Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Подаряване на неизползвани промоционални лицензи за програми за защита

Featured Replies

Здравейте,на някой да му се намира излишен лиценз за Avast IS?

Благодаря предварително!

За Avast IS промоции няма! Малка ли ти е промоцията,че имаш на разположение напълно безплатната им антивирусна. Почти няма разлика между платената и безплатната.
  • Отговори 2,3k
  • Прегледи 210,8k
  • Създадено
  • Последен отговор

За Avast IS промоции няма! Малка ли ти е промоцията,че имаш на разположение напълно безплатната им антивирусна. Почти няма разлика между платената и безплатната.

Напълно съм наясно с качествата на платената и безплатната версия на програмата,но тъй като раздела "Подаряване на неизползвани лицензи за програми в защита" привлече вниманието ми , реших да пробвам късмета си...'ivan_baroveca' - хубава вечер ти желая!

Здравейте, На някой да му се намира лиценз за Kaspersky Password Manager? Предварително ви благодаря.

Здравейте,

На някой да му се намира лиценз за Kaspersky Password Manager?

Предварително ви благодаря.

Досега е нямало промоция за Kaspersky Password Manager и няма откъде да вземем,че да подарим. Ако искаш мога да ти дам лиценз за Kaspersky Internet Security 2010 :blink:

Благодаря но съм с Kaspersky PURE. Затова искам да намеря лиценз за Kaspersky Password Manager за да мина на KIS 2010 ама може и да си купя така като гледам е $24.95 и май е постоянен лиценз.

Редактирано от Big_N (преглед на промените)

Някой има ли излишен лиценз за KIS 2010 да ми даде ,ако може ...Благодаря...

Имаш ЛС :blink:

Ванката е човек с голямо сърце -само се чудя колко бири може да изпие ? Ако имаш път през Плевен си добре дошъл... :wors:

Ванката е човек с голямо сърце -само се чудя колко бири може да изпие ? Ако имаш път през Плевен си добре дошъл... :wors:

Много близко съм до Плевен.:blink: . Аз винаги съм искал да помагам. Знам,че с лицензите, които подарявам няма да спра пиратството, но все пак искам да допринеса за неговото намаляване. :wors:

Редактирано от ivan_baroveca (преглед на промените)

Много близко съм до Плевен.:wors: . Аз винаги съм искал да помагам. Знам,че с лицензите, които подарявам няма да спра пиратството, но все пак искам да допринеса за неговото намаляване. :wors:

БРАВО :blink:

Давам ключ за НИС 2010 за около 350 дена

Здравей. Ако все още не си го дал, ще ти бъда благодарен за него.

Здравей. Ако все още не си го дал, ще ти бъда благодарен за него.

Запазен е засега,ако не го вземе момчето ще го пусна пак(чакам го да се прибере от даскало,че да му го дам)

Добавям и 3 за Gdata IS 2010 oт 6-месечната промоция (не съм ги пробвал)

--Подарен e за НИС–– остават 3-те за GDATA IS + 1 за Avira AntiVir Premium Security Suite,валиден до 14.11.2010

Редактирано от pogrebnyak (преглед на промените)

Запазен е засега,ако не го вземе момчето ще го пусна пак(чакам го да се прибере от даскало,че да му го дам)

--Подарен e за НИС–– остават 3-те за GDATA IS

Няма проблем. Мерси за отговора.

Подарявам 6 месечни лицензи за Norton Internet Security 2010. Който иска, да пише. :headphones:

Мерси много за лиценза.

Редактирано от Гост (преглед на промените)

Подарявам лиценз за KIS 2010 , валиден до 2010.11.04 

тарся за Нортан антивирус 2010 ако има некои да го пусне на лс.

--Подарен e за НИС–– остават 3-те за GDATA IS + 1 за Avira AntiVir Premium Security Suite,валиден до 14.11.2010

Бих искал лиценза за Avira AntiVir Premium Security Suite. Благодаря предварително ;)

Редактирано от s_dimitrov12 (преглед на промените)

Бих искал лиценза за Avira AntiVir Premium Security Suite. Благодаря предварително ;)

Имаш ЛС

Подарявам лиценз за KIS 2010 , валиден до 2010.11.04 

ще помоля за лиценза

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.