Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Подаряване на неизползвани промоционални лицензи за програми за защита

Featured Replies

Дано не ставам нахален, защото пак ще поискам лиценз за Norton Internet Security 2010.Ако някой има- ще му бъда благодарен.

Имам един 180 дневен от предното промо нямам представа дали още работи. Не е активиран досега.

• Отговори 2,3k
  • Прегледи 210,8k
  • Създадено
  • Последен отговор

Ако на някой му се намира един KIS 2011 ще съм благодарен :)

Ако има значение версията е 11.0.1.400 търси се клуче :)

Подарявам промо лиценз за новата версия на Trojan Remover 6.8.2 Build 2596

Ти да не ги копаеш тия лицензи а ? Който иска да се докосне до съвършенството на DefenseWall да ми пише на Лични и ще му подаря лиценз защото съм свестен тип или просто защото така ми харесва :)

Ти да не ги копаеш тия лицензи а ? Който иска да се докосне до съвършенството на DefenseWall да ми пише на Лични и ще му подаря лиценз защото съм свестен тип или просто защото така ми харесва :)

Може ли лиценз? ;)

И би ли ми казал от къде да я сваля на БГ ?

Може ли лиценз? :P

И би ли ми казал от къде да я сваля на БГ ?

Имаш лично съобщение и да не забравяте вечер да ме споменавате в молитвите си :ph34r:

Редактирано от Гост (преглед на промените)

Днес си инсталнах НИС 2011 бета на нетбука си. Очарован съм , че не товари процесора кой знае колко много / Нетбука е с 1 Гб рам , процесор Интел Атом N270 и сам му инсталирал Уиндоус 7 ултимейт Х86 /. Мисля да остана с него , но лиценза ми е за 7 дни. Ако някой има излишен лиценз и има желание да ме черпи един , ще съм му много благодарен.

Днес си инсталнах НИС 2011 бета на нетбука си. Очарован съм , че не товари процесора кой знае колко много / Нетбука е с 1 Гб рам , процесор Интел Атом N270 и сам му инсталирал Уиндоус 7 ултимейт Х86 /. Мисля да остана с него , но лиценза ми е за 7 дни. Ако някой има излишен лиценз и има желание да ме черпи един , ще съм му много благодарен.

Ми регистрирай се и те ще ти дадат лиценз :)Тук става http://www.symantec.com/norton/beta/register.jsp?pvid=nis2011beta_overview Ще ти пратят тестов лиценз за 120 дни

Редактирано от Гост (преглед на промените)

Ми регистрирай се и те ще ти дадат лиценз :)Тук става http://www.symantec.com/norton/beta/register.jsp?pvid=nis2011beta_overview Ще ти пратят тестов лиценз за 120 дни

Благодаря за бързия отговор.Аз се бях регистрирал още в началото , ама кой да види , че имам ключ на имейла.

Благодаря за бързия отговор.Аз се бях регистрирал още в началото , ама кой да види , че имам ключ на имейла.

Моля нали затова сме хора да си помагаме ! :)

Моля ви много,

Имам инсталиран КИС2011 може лу да ми дадете лиценз за него.

Защото ми минаха 30 дни http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/sad.gif

И пламене лиценза ти не работи.

Пишр че вече е активиран над допустимият път пъти

Моля ви сега съм без лиценз.

Редактирано от stamat15 (преглед на промените)

Моля ви много,

Защото ми минаха 30 дни http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/sad.gif

Ми той Пламен не работи за Касперски че всеки ден да му дават нови кодове :whist:

Ми той Пламен не работи за Касперски че всеки ден да му дават нови кодове :whist:

Да де знаеш какво намеквам и така не намерих работещ ключ.

ВЕЧЕ СЪМ С Kaspersky Anti-Virus 6.0 for Windows Workstations.

с лиценз за 600 компа.

офтопик: Който иска лиценз да пише :)

Моля ви много,

=CyBeR= избери си един от двата профила през който да пишеш,не се мисли за голям хитрец,а нас за будали!

Очаквам лично да ме информираш на лични в противен случай и двата ти профила заминават във фризера!

Предупреден си публично!

Може ли някой да ми подари лиценз за Kaspersky Internet Security 2010/2011? Искам да предложа нещо на модераторите на тази тема.Защо не се промени заглавието на "Размяна и подаряване на легални лицанзи за програми в защита". Предлагам това заглавие,защото сигурно много от нас имат и излишни ЛЕГАЛНИ лицензи,които не ползват.Идеята е следната. Да разменят неизползваните си лицензи,за други,които ще използват!Какво ще кажете?Така и двете страни ще бъдат удовлетворени. Ето например аз имам повече от едногодишен лиценз за BitDefender Antivirus 2010 и BitDefender IS 2010,но не ги ползвам. Затова искам да ги разменя за едногодишен за Касперски ИС 2010/2011.

Ако някой има лиценз за Norton 360,ще му бъда благодарен ако го сподели с мен.:rolleyes:

Имам инсталационен OEM90 promo ,ако можеш му измъкна лиценза ще ти го пратя.Имай на в предвид, че е около 100МБ файла.

Имам инсталационен OEM90 promo ,ако можеш му измъкна лиценза ще ти го пратя.Имай на в предвид, че е около 100МБ файла.

Вече инсталирах Нортън 360 триал и ми трябва само ключ. :D

Редактирано от ivan_baroveca (преглед на промените)

Вече инсталирах Нортън 360 триал и ми трябва само ключ. :D

Нямах на в предвид да го инсталираш!

....ако можеш му измъкна лиценза .....

Не мога да му измъкна лиценза.

Безименния може и да успее,ще му драсна довечера,ако не си намерил до тогава,на него му се отдава да ръчка инсталационни файлове!

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.