъра беше нов/ а още не мога да заделя 60 eur. за да си го купя за 1 година. Благодаря предварително.

Имаш ЛС с лиценз за почти една година. За радост ми се намериха два- един който си взех сам, а другия Озирис ми го даде.

Имаш ЛС с лиценз за почти една година. За радост ми се намериха два- един който си взех сам, а другия Озирис ми го даде.

Благодаря ти много! Радвам се, че се намират още добри хора като вас, който помагате на собствена воля. Благодаря ти още веднъж.

Благодаря ти много! Радвам се, че се намират още добри хора като вас, който помагате на собствена воля. Благодаря ти още веднъж.

Съжалявам.. без да искам ти дадох минусче, а исках да ти дам +. Може ли някой да поправи грешката ми.. http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/sad.gif

Подарявам лиценз за КИС 2010 за още 157 дни

може ли лиценза

:)

Имаш ЛС

много съм ти благодарен :)

На някой да му се намира излишен лиценз за NIS2010, че моя е на привършване. Благодаря ви предварително!

На някой да му се намира излишен лиценз за NIS2010, че моя е на привършване.

Благодаря ви предварително!

Имаш ЛС ;)

Ще помоля ако някои има лиценз наNorton IS да ми помогне на л.с.Благодаря p.с @Nikssi,моля те дай link към онзи руски Site с промоцията където беше на Нортон.

Може ли някой да ми помогне със промоцианален лицез за Kaspersky Internet Security 2010 9.0.0.736 :)

благодаря предварително :cool:

Ще помоля ако някои има лиценз наNorton IS да ми помогне на л.с.Благодаря

p.с @Nikssi,моля те дай link към онзи руски Site с промоцията където беше на Нортон.

За тази страница ли става въпрос? http://www.symantec.com/content/ru/ru/home_homeoffice/try2010/try90.html

Ще помоля ако някои има лиценз наNorton IS да ми помогне на л.с.Благодаря

p.с @Nikssi,моля те дай link към онзи руски Site с промоцията където беше на Нортон.

Имаш подаръче :)

Сайта - http://symantecclub.getbb.ru/index.php?sid=65a4f731adc23dfe74d42be642dd007d

Подарявам лиценз за НОД32 валиден до 22.12.2010.

Който иска да пише. :wors:

П.С имам още един от майка ми валиден до 25.11.2010 защото и сложихме авира премиум секюрити суит

Който иска да пише за другият

Някой ако иска намерих още от един сайт пак валидни до 22.12.2010

Който иска да пише за другите от сайта изпробвани и работят

Редактирано от Webtut-Bg SupporT® (преглед на промените)

Здравейте,някой разполага ли с излишен лиценз за Iкarus virus.utilites?Извинявам се че,ви ангажирам ама сам не успях да се справя(: 

Здравейте,някой разполага ли с излишен лиценз за Iкarus virus.utilites?Извинявам се че,ви ангажирам ама сам не успях да се справя(: 

Аз си взимах всеки месец от тук:

http://www.ikarus.at/en/private/downloads/license-key/index.html

Преди пращаха безброй ключове, независимо, че ги исках все от един и същи email.Не зная дали още раздават така благородно, но поне за месец ще имаш, със сигурност.:ph34r:

@clonning Благодаря за инфото-сработва успешно все още(:

Някой има ли излишен лиценз за KAV 2010/2011. Преди време stivandim благородно ми предостави 2 бр. на се оказа , че не стават /сигурно са за онези китайски промоции/.Излиза ми съобщение , че не мога да активирам версията , като използвам ключ за друга версия.Моля помогнете!

Някой има ли излишен лиценз за KAV 2010/2011.

Надявам се да са все още активни,имаш ЛС.

Подарявам на редовно участващите тук промо лицензи за Agnitum Outpost Firewall Pro 7.0.1 и за Agnitum Outpost Security Suite Pro 7.0.1 пишете на лични.

------------подарени--------------------------

Може ли лиценз за есет 4.3 бизнес версия давам за стандартна. Благодаря

Може ли лиценз за есет 4.3 бизнес версия давам за стандартна.

Благодаря

Не съм на 100% сигурен, но я пробвай да активираш бизнес версията със лиценза за стандартната- трябва да стане.

Аз лично съм ползвал 5-6  триал лиценза за стандартните версии на ESET NOD32 Antivirus 3.0.695.0 Business edition на служебния си комп, докато туткавия админ се накани накрая да купи....

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.