Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Подаряване на неизползвани промоционални лицензи за програми за защита

Featured Replies

Ако става и за ОА premium , да знаеш , че приемам подаръци :) Искам да я комбинирам с KAV. Преди я пробвах , но с крак и нещо не ми се понрави и сега съм с KAV и Outpost и защитната стена ми регистира много DOS атаки и някакви SINGLE_SCAN_PORT. Ако става лиценза нямам нищо против да пробвам програмата.

Не имам и там отделен ако искаш :bye1:
  • Отговори 2,3k
  • Прегледи 210,8k
  • Създадено
  • Последен отговор

Не имам и там отделен ако искаш :bye1:

Понеже не съм голям специалист / а и след критичното мнение на TNN :) / , по твоя преценка , ако ОА е по добра от OUTPOST мога и да се възползвам от лиценза. Ако смяташ , че това не е твърде необходимо , нека някой друг да го използва .

Подарявам лиценз за Kaspersky Internet Security 2010 за 200 дни, комерсиален за повече от един компютър.Проверих и си работи лиценза.Ключът е от американската промоция за Уиндоус 7 и един ключ става за 15 компа.Който иска да пише.

Подарявам лиценз за Kaspersky Internet Security 2010 за 200 дни, комерсиален за повече от един компютър.Проверих и си работи лиценза.Ключът е от американската промоция за Уиндоус 7 и един ключ става за 15 компа.Който иска да пише.

Още ли го подаряваш? Аз търся именно това :)

Някой да има нещо за нод 32 4?

Някой да има нещо за нод 32 4?

Аз имам лиценз да септемви 2010. Устройва ли те? Дадох го.

Подарявам още два лиценза за Kaspersky IS 2010 за 83 дена.

Редактирано от ivan_baroveca (преглед на промените)

На някой да му се намира излишен лиценз за НОД 32? Благодаря!

ако може един,мерси

На някой да му се намира излишен лиценз за Нортон Интернет Секюрити 2010 Благодаря!

И аз имам 2 от промоциите на Оnline Аrmor Premium -до ноември . Ако някои ги иска да ми пише на л.с.

Ако не е късно,ще се възползвам от 1 такъв-остават ми 5 дена от стария лиценз...Благодаря предварително!

Ако не е късно,ще се възползвам от 1 такъв-остават ми 5 дена от стария лиценз...Благодаря предварително!

имаш ЛС

Аз имам лиценз да септемви 2010. Устройва ли те? Дадох го.

Здравей! Ако ти е останал 1 от 83-дневните, ще съм ти благодарен, че имах един от промоция, но го blacklist-наха.

Здравей! Ако ти е останал 1 от 83-дневните, ще съм ти благодарен, че имах един от промоция, но го blacklist-наха.

Имаш ЛС!

подарявам 1 год.лиценз за Kaspersky Security Suite CBE 2010 мисля че става и за KIS 2009 8.0.0.523 :)

Редактирано от stivandim (преглед на промените)

Ако на някой му трябва код от днешната промоция на ZoneAlarm PRO да пише.

на някой да му се намира ключ за Defense Wall. Ако на някой му трябва за Zone Alarm PRO имам един.

Аз пък имам 10-на за Zone Alarm PRO ако на някой му харесва да пише.

• 2 седмици по-късно...

Подарявам 1 лиценз за NIS2010 и 1 лиценз за Norton 360 :angry:

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.