Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Подаряване на неизползвани промоционални лицензи за програми за защита

Featured Replies

Абе хора, някой има ли license key за kasperksy internet security поне за 60 дни

http://www.kaldata.com/forums/topic/198479-kaspersky-internet-security-2012-free-60-days/?p=2423920

• 2 седмици по-късно...
  • Отговори 2,3k
  • Прегледи 210,7k
  • Създадено
  • Последен отговор

Моля за лиценз за Quick Heal Total Security 2013, ако някой има излишен.

Подарявам едногодишен лиценз за Kaspersky IS 2013.  Нека лакомията да не е с предимство. Който наистина има нужда, той да пише :)

Подарен

Редактирано от ivan_baroveca (преглед на промените)

Моля за лиценз за Quick Heal Total Security 2013, ако някой има излишен.

Има далеч по-добри решения за защита (казвам го от личен опит).Разрови се из форума, преди време бях поствал OEM регистриранаа версия за 4 мес.

И аз така мисля не се доверявай точно на тази програма има къде по добри и то за без пари!

И аз така мисля не се доверявай точно на тази програма има къде по добри и то за без пари!

Че и говорещи езика ни... :wink12:

Някой да има лиценз за Есет Антивирус или да може да ми даде работещо промо? Мерси предварително :)

Подарявам промоционален едногодишен лиценз за  Bitdefender Internet Security 2013

Ще се радвам да го получа

Подарявам  3  промоционални едногодишни лицензи  за  Bitdefender Internet Security 2013

Ако може и за мен един!Благодаря!

Момчета, трябва ми лиценз за NOD32 Antivirus, но по-дългичък. 30 или 60 дневен са малки. Ще го дам на много мой, ще го използва докрай със сигурност. Благодаря предварително.

Аз също търся лиценз за Нод Антивирус който да е по дългичък. Ще съм много благодарен ако някой ми предостави такъв. Мерси предварително :)

Подарявам  промоционален едногодишен лиценз  за  Bitdefender Internet Security 2013

ако може да дадеш един .....благодаря предварително

някой ако е успял че закъснях със времето за Bitdefender

Дали се намира още някой,който е успял да докопа повечко лицензи за Bitdefender?Ще съм адски благодарен,ако някой сподели ;)

Дали се намира още някой,който е успял да докопа повечко лицензи за Bitdefender?Ще съм адски благодарен,ако някой сподели ;)

Готово.

Подарявам лиценз за KIS 2013, имащ до изтичането не по-малко от 250 дни, дори са повече! Желаещите да пишат на ЛС, един ще го получи, след като прегледам дали е бил активен в темите за Касперски от този форум т.е хора, които не са били е добре да не пишат.

Подарявам лиценз за Bitdefender IS 2013 от промоцията за 1г.Първия писал на лични го получава.
Подарен
P.S. Душиците от Битдефендър ми пратили мейл с 3 лиценза за  Bitdefender Antivirus Plus 2013 за по 1 годинка да ги споделя с приятели.Ако някой иска да пише ЛС.

Редактирано от pogrebnyak (преглед на промените)

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.