Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Подаряване на неизползвани промоционални лицензи за програми за защита

Featured Replies

Подарявам 1 лиценз за NIS2010 и 1 лиценз за Norton 360 :angry:

Интересувам се от този за NIS 2010- благодаря предварително.
  • Отговори 2,3k
  • Прегледи 210,8k
  • Създадено
  • Последен отговор

Подарявам едномесечен лиценз за ESS :)

Подарявам едномесечен лиценз за ESS :lol6:

Какво правиш? Редовен триал е това. Май си имам в повече няколко за ESS за повече месеци - желаещи могат да ми пишат на ЛС. Едномесечни те сами могат да си получат. Поздрави

Какво правиш? Редовен триал е това. Май си имам в повече няколко за ESS за повече месеци - желаещи могат да ми пишат на ЛС. Едномесечни те сами могат да си получат. Поздрави

Понеже няма да го ползвам а ще изгори :lol6:

Понеже няма да го ползвам а ще изгори :lol6:

Все пак не си го купувал, нали? Моите за ESS са от размени в други форуми и дори не зная дали са валидни - ако го активираш похабяваш право на ползване, ако не го ползваш...Мога да ги предоставя на хора с желание да не ги похабяват - защото ако ги активирам за да проверя дали е валиден, аз ще съм го сътворил похабяването...

Все пак не си го купувал, нали? Моите за ESS са от размени в други форуми и дори не зная дали са валидни - ако го активираш похабяваш право на ползване, ако не го ползваш...Мога да ги предоставя на хора с желание да не ги похабяват - защото ако ги активирам за да проверя дали е валиден, аз ще съм го сътворил похабяването...

Убеден съм, че грешиши! Лицензите ти за продуктите на ЕСЕТ, ако изобщо са истински, със сигурност вече текат....ако не са даже вече изтекли!

Лицензи за НОД или ЕСС текат от датата на получаването им и са с фиксирана дата на изтичане! Те не се влияят от т.н."активиране"...те вече текат от момента на получаване!

Убеден съм, че грешиши! Лицензите ти за продуктите на ЕСЕТ, ако изобщо са истински, със сигурност вече текат....ако не са даже вече изтекли!

Лицензи за НОД или ЕСС текат от датата на получаването им и са с фиксирана дата на изтичане! Те не се влияят от т.н."активиране"...те вече текат от момента на получаване!

Ето например за ESET NOD32 Home, Standart, MS DOS

EAV-30425024

cems7hdmdc

Expiry Date: 29.10.2010 Как ще е изтекъл? Ама мога ли примерно на десет или повече компютъра да го цапцаросам? Има отлични безплатни стени да са му компания...Ще го блокират.Ако не го блокират - значи нищо не контролират...Някой може да пробва - предоставих един от подаръците си.Имам и още. Поздрави

На някой да му се намира лиценз за Avast pro,или internet security ;) Заменям го за 1 лиценз за ess/nod 32.

На някой да му се намира лиценз за Avast pro,или internet security ;)

Заменям го за 1 лиценз за ess/nod 32.

Няма да намериш! забрави! Аваст никога не са имали промоция! Каква по-голяма промоция искаш от Безплатната версия, която почти не се отличава от Про версията!

Принципът е - ако е user и password, това 100% значи, че вече тече. Аз имам спечелен сериен номер, който вече няма срок на годност, така да се каже. Мога да го активирам когато искам, но в момента в който срещу него получа user и password, почва да тече. Това казва един от техните модератори в официалния форум.

Днес е празник и подарявам един лиценз за DefenseWall v3 -имам два единия си го купих другия е подарък за бета тестването ми :biggrin: Струва 30 долара има една година съпорт иначе е пожизнен ;) Обаче е на мое име и за съпорт трябва да се обръщате към мен иначе няма да ви обърнат внимание :rolleyes:

Няма да намериш! забрави! Аваст никога не са имали промоция! Каква по-голяма промоция искаш от Безплатната версия, която почти не се отличава от Про версията!

Има голяма разлика м/у Avast free antivirus и Avast Internet Security. Най-малкото получаваш защитна стена.

http://www.avast.com/free-antivirus-download#tab3

Има голяма разлика м/у Avast free antivirus и Avast Internet Security. Най-малкото получаваш защитна стена.

http://www.avast.com/free-antivirus-download#tab3

Защитната стена на Аваст не е кой знае какво. Стената на Уиндоус 7 е много по-добра от нея, според мен. Едва ли потребителя го интересува дали обновлението е бързо или не. Важно е да пази. Безплатната алтернатива е много добра, с минимални разлики от платената.

на някой да му се намира излишен лиценз за kis 2010 много ще съм му благодарен

Имаш ЛС :)

Евала,пич-само така(-:

Здравейте,на някой да му се намира излишен лиценз за Avast IS? Благодаря предварително!

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.