Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Подаряване на неизползвани промоционални лицензи за програми за защита

Featured Replies

Здравейте съфорумци !

Лиценза ми за Dr.WEB anti-virus for Symbian изтича. Ще съм благодарен на някой лиценз за същата програма или в краен случай може и за друга антивирус програма . Става въпрос за тел. Нокиа, версията на Symbian, не я зная точно, но ако трябва ще я разбера.

П.С.

Телефонът ми, не се погажда с BullGuard антивирус !

Май ключетата за Др Веб са в тази тема:http://www.kaldata.com/forums/topic/172414-%d0%bb%d0%b8%d1%86%d0%b5%d0%bd%d0%b7%d0%b8-%d0%b7%d0%b0-dr-web-security-space-antivirus-%d0%b8-mobile-security/page__st__40#entry2281089

С Испанско прокси можеш да получиш за 3 месеца ESET Mobile Security от Тук:http://promos.eset.es/agoramovil/

• Отговори 2,3k
  • Прегледи 210,8k
  • Създадено
  • Последен отговор

Мислех да тествам G Data Internet Security но, както е тръгнало скоро няма да стигна до нея,а лиценза си върви...затова го подарявам.

Лиценза е валиден до: valid to: 12.11.2012 ако някой му трябва да пише на лични..

пп.Подарен. Приятно ползване

Редактирано от nikssi (преглед на промените)

Хайде да раздвижим темата с едногодишен за Panda Cloud Antivirus Pro Edition

п.с. Кой е толкова слънчасал, че ми изтри промото на Мcafee без причина?До тук бях с промоциите!

Хайде да раздвижим темата с едногодишен за Panda Cloud Antivirus Pro Edition

Предполагам подарявате такъв лиценз (стига да не е късно вече). :)

А,баш...
  • 2 седмици по-късно...

Имаш го от мен :)

Някой разполага ли с излишен ключ за G Data AntiVirus или Internet Security 2013? Ще съм му благодарен, ако го сподели :)

Някой разполага ли с излишен ключ за G Data AntiVirus или Internet Security 2013? Ще съм му благодарен, ако го сподели :)

Ще ти пратя един,който трябва да е за 6 месеца, но е от 9.07. тази година,тоест изтекъл е почти месец,не знам дали ще се активира и за какъв период ще е....

Дано ти свърши работа,пращам на лични, на мен също ми е подарен да уточня.

Подарявам ключ за Emisoft- Anti-Malware по принцип е за 599 дни,веднъж е активиран,но програмата е деинсталирана отдавна,ако някой го иска да пише...

Подарявам два лиценза за по един компютър за NOD32 Antivirus от испанската промоция - валидни до 03.12.2012г.

Подарявам два лиценза за по един компютър за NOD32 Antivirus от испанската промоция - валидни до 03.12.2012г.

Ще може ли един.

Имате ЛС. Остава още един лиценз...

Благодаря.

Търся лиценз за Avira antivirus.

Явно не е много популярна тази антивирусна и лицензите са кът.

Някой разполага ли с излишен ключ за G Data Internet Security 2013? Ще съм му много благодарен!!!

Подарявам лиценз за G Data Internet Security 2013-подарен Търся лиценз за касперски интернет секюрити 2012 или 2013 руска версия

Редактирано от DakataGb (преглед на промените)

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.