Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Подаряване на неизползвани промоционални лицензи за програми за защита

Featured Replies

Давам лиценз за НОД 32 Антивирус до 22.06.2010.Който иска да пише. ПП-Вече го дадох.

Редактирано от ivan_baroveca (преглед на промените)

• Отговори 2,3k
  • Прегледи 210,8k
  • Създадено
  • Последен отговор

На някой да му е останал все още лиценз за g-data 2010? ;):whist:

тук //www.techno360.in/free-3-months-license-for-3-norton-products/

10х :clap:

Free 3 months Norton Internet security 2009 (german promo)

Пращат ти версия за сваляне на немски

Не те ли устройваше 180 дневен лиценз?

Редактирано от nikssi (преглед на промените)

Posted on 21-07-2009 :)

Ами кво да ти кажа.... явно не всеки следи нещата "изкъсо"....

Free 3 months Norton Internet security 2009 (german promo)

Пращат ти версия за сваляне на немски

Не те ли устройваше 180 дневен лиценз?

Е то ще я пробвам на другия кашон докато изтече,така че не ми трябва за толкова дълъг период.

Ами кво да ти кажа.... явно не всеки следи нещата "изкъсо"....

дополняю сооб. от ______ .прямую ссылку получить невозможно .если нет родственников или друзей зарегестрированных на линии союз баварских студентов (так я перевёл)

1. вопрос предсавителю -как долго можно активировать ключи -------------- ответ я точно знаю что весь март активаторы 1 и 2 раздачи работоспособны. дальше не принято решение.

2.вопрос по апрельской раздаче ----------------------- ответ на стадии решения с редакцией журнала

p.s. тестирование бета-версий 2011 планируется подчёркиваю планируется на м юнь

Около 1-2 април се очаква да тръгне промото :lol6:

Редактирано от nikssi (преглед на промените)

Някой да разполага с излишен лиценз за Kaspersky Anti Virus?За предпочитане е за 2009,но и за 2010 става.:) Благодаря предварително.:)

Ако на някого му се намира излишен лиценз за Avast! Internet Security 5 да пише! Благодаря предварително! ;)

Ако на някого му се намира излишен лиценз за Avast! Internet Security 5 да пише! Благодаря предварително! ;)

От къде някой би могъл да има лиценз за Аваст, след като такива никога (до колкото знам) не са били раздавани във вид на промоция! :lol6:

за Trust Port Antivirus 2010 на някой да му се намира.благодаря.

Някой да разполага с излишен лиценз за Kaspersky Anti Virus?За предпочитане е за 2009,но и за 2010 става.:)

Благодаря предварително.:)

имам за кав 2010 все още ли търсиш ако не си намерил пиши на лс и ще те пратя :)

Здравейте момчета, на някой да му се намира лицез за Trend Micro от промоцията наскоро? Ако някои има да ми пише на л.с. Thank you.

Добър вечер! Търся лиценз за kaspersky KIS/KAV за 2010г. Предварително благодаря !

За съжаление да . Ако имате лиценз моля дайте ми.

За съжаление да . Ако имате лиценз моля дайте ми.

http://www.kaldata.com/forums/index.php?showtopic=12468&st=360&p=1662318&#entry1662318

http://www.kaldata.com/forums/index.php?showtopic=129330&st=210&p=1663304&#entry1663304

Нали беше най-добрата,поне пишете каква е причината,ще бъде интересно за всички ни.

Ако имаше свободен промо лиценз,той щеше да бъде предложен от съфорумци,аз не виждам обаче подобни предложения от последните страници насам в темата.

Edit:Всъщност @stivandim е предложил един за KAV 2010 пишете му,ако не го е подарил вече на някой.

На ЛС съществува обмен - лично аз съм предоставял единствено на съфорумци, които с участие и с мнения са ме заинтригували и нещо съм научил от тях. Обаче промоцията е за този, който е успял в периода на валидност да се възползва. Не зная тези размяни доколко са коректни спрямо правилата - не се замислям за първи път за това.Защо ми е забранено да показвам крак-патч-кийгени, след като там има толкова много буболечки!? А псевдопромоциите са много повече от реалните такива - някои дори предполагат ли какви "услуги" взаимно си извършват? В доста сериозни форуми няма подобна тема - е - това модераторите го преценяват. Аз всякак съм съгласен. Поздрави

Подарявам лиценз за BitDefender antivirus :rolleyes:

Здравейте момчета,

на някой да му се намира лицез за Trend Micro от промоцията наскоро?

Ако някои има да ми пише на л.с.

Thank you.

Виж в подписа ми....там има 1 годишна промоция на Trend Micro IS....би трябвало да работи. Инсталационен файл е, не е лиценз!

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.