Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Подаряване на неизползвани промоционални лицензи за програми за защита

Featured Replies

Подарявам лиценз за КИС за около 150 дни -който иска на Л. С . :) Подарен е :whist:

Редактирано от Гост (преглед на промените)

• Отговори 2,3k
  • Прегледи 210,8k
  • Създадено
  • Последен отговор

Не, не става да активирам със стандартната бизнеса

Не, не става да активирам със стандартната бизнеса

Хм, да не би лиценза да е невалиден вече, пробвай го на стандартна версия дали ще се активира.

Пък и за какво ти е бизнес версията, като разликата е само във възможността за административно управление при бизнеса, и може би подръжката- иначе всичко си е еднакво на двете версии....

Редактирано от stefanvalja (преглед на промените)

Хм, да не би лиценза да е невалиден вече, пробвай го на стандартна версия дали ще се активира.

Пък и за какво ти е бизнес версията, като разликата е само във възможността за административно управление про бизнеса, и може би подръжката- иначе всичко си е еднакво на двете версии....

Искам бизнес весията защото по ми харесва и е по защитена.

И аз бях с него докато бях с стандартната версия.

И сега го пробвах да изтегля пълната версия на стандартната и тя тръгна

Редактирано от Webtut-Bg SupporT® (преглед на промените)

Искам бизнес весията защото по ми харесва и е по защитена.

И аз ббях с него докато бях с стандартната версия

Няма разлика между стандартна и бизнес версия и при двете защитата е една колегата ти го каза е и аз ти го казвам а и тук лиценз за бизнес версия няма как да намериш!

Няма разлика между стандартна и бизнес версия и при двете защитата е една колегата ти го каза е и аз ти го казвам а и тук лиценз за бизнес версия няма как да намериш!

Добре само питах.

Оставам си с стандартната. :).

Без това имам лиценз:)

Някой разполага ли със стогодишният DW ( програмата + лиценза ). Моят съм го затрил някъде и ми трябва.

Редактирано от nikssi (преглед на промените)

Някой разполага ли със стогодишният DW ( програмата + лиценза ). Моят съм го затрил някъде и ми трябва.

Имаш ЛС за DW :)

Подарявам шест месечни лицензи за Gdata IS 2011.Също така подарявам и 4 три месечни лицензи за BitDefender IS 2010.

Ванка благодаря за лиценза(KAV 2011) Публикувано изображение 

Ако някой има лиценз за Norton IS 2010 или Norton 360 би ли ми подарил? http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/sad.gif

Какво стана с лиценза който ти дадох -да не са го блокирали? Сега погледнах в акаунта ми и не е блокиран! Подарявам лиценз за Comodo Intenet Security Complete за три компютъра е и е за около 350 дни...От промоцията е :biggrin: Подарен е вече...

Какво стана с лиценза който ти дадох -да не са го блокирали? Сега погледнах в акаунта ми и не е блокиран!

Трябва ми за един приятел..Лицензът, който ми даде е добре.

Случайно на някой да му се намира излишен лиценз за Outpost Firewall Pro че вече съм с публично ИП и не е хигиенично да стоя без защитна стена

Редактирано от capnemo (преглед на промените)

Случайно на някой да му се намира излишен лиценз за Outpost Firewall Pro че вече съм с публично ИП и не е хигиенично да стоя без защитна стена

Имаш ЛС :P

Публикувано изображениеЕто колко спестяваме общо взето благодарение на хората пишещи тук...Bomba.bg

Respect...(:

Публикувано изображениеЕто колко спестяваме общо взето благодарение на хората пишещи тук...Bomba.bg

Respect...(:

AVG ДА Е ПО-СКЪПА ОТ NIS 2010.....Ужас!! Тия мислят, че ние копаем парите или ги събираме от клончетата на някое дъро..... :eek:

Случайно на някой да му се намира лиценз за Kaspersky Internet Security 2010 9.0.0.736 благодаря предварително

Имаш ЛС :cool:

Подарявам лиценз за Emsisoft Anti-Malware-едногодишен :cool:

На някой да му се намира лиценз за OutpostSS или Outpost firewall ? Благодаря ви!

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.