Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Подаряване на неизползвани промоционални лицензи за програми за защита

Featured Replies

Някой да има нещо за Bitdefender IS?

Готов си.

• Отговори 2,3k
  • Прегледи 210,8k
  • Създадено
  • Последен отговор

Ето тук са на още по лесно място Trial-ите за нод32.

Как на по-лесно място били, та те са известни в десетки сайтове и веднага биват блокирани.Много по-разумно е всеки да попълни формуляра и да си получи индивидуални име и парола. :)

Най-добрият и сигурен начин е използването на легални ключове макар и едномесечни.Ако искате да използвате продуктите на Есет, отделете по 2-3 мин. веднъж месечно и попълнете данните от този линк.На имейла ви ще бъде изпратени име и парола с които можете да активирате и използвате програмата в рамките на един месец.Забележете, че след първата регистрация трябва да смените адреса.

И кво има на този линк?

Редактирано от Highagain (преглед на промените)

С кво има на този линк?

Как к'во бе братко?

Как к'во бе братко?

Питам те какво има??? като го даваш линка?

Питам те какво има??? като го даваш линка?

Ти направо ме уби, 3 реда описание не са ли достатъчни? :ohmy:

Ти направо ме уби, 3 реда описание не са ли достатъчни?

Явно ти е много трудно да напишеш какво аджиба има на този линк който ни даде? Така, че продължаваме да гадаем?

Публикувано изображение

Как на по-лесно място били, та те са известни в десетки сайтове и веднага биват блокирани.Много по-разумно е всеки да попълни формуляра и да си получи индивидуални име и парола. :)

Ами от твоя линк като отворих не успях да намеря формата, избрах точно кой продукт използвам на нод, но ме препраща за download, а няма trial password. До колкото знам тези trial-и не са нещо забранено. Забраняват онези другите, които са за по 6 месеца и година. Не знам може и да бъркам.

Не знам защо така се получава при вас, при мен всичко е както трябва да бъде.Вероятно използвате някакви банер/ад блокери:

Публикувано изображение

Преди време имаше десетки линкове за пробни лицензи, но почти всички заминаха.Предполагам, че има и други работещи освен този, които съм дал.

Аз го използвам от доста време, при мен работи и за това го дадох.

Не знам защо така се получава при вас, при мен всичко е както трябва да бъде.Вероятно използвате някакви банер/ад блокери:

Публикувано изображение

Преди време имаше десетки линкове за пробни лицензи, но почти всички заминаха.Предполагам, че има и други работещи освен този, които съм дал.

Аз го използвам от доста време, при мен работи и за това го дадох.

Това изобщо не излиза при мен, възможно ли да е заради AdBlock + ?

Това изобщо не излиза при мен, възможно ли да е заради AdBlock + ?

Разбрахме, че не излиза.Изключи го и пробвай, така ще разберем със сигурност.Нещо блокира страницата аз друго обяснение нямам.

Я пробвайте този (алтернативен) линк.

Публикувано изображение

При мен и двата работят без проблем.

Редактирано от luckyboy (преглед на промените)

Разбрахме, че не излиза.Изключи го и пробвай, така ще разберем със сигурност.Нещо блокира страницата аз друго обяснение нямам.

Публикувано изображение

От adblock е било: Публикувано изображение  Добре че пак сравнително лесно се намират едномесечните кодове. Иначе забранено ли е да се качват тези trial-и както са го направили на онази страница в бука..?

Ето къде бил проблема :)

За забранено, никой няма да ти търси отговорност.По-скоро е безсмислено, понеже като се разпространят биват моментално блокирани.Не знам дали това важеше и при trial лицензите, но е излишно да се експериментира при положение че всеки може да си набави индивидуалено име и парола.

Ай успех!

Някой да има нещо за   AVG Anti-Virus 2014 14.0 Build 4142

Момчета, на някого да се намира излишен сериал за KIS 2012? С благодарност бих го приел!

П.П. Получих, благодаря!

Редактирано от hlevoust (преглед на промените)

Публикувано изображение

Така е по добре, иначе нямам адд-блокер Haloo :bye1: world IE пак не е в час.

Редактирано от Highagain (преглед на промените)

Искам да попитам дали има значение откъде взимам име и парола за eset nod32 antivirus? В случая, аз си намерих един ключ от феисбук със валидност до март 2014г. Според вас има ли нещо нередно в тези ключове тоест дали работят истински или само лъжат нода за да остане актуална?

Ключове,публикувани в нета биват бързо блокирани.

Искам да попитам дали има значение откъде взимам име и парола за eset nod32 antivirus? В случая, аз си намерих един ключ от феисбук със валидност до март 2014г. Според вас има ли нещо нередно в тези ключове тоест дали работят истински или само лъжат нода за да остане актуална?

На предната страница е обяснено всичко подробно.

На някого да се намира сериал за Bitdefender Internet security 2014 за 1 година? Благодаря предварително!

На някого да се намира сериал за Bitdefender Internet security 2014 за 1 година? Благодаря предварително!H

Готов си!

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.